Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jones965

    Modder

    válasz n3m3r3 #45638 üzenetére

    Elképzelhető, hogy félre értettelek. Természetesen amit írtál személyes dolgokat/tapasztalatokat, azok teljesen tényszerűek. Értem ez alatt a rendszered által eldisszipált hőmennyiség vízhőfokra levetített értékét.
    Te ahogyan a szavaidból kiveszem, nem igazán méreteztél radiátor felületet, hanem megvetted az egyik legnagyobbat és had szóljon. Ez gyakorlatilag teljesen működő képes dolog, hiszen akkora hőtartalék van a rendszerben, hogy az általad említett hardverek a hőcserélő teljesítmény leadásának az elméleti maximumának a közelébe sem fognak érni.
    Nálam azért kicsit összetettebb a helyzet, lévén elég sok szponzori hardver érkezik, ahol a rendelkezésre álló paletta be van korlátozva. Furcsán nézne ki, ha adott esetben akár a Tt vagy az EK termékei mellé betennék egy Mora vagy Nova radiátort. Nem biztos hogy táncolnának örömükben. A rendelkezésre álló dolgokból kell (sicc) megoldanom a legjobb és esztétikailag is megfelelő megoldást. Nagyban könnyíti ezeket a feladatokat az újabb és újabb hardverek, amiknek a teljesítmény igénye azért folyamatosan csökken. Éppen ennek az ellentéte az előzőleg belinkelt gépem. Ott a cél a minél nagyobb teljesítmény beépítése volt a Cooler Master Cosmos pure házába, természetesen komplett vízhűtéssel. Amit még kell megemlítsek, én sokat járok kiállításokra itthon és külföldön egyaránt, ahol megint csak fontos szempont a gépek biztonságos szállítása. Pár gépemnek így is egyedi dobozokat kellett gyártsak, hogy szállíthatóak legyenek.
    Egy kicsit eltértem már az eredeti témától, csak fontosnak tartottam leírni, hogy valamelyest átfogóbb képet kaphass az általam képviselt és kivitelezett munkákról.
    Bár korán sem teljes....

Új hozzászólás Aktív témák