Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz _q #14264 üzenetére

    Egyelőre van egy eredeti, meg egy utángyártott akksim. Ez utóbbi is kb. ugyanúgy bírja, mint az új, amit a G80-hoz kaptam, pedig már az FZ300-hoz, és előtte az FZ200-hoz is használtam. Nagyon jó boltot csináltam vele annak idején, volt valami 4 ezer forint eBay-en UK-ből. :)

    Meccseken kb. 3 órát "dolgozok". Általában készül 40-50 percnyi videó, meg 3-400 fotó, és közben nem is nagyon szoktam kikapcsolni a gépet. Ide bőven elég ez a két akku. Lehet, hogy eggyel is kihúznám, de a második félidőben cserélni szoktam, és azzal megyek a sajtótájékoztatókra is.

    Mivel egyrészt hirtelen jött a felkérés, és egy hetem van a melóig, másrészt meg csóró vagyok, így kénytelen voltam itthonról rendelni még 4 db utángyártottat. Eredetiből ez egy 100-as lett volna, így kb. 20 ezerből megúszom. Ezzel a 6 darabbal már talán megleszek akkor is, ha egész nap nem tudok tölteni. De szerintem legkésőbb a vacsorakor fel tudok tenni töltőre egyet, az meg már elég lesz.

    Azon még filózok, hogy vegyek-e valami utángyártott második töltőt. Szerintem elég lesz most a gyári. Majd később nézek külföldről valami univerzálisat, ami 220-ról, szivargyújtóról, meg USB-ről is megy.
    _____________________

    Mivel olyan táskám se volt, amibe frankón be tudok pakolni mindent (gondolva a jövőre is), így azt is vennem kellett. Eddig csak viszi a pénzt az esküvő. Jó lesz, ha majd már hoz is. :D

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák