Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
Vlc-m 3.0.20-as, frissítettem 3.0.21-esre, de ugyanaz, hogy állandóan a tanúsítványokat kell elfogadni és nem megy tovább. Csak azért nem értem, mert korábban néztem m4 sportot többször is és akkor ment szépen.
Gépem 64 bites, viszont az mpv dupla klikkre sem akar indulni, de még rendszergazdaként futtatva sem csinál semmit sem, eseménynaplóban ezt írja:
A Windows a következő okok valamelyike miatt nem tudja elérni a(z) fájlt: meghibásodott a hálózati kapcsolat, a fájlt tároló lemez vagy a számítógépen telepített tárolóeszköz-illesztőprogram; vagy hiányzik a lemez. A hiba miatt a Windows bezárta a(z) mpv programot.Na mindegy annyira nem lényeges, de valamiért nem akar menni ezen a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest