Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ZsZso

  Közösségépítő

  Nem ingyen játék, de egy tipp ami néha sokkal többet ér.

  Van pár oldal, ahol ingyen játékokra / esetleg jó akciókra lelhettek és ráadásul ha ügyesek vagytok, házhoz jön az értesítés is.

  Az egyik legjobban ide passzoló oldal a Reddit, azon belül is a /r/FreeGameFindings. Ide általában felteszik az ingyenesen elérhető játékokat. A másik subRedit a /r/GameDeals, ahol az akciókat listázzák (igaz ez itt OFF téma, de akkor már ezt is leírom).
  Én egy RSS Feeder nevű alkalmazással 1 percenként frissítgetem az oldalt, hogy lássam van -e új bejegyzés és ha igen, akkor az küld értesítést. Sajnos ez csak Chrome alatt működik, amúgy kézzel kell csekkolni.

  Másik oldal a whosgamingnow. Beregisztrálsz, majd a profilod beállításaiban Notification Preferences oldalon bejelölöd a Deals & Freebies kategóriát, hogy szanaszét szpemmelje a mailod ha valami jó akció/ingyen játék hír érkezik. Napi 20-30 (vagy több!) levélre kell számítani ebben az esetben, de persze megoldás lehet, hogy a Deals & Freebies oldalt beteszed valamilyen RSS Feeder progiba, hogy figyelmeztessen, ha új topik jött létre.

  Megjegyzés: az általam említett RSS feeder természetesen csak egy kliens, mindenki azt lövi be ami neki megfelelő. Ezt csak azért említettem, mert nekem meló közben ez volt a legkényelemesebb. Mindig látom, ha van valami említésre méltó és nem kell folyamatosan csekkolnom egy másik klienst.

  Remélem tudtam segíteni. Ha ismertek még hasonló oldalakat akkor kérlek ne tartsátok magatokban! :R

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés