Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    válasz _q #14810 üzenetére

    Jól van, ha rájövök akkor írok az akadással kapcsolatban :D
    A fénymérőt jelző ikon a kijelző bal alsó sarkánál van. Fn2-vel előhozod a módosítási lehetőségeket, aztán a tárcsákkal lehet lépkedni közöttük.
    Az AE/AF lock gomb -> egyéni menü-AF/AE rögzít tart ON. (Manuálba csak a tapicskolást ismerem eddig)

    (#14811) Falovas : Fontos hát :D 1hétig kerestem nótákat, de sokra nem jutottam, nem illettek a hangulathoz. Ez tűnt a legalkalmasabbnak, de mindez függ még a jelenlegi hangulatomtól is, és ez eléggé befojásolja a végkimenetelt, és igen, vidámabb nóta kijárt volna.

    (#14817) vond: Jól van :) Véleményt mindig elfogadok, meg jótanácsot. A sárgásabb színeket a jobb hangulat jegyében tettem rá :D

    (#14838) _q: Persze, hogy nem tudták, mivel bringásként voltam ott bukóval meg minden. Akit nagyon közelről vettem attól megkérdeztem, hogy felvehetem vagy sem. Bár ha zavart volna valakit, akkor szól (már ha mer, mert sokan nem merik kimondani, hogy "húzzál már innen ember" :D ).
    Tartom még az állítást, nem tudják, hogy nem fényképezek, hiába van rajta a miki (ki tudja mi az a vacak a gép tetején alapon - páran meg is simogatták, bár nem most, de volt példa rá :D Majd beszerzek egy ugatós szerkentyűt, azt ha hozzányúlnak akkor ugat :D :D :D ) - Ez hamar kiderül, mikor a két srácot vettem fel és ugyanúgy zavartalanul beszéltek mintha ott sem lennék.

    (#14835) Djuree: Az Adobe Media Encoder is tud konvertálni szépen alásan, mást nem szoktam használni. Először nézd meg milyen formátumokat támogat a TV-d a lejátszáshoz, de általában az X.264-t szokták preferálni.

Új hozzászólás Aktív témák