Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
Végre,végre!
Mondjuk az augusztus 11 az elég későn van. abban reménykedtem, hogy azonnal megvehetem.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Fehér egész pofás már, bár számomra még mindig nem eléggé "slim".
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Garada
őstag
Sokak számára lesz hiánypótló a gyűrű visszatérése, legalábbis általánosságban ez hiányzott a legjobban az embereknek a fórumokon.
-
dnelb
addikt
gyűrű nagyonjó, viszont az 5pro nagyobb akksiját igazán belerakhatták volna a nagyobb classicba
-
undercover
senior tag
Kapott új rendszerchipet vagy új szenzort az óra?
Lenovo Legion 5 Pro// & // Galaxy S23// & //Playstation 5//
-
LouiS22
veterán
válasz
undercover #5 üzenetére
elolvastad a cikket, vagy ész nélkül kommentsz csak?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
undercover
senior tag
Dehogy is csak a hozzászólásokat szoktam.
Ha te elolvastad volna a cikket akkor tudnád, hogy nem fejtik ki, hogy a szenzorokat tekintve kapunk-e valamilyen újdonságot. Pl. pontosabb pulzusfigyelés stb.
A hőmérsékletszenzor nem újdonság az már a Watch5-ben is volt...Lenovo Legion 5 Pro// & // Galaxy S23// & //Playstation 5//
-
Lajmund
senior tag
Egy 47 mm-es classzikra lehet benevezek majd eddig tetszik de az az eko bör nem annyira jött át persze lehet cserélni tudom de akkor is igy képeken gagyi. Én is leirom amit már sok helyen olvastam de tényleg benne lehetne a nagyobb házba egy nagyobb aksi is meg snapi proci nem ez az exynos ami annyira nem boldogit. Biztos erre is minden szarabbul lesz optimalizálva szóval nem önfeledt a boldogság de egy évet lehet nem fogok várni a 7-prora mivel kinézetre az 5 pro se tetszik de ár értékben viszont meg lehet ez lenne az optimális választás. 23 ultrához meg csak egy samsung ora dukálna ha a garmin ennyire unalmas sport vonal méregdrágán mint egy játék ora a kis béna kijelzökkel meg gagyi menüvel huawei meg problémás. Vicces hogy régen amikor fiatal voltam nem vehettem meg bármit ami csúcs volt mert nem volt elég pénzem most meg hogy vehetnék mindenböl csucsot nincs olyan okos ora ami igazán tetszene. Telefonba megtaláltam az igazit és nincs olyan része ami ne tetszene orába jelenleg nincs ilyen a piacon. Igazán kiadhatnának egy olyat mint a 23 ultra csak orában mert a jelenlegi kinálat a s23 és 23+-nak felel meg de csúcs nincs.
-
undercover
senior tag
A Garmin órák azért tényleg nem rosszak.
Amin én kiakadtam most. A Watch 6 Classic 43mm-esben csak 300 mAh akkumlátor van. Miéééért? Nekem a 47 az már túl nagy. A 300mAh az kb másfél nap üzemidő azt igy naponta kell tölteni.
A sima Watch 6-ban meg 410 mAh akkumlátor van, szóval ez egy rendesen el lett rontva...
jacis: Az a frissítéssel biztosan lesz az 5-re is.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
undercover #7 üzenetére
peched van, néztem a live-ot és new sensort említettek.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Parallaxis
addikt
Újdonságnak számít a bőrhőmérsékletet mérő szenzor
Már annak, aki nem látott még Watch 5/5 Pro-t, mert ez ott volt egy éve újdonság
-
Lajmund
senior tag
válasz
undercover #10 üzenetére
Nem rosszak ha aktiv sportolo vagy és állandoan nézni akarod az elemzéseidet és ahoz igazitod az edzéseidet. Én elég sokat edzek 3 különbözö sportot, mozgást végzek de nem érzem indokoltnak a garmin sport tudását amihez még tegyünk hozzá annyit hogy az 500 ezres epix prohoz is kéne venni egy mellkaspántot még ami plusz 50 ezer kb ami persze nem tétel ha már 500 rugod van orára de akkor is plusz meg plusz szarakodás az egész pántozás nekem. Tudásban meg nagyban elmarad az okosoráktól. Gagyi a menüjük kevés funkcioval fél milláért is. Maraton futoknak tökéletes átlag embernek aki heti 5 napod edz mint én annak nem indokolt ennyi kompromisszum ennyiért. Persze van olcsobb orájuk is kb a 265 még tetszetös és tudásba is jó de még az is bö 100 ezer forintal többe van mint a 6 klasszik 47 mm lesz több tudással. Igen tudom kevesebb üzemidövel ami engem is zavar. Jelenlegi ezekhez képest fityinges amazfit orám is bir egy hetet és kb mindenre elég de kell már a változás és a kör forma. Igazábol logikusan nem indokolt hogy lecseréljem csak kell az ujdonság. Most hogy edzéseknél a kitöréseknél nem ugy veszi a lapot pont nem érdekel ritkán nézek már pulzust és amugy a méregdrága garminok se tudják lekövetni pánt nélkül a hirtelen pulzus növekedést. Én sokáig olvasgattam utánuk és nézegettem az epix vonalat mert külsöre tetszik amig nem kapcsol be az aránytalaul kicsi kielzö. 51mm-et néztem abba az 1.4" kijelzö elég aránytalanul néz ki elég béna szerintem. A garmin fanok szerint böven jó szerintem meg játékora arányok.
-
Gabci77
csendes tag
igazából van bármi jelentős különbség a sima watch 4 és 6 között?
-
atis123
tag
válasz
undercover #10 üzenetére
Egyenesen királyak, de ha azt akarod, hogy esetleg telfonálhass is, netán LTE legyen már ki is estek. Azok sportorák, de az olyan embereknek is akik az idejük 90%-ban okosórának, és alkalmanként sportra is hazsnálnák nem elég.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
polo493
csendes tag
válasz
undercover #5 üzenetére
semmi új nincs benne csak az órajelet húzták fel,aski is egy szar benne ,őszintén elég nagy csalódás a samsung évek óta unalmasak ugyan azt adják ki évről évre ,se új buds se smart tag
4 óta nem fejődött semmit méri a hőmérsékletet ha nőnek állítod be magad haszna meg mi, a többi meg ugyan az!
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
aktív tag
Akksi idő szánalmas továbbra is. Huawei órám 10 napot vidáman elvan, és pont tud mindent mint ezek, és nem egy dologban bőven előtte jár ennél a vacaknál! Ja az anyaghasználatot, és a megjelenést már meg sem említem! Egészségére aki ezért a vacakért pénzt ad
HUAWEI WATCH ULTIMATE EXPEDITION BLACK[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Mondjuk annak az árából 2,5 Galaxy Watch 6 Classic-et tudnál venni, nomeg az nem okosóra, csak egy iszonyúan túlárazott sportóra (a szenzoros tudása meg egy GT3 Pro-éval egyezik meg, vagyis jóval butább ezeknél a Samsungoknál).
Akkor inkább már egy Huawei Watch 4 Pro-t mondhattál volna, ott megvan a tudás és az anyagminőség is (de árban az sem piskóta).
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Tényleg nem rossz az Rotating bezel, viszont szerintem a Watch 5 pro menü kezelése sem rossz.
Amit nem értek, hogy miért tartott majd egy évig olyan SWt fejleszteni ami valamit kezd azzal a szerencsétlen hőmérővel az órákban.
Nyilván nem ez a top funkció, de akkor is.
Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz
Parallaxis #21 üzenetére
Áá értem!
Anno watch 5 pro tesztnél az elég lassú töltést sokan kritizálták. Változott ez most?
Személy szerint egy watch 5 prot akarok beszerezni, szimplán csak infókat gyűjtök
Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito
-
Parallaxis
addikt
Én is körbejártam a választékot és az 5 Pro-nál kötöttem ki.
(A Huawei Watch 4 Pro, ami tudásban beéri ezt, jól is néz ki, no meg 6 nap üzemidőt tud, még piszkálja a csőrömet, de az ára még nagyon borsos.)---
Nem, a töltés még most is lassú.
Én ezt úgy oldom meg, hogy nem engedem lemerülni, hanem este lefekvés előtt töltőre rakom, így 70-ről 100%-ra feltölt 25-30 perc alatt. 24 óra alatt nálam minden szenzor bekapcsolva tartása mellett 30%-ot merül általában okosóra használat mellet (egészségfelügyelet, üzenetek /50-60 naponta/, pár app használata). +Edzés esetén 40-50%-ot.
0-100%-ra majd 1.5 óra mire feltöltődik.
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
aktív tag
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Mondjuk pont 210 körül már kapható, nem tudom abból, hogy jön ki a 2 és fél watch matekba
A többi amit írtál róla az is eléggé nem állja meg a helyét![ Szerkesztve ]
-
sfefe
őstag
Minek....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
undercover
senior tag
Jó, de szerintem az nagyon gáz, hogy a watch 6 Classicban csak egy 300 mAh telep van. Baromi kevés az...
Bár kiváncsi leszek egy rendes tesztre, hogy az alap funkciók javultak-e.
-
helixP
nagyúr
válasz
undercover #28 üzenetére
Akkor ez amúgy a régi szíjak kompatibilitásának kukázását is jelenti?
-
Parallaxis
addikt
Igaz, a kékre gondoltam, ami tök ugyanaz, csak kék színű és 369 eFt
[link]Mi nem állja meg a helyét?
Simán ugyanazt tudja, mint a GT 3 Pro, annyi a különbség, hogy jobban szigetelt, így búvárkodásra is alkalmas és ezt szoftveresen is megtámogatták.
Hardveresen viszont egy az egyben a GT3 Pro.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Ha előrendelem a Watch 6 Classicot (van készülékbeszámítás kedvezmény), akkor nem kötelező küldenem semmit ugye még mindig és megkapom ugyanúgy a kedvezményt?
(25.000FT jár és nincs mit beszámíttatnom, mert a rossz WA2-met nem ismerte fel.) -
EAndrew
aktív tag
Spec nekem tetszik a 47es classic. Erősen gondolkodom azon hogy beszerzem gyorsan váltaná az eddig egyebként jól műkodő watch3at.
Egyébként mem tudom hogy, de kihoztam 131re az árát a Samu oldalán, így én inkább a 6osnál maradnék az 5pro helyett."Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #35 üzenetére
Bluetooth, meg kell néznem de azt hiszem S10A kezdetű volt, ez 10%, valamint beszámítas további 20.000 (legalább is ennyit ír a classic esetében, de így nem jön ki a matek)
Update:
Megnéztem a szabályzatot, 25e jár a 47es classic-ért, így már majdnem jó, de mindegy az ár a lényeg, ja és jár mellé az extra szíj
[ Szerkesztve ]
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
r0by
őstag
Valahol meg lehet már tapogatni élőben szerintetek? MediaMarkt? Sestore?
Vagy majd csak augusztus 10-től? -
tipuka
addikt
válasz
Csocsesz75 #33 üzenetére
Köszönöm szépen.
Pontosan ez, hogy zajlik? Mert ír random termékre is árat(156ft), amit beírtam az oldalra, hogy megadja a 25k kedvezményt. Persze ami nincs, azt le se tudom adni nekik.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Az előrendelés nevében is benne van, hogy egyelőre nem érhető el. Valamit valamiért. A fogyasztói társadalom FOMO-jára építenek és eléd dobnak pár szem búzát ("kedvezmény"). Ha nem tetszik, várd meg, amíg "megtapogathatod" és fizesd ki a retail árat.
-
Lajmund
senior tag
Pont ezt akartam én is kérdezni hogy kint van e már valahol de akkor ezek szerint nem.. Én is szívesen megtapiznám a classic 47-et. Nagyon úgy érzem ez lesz fekete színben ha váltok csak kicsit ez a napi töltés bizonytalanit el úgy is hogy én este se hordom az órát.
-
kenwood
veterán
En azert is engedtem el az 5 prot. Egyebkent meg a gyuru sem feltetel. Ha az egyik gomb tekerheto, maris ok a helyzet. Olyan orat biztos nem veszek, amin csak a kijelzot megerintve tudsz a menuben navigalni. A 6 classic ennek az elvarasnak megfelel, viszont az elso generacio SM-R800 uzemidejenk a felet tudja, igy nyilvan azt se fogom megvenni. foleg nem 150-200k koruli kezdoaron.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2.
-
moma
őstag
Nem tom én annyira örültem, amikor végre volt a telón óra és nem kellett kézen hordani. Ránézek néha a témára, de nem látom miért jó meghozni ezt az áldozatot újra, hogy a kézen kell egésznap hordani egy ilyet... Valaki tud írni valami meggyőzőt, hogyha úgyis ott van nálam a teló miért jó ez a kényelmetlenség? (meg persze az is, hogy töltögetni is kell, és újra és újra ebből is venni egy újat mert elavul, amivel meg üzemel a szemét és környezet gyaluló gyár is)
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Luigi962
őstag
Adok pár MAR kezdetű kupont, aki tudja akarja használja [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legalábbis a Classic kiadásra. Nőtt a kijelző mérete és az üzemidő is mindkét modellnél.
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE WATCH SERIES 5 GOLD 40MM K1186
- Apple Watch Ultra 2 - Titán 49 mm bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple Watch szíjak 38-40 mm
- Android intelligens hívásóra 4 magos cpu ram 4g+128g rom sim +4g. WIFI+ Bluetooth +GPS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest