Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz hibavissza #12405 üzenetére

    A proxy az jelentheti ugye azt, hogy teljesen átkódolni egy videót, megvágni majd visszakódolni az eredeti formára. Emellett jelentheti azt is, hogy nyomok egy "generate optimized media". Ez eltarthat mondjuk néhány percig mire megcsinálja, de onnantól kezelhető.

    Ha nem írtam hülyeséget, akkor főként a 2. opció, azaz "generate optimized media"-val kezelhető anyagot kapja az elfogadható. Amit páran írtak, hogy kritikusak a bitekre, meg hogy mennyire valós időben tudja valós felbontással nézni a videót az engem nem zavar, lényeg szerkeszthető és kezelhető legyen a vágás idejére, a végén pedig a kimeneti videó az legyen amit akartam csinálni.

    Ja és persze én első körben Full HD-vel megelégednék. Max amit említettek korábbi hozzászólásban, 4K->full HD proxy, majd a vágás végén full HD proxy alapján 4K anyagot használva megkapnám az anyagot. Persze több lépés, de kompromisszumnak elfogadnám.

    Nem tudom ez így mennyire érthető, ez alapján 1050Ti + "generate optimized media" használatával tudnék dolgozni rendesen a videókon: effektezni, színezni és egyéb erőforrás igényes dolgot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák