Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Challanger

    tag

    Üdv!

    Egy olyan probléma lenne, hogy a faterom gépe tele volt minden szar vírussal (valahogy mindig beszedi őket...). Összesen 13-at talált az AVG. Volt köztük féreg, trójai meg mi szem szájnak ingere.
    Főként a System32 mappában tevékenykedtek, most hirtelen csak a dll32.exe jut eszembe (remélem erre legalább jól emlékszem), de volt még más exe, vagy dll fájl is.
    Mindegy...mondtam az AVG-nek, hogy takarítsa el a jó büdös **csába az összeset.
    Előtte még kiírt egy üzenetet, hogy "biztos töröljem, lehet, hogy a rendszer nem fog megfelelően múkodni?". Mondtam, hogy törölje hiszen a vírussal még szarabb maradna a rendszer :)

    Ezt követően újraindítás történt, majd előjött a probléma. Explorer megnyit...nincs net. Firefox megnyit...ott sincs net. Miközben a másik szobában az öcsém vígan MSN-ezett, szóval nem a szolgáltatóval van gond. Hanem...nem tudom mivel. Ebben kérném a segítségeteket, szerintetek mi vágta gallyra a netet? Azt gondolom, hogy az AVG törölhetett le valami fertőzött rendszerfájlt, ami elengedhetetlen a netkapcsolathoz. Ha valóban ez a probléma, akkor hogyan derítsem ki, hogy mi ez a fájl?
    Az XP reinstallt szeretnénk elkerülni, mert sok olyan progi van a gépen, amivel a fater dolgozik, és problémás a beszerzése.

    Remélem tudtok segíteni, fontos lenne. Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák