- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #35546 üzenetére
Láttam a linked korábban az OS topikban.
XFX RX 6600 8GB dohog a gépházban.
eszakas:
Ezt örömmel olvasom. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Vigneau #35542 üzenetére
NVIDIA Issues Performance Fix For Windows 11 22H2 Update
Én még Windows 10-et használok, úgyhogy nem ástam bele jobban magam a témába, de a fenti link függvényében én még várnék a frissítéssel.
-
Vigneau
félisten
Ti váltottatok már a meglévő legális Windows 10-etekről az ingyenes Windows 11-re? Megéri már átmenni az újabb OS-re vagy akadnak még most is gyermekbetegségei? Pl. nem futnak rajta egyes játékok, stb.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #35539 üzenetére
Úgy legyen. Viszont jó tudni, hogy Debrecenben dekkolsz.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau #35518 üzenetére
Nekem a VGA vétel kezd erősen aktuális lenni. Plusz RAM vételezés is van előitrányozva, de lehet h egy nagyobb SSD lesz belőle, ezt még nem döntöttem el.
2021-ben még egy csavart nem vettem a géphez
Öcsémnek viszont ma cseréltünk procit (az előbb végeztem), Pentium G3258 lett cserélve egy Core I3 4160-ra. Meg a 4GB RAMja 16-ra fel négyszerezve. -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #35531 üzenetére
De jó, működik!
most akartam írni, hogy beraktam a csomagot, de megelőztél. -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #35522 üzenetére
pontosan erre gondoltam. Mivel szerintem nem lennénk előrébb, ha most betenném itt vidéken egy boxba.
-
smiti
veterán
Szerintetek ha holnap belerakok foxpost automatába csomagot, abba amibe a címzett kérte, akkor megutaztatják a raktárba és úgy vissza az autómatába?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #35519 üzenetére
Az már volt korábban és nem igazán voltam elájulva tőle. Apósomnál kötött ki.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #35506 üzenetére
Én így jártam az Asszony házával VGA téren. Megy majd eladásra a Cooler Master Elite 110 és tervezetten jön a helyébe a Kolink Satellite.
Egyelőre még kitartok a saját gépemnél a SilverStone Kublai SST-KL06B mellett. Bár már elkezdtem picit kacsingatni egy Thermaltake Core V21 felé...
-
F e Z o
veterán
Haszáld egészséggel Smitike! Dobsz neki egy alulfeszt, s patika lesz, nem is fog sokat enni, javulnak a hőfokok, s ezáltal a boost órajelek is magasabbak lesznek.
Manapság már én is csak kocajátékos vagyok, néha egy-egy Battlefield, de nagyon ritka, kicsit luxus is a konfigom hozzá..mod.: Tegnap rámírt volt munkatársam kisfia, hogy vettem egy RTX3060-at a gépbe, hogy "kihajcsa-e" a 9400F? Persze az alaplap is hurka, mondtam Neki, ha fut minden játék szépen, akkor ne cseréljen procit, mert felesleges, ha nem akkor upgrade.
#35496 KROK640 : Én csak itt lakom, de nem vagyok szolnoki..
#35500 smiti : Meg kell hagyni nem unatkozol. Angolon vagyok februárig, s érdekes módon a vérnyomásom is beállt 120/80-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest