Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Fusion-ben ki mennyire van otthon?
    Azon filózok, hogy kell felvenni és összerakni egy olyan átmenetet, ahol a kamera egy a falon lévő bekeretezett kép felé mozog (a képet screen replacement-tel lecserélem), majd ahogy közeledik premier plánba úgy elevenedik meg a kép és smooth megy át a következő jelenetbe a kereten keresztül, mint holmi ablak.
    Nehezítésképpen az állókép egy ceruzás rajz (photoshop kreálmány egy a következő jelenetből kivett képkockából), ami mondjuk egy luma fade-el vagy cross fade-el elevenedik meg abban a pillanatban, amikor a két réteg éppen fedi egymást. Vagyis a ceruzás rajzból varázsütésre színes fotórealisztikus animált kép lesz (mondjuk travel videónál egy szép vadregényes táj) .

    A felvételnél már vannak kérdéseim. Úgy képzelem, hogy a kamera víszintesen svenkel, majd ahogy beúszik a képbe a kérdéses rajz a falon, úgy kezd közelíteni a kamera. Gondolom fel kell venni egy merőleges pozíciót a rajz lapjára és csak sétálok a rajz felé amíg az ki nem tölti a kamera képét. Aztán a következő random jelenetben meg sétálok előre, hogy ugyanaz a mozgás legyen, amint amikor a rajz felé közelítettem.
    Gondolom én...

    Ez így kivitelezhető, vagy hibádzik vhol?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák