Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz _q #13429 üzenetére

    "Ha 60 fps anyagot húzok 30 fps timeline-ra és a program eldob mind 2. kockát, akkor nem ugyan azt kapom, mint ha alapból is 30 fps-el vettem volna fel az anyagot? Azaz ha tovább lassítom mondjuk 50%-ra, akkor darabos lesz és elveszik a 60 fps előnye."

    Ezért kell megismerni a szoftvert, amit használsz. Van ami felteszi a kérdést ebben az esetben, hogy dobja el a képkockákat, vagy a playback sebességet igazítsa a timeline-hoz (megcsinálja magának a lassítást). Megint más szoftverek nem kérdeznek semmit, csak csinálnak valamit.

    Amit kérdezel, ott az a fontos, hogy ne az eldobott képkockás 30 fps-t lassítsd le 50%-al, hanem a 60 fps-t. Hogy ez már a timeline-ra behúzás előtt vagy után történik az csak a szoftvertől függ.

    (#13434) narumon: Passz. Szokásos Adobe logika. Esetleg azt kéne megnézned, hogy a timeline-on már ott lévő elemekre be lehet-e kapcsolni védelmet a változtatásokkal szemben (vagy akár komplett sávokra) és ha így írod át az Interpret Footage alatt, akkor ezekkel mi történik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák