Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • theporcupine

    tag

    válasz _q #14294 üzenetére

    Nem fogalmaztam tisztán: videó módban csak AFS van, nincs AFF/AFC, amit gombnyomással, tapival lehet fókuszálásra bírni, vagy Coninuous AF, ami meg mindig pörög felvétel alatt. Persze, felvétel előtt még megy az AFS is ilyenkor.

    (#14296) Stauffenberg: Nem tisztem megvédeni a Pana menürendszerét, de azt fenntartom, hogy a két funkció nem azonos, ezért ugyanarra a gombra tenni megtévesztő lehet (mások számára). Azt nem tudom, hogy miért nem lehet Fn gombra kirakni a Continuous AF-et. Ennek lehetne értelme, bár én nem használok semmilyen folyamatos fókuszt videó alatt, de el tudom képzelni, hogy ezt valaki váltogatni akarja. Szerintem írjál nekik, hogy a következő frissítésbe, ha lesz még, tegyék bele. Hátha. Panás fickó szerint nyitottak a felhasználó visszajelzésekre és ez nem egy nagy változtatás, hogy 110 funkció helyett 111-et lehessen Fn gombra rakni.
    Azért van jelentősége, hogy fényképezőgép, mert máshogy működik pár dolog nyilvánvalóan és vannak funkciók, amik csak egyik, vagy másik módban értelmezhetőek.
    Az AFC mód nekem fénykép módban is idegesítően működik, videó alatt meg tönkre is tenné a felvételt.

    Egyébként, ha Continuous AF be van kapcsolva, de a kapcsolót MF-re rakod, akkor nincs AF, de az AF-ON ilyenkor is ad AF-et, ha visszakapcsolod nem MF-be (AFS/AFF/AFC), akkor újra van folyamatos fókusz.

    https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/

Új hozzászólás Aktív témák