Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz Teasüti #14244 üzenetére

    Ahogy narumon mondja, f1 előtt még sosem tudtam eljönni. Elvileg lemegy a menyasszony tánc, eltűnik a pár, és pontban éjfélkor megjelennek már átöltözve. Na az mindig csúszni szokott és még illik lőni pár felvételt arról is hogy az újasszony ruhában mulatozik a feleség.

    És azért mikor reggel 10re mész a hajnal 1 már nagyon tud fájni :D
    Egyébként az általános menet hogy 45perc-1 óra a fodrász, 30-45perc a sminkes, 20perc-20perca felöltöztetés, 1,5 óra a kreatív fotózás délben mert akkor a legjobb, templomi szertartás 30 perc, polgári szertartás 30 perc. Ha 10kor kezdtünk, most járunk utazgatással együtt 18:00 magasságában, ilyenkor tudsz leülni kicsit megenni a levesedet, amiből rohanni kell első tányéros csörömpölős csókot lekapni (amit én mindig elszalasztok, manapság már direkt)

    A főétel után 20:00 fele kezdődik a dínom-dánom, játékok, torta, menyasszony tánc, eltűnnek, visszajönnek, kis bulika és ekkor mehetsz haza. Ha peched van akkor két óra autókázás, ha szerencséd, akkor 30 perc.

    S akkor még van az a verzió mikor bejön a gyertyafény keringő, amit ha nincs F1.4 -es obid, bajosan rögzítesz zaj nélkül :D

    De nem sírok mert egyébként imádom elejétől a végéig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák