- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
PROHARDVER! egérpadot akarok!!
Nem tudok ilyet eladót?
Örülnék neki ha megnyernék 1 etAz mitől van hogy az új NFS MW és a BF3 minimumba is akad? karcsú lenne a memó?
-
Qru
MODERÁTOR
A franc.
Helyette kapsz akkor legális Win 8-at MS-tól. Csak januárig, szóval hajrá!
-
Qru
MODERÁTOR
Kint van a 2. kérdés. Az se bonyesz.
-
Qru
MODERÁTOR
A talp méretre gondolsz vagy a borda méretre?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Igen ezzel számoltam én is, de "épkézlábabb" és egyben költséghatékonyabb megoldás még nem jutott eszembe. Prolimatech-éknál is erre indultak el a jelek szerint - Alpenföhn-ék és Arctic-ék inkább egybevágott talpat készítettek külön a HD 79xx szériához -, egy kísérletet megér a dolog.
robogos10:
Jobbulást Neki. -
embe
nagyúr
Rendben. Megnyugodtam.
Már bocs... csak olyan jó cuccaid vannak ... engem zavarna, hogy a kábelek olyan rendezetlenek. Igaz nem látszanak. De hogy a Te szád íze szerint beszéljek: lehet a légáramlást is befolyásolja - rossz irányba persze - a rendezetlen kábelköteg.
De ha elégedetlen lennél a házaddal, akkor van egy másik alternatíva:
Van egy eladó nagyon "gémer" házam.Jó nagy fér bele cucc rendesen. Még bele is látsz az oldalán, így zavrba hozhat a kábel dzsungel.
-
Qru
MODERÁTOR
Buknál pár fokot akármiből csinálod (akár réz, akár arany) is. De sztem az vállalható... tényleg csak pár fokról lenne szó.
smiti: Csinos darab. Bitang nagy ez a hűtő. Ha vmi rendes ventit ráakaszt az ember akkor nagyon brutál hűtési kapacitása van ennek a cuccnak (de így se kutya).
-
robogos10
senior tag
Jó éjt nektek PH-fanok
-
Vigneau
félisten
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Egy kis ízelítő :
Minden ventilátorom leszabályozva: Cpu hűtő: 540, 3 db gyári Fractal Design 140mm-es: 690 RPM-en volt járatva, most már tényleg nem hallom, hogy megy a gép.
Egy két kép: ilyen volt - ilyen lett
-
alibaba78
őstag
Ti nem vagytok normalisak, az biztos.
dfdfdf: Koszonjuk szepen!
Minek a fulvedo, ugy kipattanok az agybol 2 orankent, mint a huzat.
-
alibaba78
őstag
Csak amulok, es bamulok, mi minden tortent itt, mig nem voltam.
Mindja' fater leszek, ti meg koltoztetek?
Why?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest