Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Tuninger #14076 üzenetére

    Mit érteszt teszt felvétel alatt? Mikor elkezdtem pár hónapja foglalkozni a témával, akkor sony a5000-el csináltam 3-4 db 1-2 perces videót. Utána jött a G80, azzal is főleg a rövidebb videókra törekedtem (~1 perc) és kb 4-5 db videó készült eddig. Amikor van lehetőségem csinálok videót.

    Hosszabb vagy hivatalosabb eseményről videót, pl.: ballagás, esküvő, születésnap valóban nem csináltam, de amit igen, azokat se teszt jelleggel (persze részben teszt, hiszen a tudásszerzéshez szükséges), hanem azért is hogy családon belül meg tudjam mutatni az adott hétvégén mi történt.

    Abban igazad van, hogy sok a homályos rész annak ellenére, hogy látom pár hónappal ezelőtt 0 szintről indulva most előrébb vagyok, ha nem is sokkal, de alap videót meg tudok csinálni. Persze bizonyos kameramozgások, a megfelelő kameraszög, fények, téma megtalálása még bőven gyakorlást igényel. De mivel tetszik, hogy kreativitást igényel és a végén tök jól összeáll az anyag ezért folytatom.

    A kritikát és a hasznos tanácsokat pedig köszönöm :R Sok hasznos dolgot tanultam tőletek is. A kérdéseim pedig remélem nem sokáig lesznek maradnak túlzottan amatőrök :)

    (#14077) Kukcaman
    Köszi a tippet kipróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák