Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz lackosing #4047 üzenetére

    Ilyenről nem tudok, a régi darabok is jól működnek. Az AF-et kell leellenőrizni, fotó módban előfordulhat olyan darab ami téveszt. (videónál nyilván lényegtelen)

    A stabilizátor nélkülinek élesebb a képe! (és olcsóbb is lol) A stabilizátoros nehezebb, nagyobb (a szűrőmenete is az elején) és összehasonlítva a másikkal kevésbé éles. Önmagában persze nem zavaró, de akkor is, ha már így sikerült ne kérjenek el érte annyit. Videó módban viszont nem hiszem hogy ez számítana, a képe (kontraszt, színek) amúgy jók, és a stabilizátor segíthet a mikroremegések eltüntetésében ha kézből videózol. De akkor már érdemes megnézni a Sigma 17-50 OS HSM-et is, igaz, ezt nem próbáltam tehát utána kell nézned.

    Tokina 11-16 egy nagyon jó ultranagylátó, éles, fém ház, nincs vele baj. Enyémet úgy vettem, hogy az előző tulaj leejtette, így egy kicsit decenteres, tehát egyik sarok életlenebb (cserébe jó 40k-val olcsóbb volt, mint az átlag) szóval ilyen is előfordulhat, ezt a többi használt obinál is érdemes külön letesztelni.

    Off-ba teszem, mert objektíveknek van külön topikja amúgy.

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák