- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Találtam végül entity framework-höz jegyzetet: [link]
Johanyák Zsolt: Vizuális Programozás jegyzete.
Eddig kb. 10x futottam neki, de egyszer sem ment különféle okokból. Most 11x tötöltem ki az egészet és írtam újra. Odáig ok, hogy megvan a 3 tábla, látja őket, lehet mindháromba adatot beírni. De amikor megírom a konzol app-ot, akkor az hibaüzenetet dob: System.Data.Entity.Core.EntityException: 'The underlying provider failed on Open.'
SqlException: An attempt to attach an auto-named database for file F:\teszt\c#_feladatok_kész\GRAFIKUS felület\Telefonszamok_Konzol\bin\Debug\Telefonszamok.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
Az elérési út jó amit ír, ott van az mdf fájl.Egyéb kérdés: eredetileg a munkahelyi gépen írtam, hazahoztam, nem ment, elérési út hiba. Tehát ha egyszer netalán működne is, akkor mindig át kell írni az elérési útját az adatbázis fájlnak? Nem nagyon fogadta el a relatív hivatkozást. Ez ennyire körülményesen működik?
Én anno Delphin tanultam sql kezelést, de nem rémlik hogy ennyit szenvedtünk volna, mint ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest