Hirdetés
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Meguntam már a magas mobil percdíjakat, keresgéni keztem VIOP témában, számítógépről, illetve telefonról/tabletről használnám telefonálásra.
Több helyen láttam a browsercalls.com-ot, mint ajánlott szolgáltatást!
Működik minden irányba a szolgáltatás, van esetleg valami korlátozás?
Legtöbbször wifin kersztül indítanám a hívást.Mire kell oda figyelnem?
Bocsi ha alap dolgoakt kérdezek, de most ismerkedek a kérdéskörrel még!Bármilyen javaslatot, ajánlást szívesen várok.
Üdv: Pisti
-
PistiSan
addikt
Kösz a segítséget, első körben kipróbáltam widows klienssel, jó volt a hang.
Utána tettem egy próbát a gyári Andoridos klienssel, ott engem jól hallottak, viszont én recsegve hallottam akit hívtam.
Utána felraktam a CSipSimple alkalmazást, amit javasoltál, nagy nehezem beállítottam a sip-et is.
"sip.freevoipdeal.com-ot használni a browsercallos névvel és jelszóval" (Itt ugye nincs többlet kötség amiért nem a browsercall-os sip-et használom?)
Belépés sikeres, zöldel jelez, bejelentkezve felirattal!
Viszont elfogyott az ingyen hívási lehetőségem, nem tudtam kipróbálni hogy ezzel a klienssel recseg a hívás vagy sem.
Jó volna kipróbálni, nem szívesen fizetek elő rá, ha csak windows alól tudom jól használni.
Van valami ingyenes próba még esetleg? Heti 2 perc vagy ilyesmire gondolok. -
PistiSan
addikt
válasz KurtCobain #8340 üzenetére
Regeltem egy másik accot, ismerőssel meg volt beszélve hogy hívom! 1. nem vette fel, 2. nem vette fel!
Utána vártam kicsit, szólt hogy nem hallotta, hívjam most!
Erre elértem a limitet! 2 hívás ezek szerint!
Regisztálok egy harmadik accot is, remélem nem szivat meg megint.
Egyébként egy Nexus7 (2013) ról próbálok telefonálni, a múltkori program recsegése nagyon zavart, bár ha jól látom abból is most jött ki új verzió, szóval lehet teszek azzal is egy próbát a 3. accounttal.
ui: lassan kezdek kifogyni az email címekből[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz KurtCobain #8360 üzenetére
Köszi!
Viszont hiába regeltem másik címet, rögtön szólt hogy elértem a limitem!
Lehet van valami 24 órás limit, vagy nem tudom!
Honap teszek majd még egy próbát, egyébént hogy is van ez a VOIP?
Mobil szolgáltatók nem rinyálnak rajta, hogy a kapcsolás díj, meg a többi költséget nem fizetjük meg így?
Már egy sima kapcsolási díj is többe kerül mobilon, mint most a browsercallon 1 perc hívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest