Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Teasüti #14249 üzenetére

    A téma mint esküvő lehet nem, én arra gondoltam hogy ott is videóznak, a videózás meg hobbi, tehát végül szeretik csinálni. Lehet ez ennél összetettebb. Mondjuk reggeltől estig havi többször biztos nem hobbiból dolgoznak.

    #14250 Tuninger
    A7III ha tavaly jött ki akkor igazából elég friss még. Ha jól láttam kamerákat nem évente adnak ki újat mint telefonokat. Panasonic G80-90 váltás között is eltelt 3 év. Érdekes az emberi természet. Amíg szeretne valamit addig motivált és halad a célja felé, ha eléri vagy eljut oda mint te is, hogy megvehetned akkor már nem is annyira hasonló az érzés mint az oda vezető úton. Van egy tök jó idézet erre: az út az ami boldoggá tesz, nem pedig a végcél.

    A munkafolyamat gyorsulását az segítette, hogy jobban tudod kezelni a programot?

    #14251 narumon
    Így egyeztetek meg, hogy nem kell néhány hónapon belül (kb 3) az anyagot átadni? Általában ilyen rövid idotartamokat hallottam. Hosszabb időt nem szeret senki se varni. A betegség részét hogyan lehet megoldani? Úgy értem hogy általában 1 évvel előre szokás minden szolgáltatót lefoglalni. Előre nem lehet tudni, hogy vajon 1 év múlva beteg leszel-e annyira hogy nem tudsz elmenni. Vagy eddig szerencséd volt mindig? Tuninger te hogy oldottad meg ha betegség korlátozott vagy nem volt szerencsére ilyen?

    #14252 narumon
    Vagy az kell, hogy esküvő mellett más videos munkát is vállalj. Rendezvény vagy cég bemutató videót mondjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák