Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
proximus
senior tag
1. Ha a fordításnál sipákol, akkor az utolsó pár, -főleg gyanús- sort szúrd be ide, én meg majd meglátom mit tehetek.:) (nyugi, sztem van már annyi rutinom, hogy ráleljek a megoldásra:) )
2. Linux? --> Ha az angolt nem szeressed, akkor eléggé az UHU felé hajlik a pálma, ha viszont ez nem zavar, akkor édemes lehet kipróbálni a Mandrake -t, de ha még egy kis bütykölős affinitást is érzel magadban, akkor debian. (+Ha még van egy legalább közepes géped(->ez úgy látom simán nem gond:) ) mindehhez, akkor Gentoo, és tutira tudok segíteni is.:) ) Most hogy így belegondolok, mindenképp Gentoo -t ajánlok.:)) Hozzáteszem, hogy nem alaptalanul, mert volt(van) már SuSe -m(7.3 dobozos, 8.0 Live CD), Mandrake -m(8.2, 9.0); de a legelső egy Chip CD -s Corel linux volt... Ekkor történt az, hogy valami hihetetlenül megfogott benne, hogy mi, azt nem igazán tudnám megmondani, bár lehet hogy a titokzatossága, illetve ''vadsága''. Akkoriban még elég láma voltam hozzá, így visszakerült a win, csakhogy később egyre erősebb késztetést éreztem, hogy márpedig megint meg kell próbálnom zöldágra vergődni pingussal.:D Mostanra ott tartok, hogy ha kell a game, irány a win(kivéve ha az emulátor megeszi:) ), minden másra ott a Linux.:)
3. Hááát, legjobb Win emu.? Maga a Win...:), csakhogy benne a Vmware -ben, az meg a Linuxban.:D :DDD Na jó, ott van a wine(vagy a fizetős winex), de még mindíg intenzíven fejlesztik. Ha a progi nem a f@szom msi installerrel akar települni, akkor többnyire fel lehet őket pakolni a wine(winex már fifikásabb egy hangyányit:) ) emulátorban.:)
Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest