Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az ára nem annyira jó de még elmegy, viszot arra kíváncsi lennék , hogy milyen a hangja , mert így csak zsákbamacska.
duree54
-
tibaimp
nagyúr
Az igaz, hogy a vezetékmentes fülecsek filmnézéshez nem jók, mert "késik" a hang, vagy ez baromság?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
hohohohóó...
tag
Tapapasztalatom szerint eléggé, de ez függ a fülestől és a csatlakoztatott rendszertől is. Engem nagyon zavar, sokan pedig észre sem veszik (igaz egyesek még zenét is képesek Bluetoothon hallgatni...).
aptx low latency-vel rendelkező fülesek amúgy már teljesen rendben vannak, ha nincsenek túl nagy igényeid.
Ha pedig rádiósra gondolsz, azokkal igazából sohasem volt ilyen gond. -
tibaimp
nagyúr
válasz hohohohóó... #3 üzenetére
Értem! Tehát a késés csak a bluetoot fülecsekre igaz, a rádiósra nem?
Na ez érdekes, ezt nem tudtam, pontosabban én általánosítva tudtam, hogy minden vezték nélküli fülecs rossz ilyen szempontból.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
LÁZ
addikt
PRESIDENT kuponkóddal 15% off az eu-s corsair oldalon
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest