Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Stauffenberg #13096 üzenetére

    Az az újabb Hello Magyarországos kisfilm rohadt jó. :K Már néztem régebben is. A WOW Magyarországosban is brutál jó képek vannak, de az tényleg giccsparádé. :D

    (#13095) MrChris: Köszi! :R Hasznos itt is, ott is. Nekem is van tapasztalatom ezekkel az elcseszett színű fényekkel. Hihetetlen különbség van egy kommersz, akármilyen ledes fényforrás, meg egy normális színvisszaadású cucc között. Amikor néha kell, videós fénynek egy kis olcsó Yongnuo YN300 AIR-t használok. Ez is CRI95+-os, és tényleg baromi szép lesz alatta/előtte minden.

    A legdurvább, amivel szembesülök minden második héten, hogy az új szombathelyi sportkomplexumban milyen ótvar lámpákat szereltek fel. Az addig oké, hogy kézzel belövöm a gépet 5500K-re, de ahhoz, hogy viszonylag értelmes színekek kapjak, a Tint-et majdnem teljesen el kell tolnom a 9-es skálán. Próbáltam fehéret is venni, a stadion több pontján is, de valahogy sehogy se lett megfelelő. Még ez a fenti adja a lehető legjobb megoldást.

    (#13092) Teasüti: Populáris, ismert zenénél biztos nagyon magas lenne a jogdíj. Külföldön is, de itthon meg aztán pláne sokan szeretnek ebből megélni. Alternatív megoldásként vagy teljesen szabadon felhasználható zenéket tudok javasolni, vagy egyszerűen venni kell, ilyen Audiojungle, és hasonló oldalakon. 20-30 dollárokért már teljesen jó kis muzsikákat lehet kapni. Kicsit többért akár komplett pakkokat is. Ilyen esküvői videókhoz abszolút jó megoldás. Csak akkor kell jóval többet fizetni, ha broadcast felhasználású cucc lesz.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák