Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Carvus

    senior tag

    Mpow M30 Plus, angol Amazonról 4 nap alatt megjött, DPD hozta.

    Előre leszögezném, hogy nem vagyok vájtfülü, úgyhogy messzemenö teszteket ne várjatok, inkább csak egyszerű laikusként írok és hasonlítom össze a másik TWS-emmel!

    Szóval egy Blitzwolf FYE-8 mellé/helyére érkezett, amivel alapvetően elégedett voltam, egy idegesítő hibát leszámítva, hogy sokszor vissza kellett rakni és újra kivenni, mert nem kapcsolt be, illetve ugyanez mikor el akartam rakni és hallom, hogy szólt tovább a tokjában..valamint egyszer biciklizés közben kiesett a fülemből, bár ez lehet user error volt, szerencsére meglett és nem lett baja (fűbe esett), cápauszony miatt bízok benne, hogy Mpow-al ilyen egyáltalán nem lesz.

    Elvileg a Plus jelzés csak annyiban több a sima M30-nál, hogy powerbankként is funkciónál, ez miatt nagyobb a bölcsöje. Főnökasszony leszokta nyúlni a powerbankom így vészhelyzetre talán jó lesz majd, illetve elméletileg 5* többször tölthető fel vele a füles, mint a simával.

    Egyelőre csak pár órát használtam, de nagyon tetszik! Hangja kellemesebb, basszus erősebb kicsivel, mint Blitzwolfé. Bölcsője is sokkal jobb, formája miatt zsebbarát is, és tökéletesen működik ki/be vétel is. Tok felső része kicsit mocorog becsukott állapotban, de talán nem lesz baja. Féltem tőle, hogy FYE-8 pálcikával ellentétben mikor fülembe igazítom vagy egyiket kiveszem, akkor megnyomom az érintőgombot, de semmi ilyet nem tapasztaltam, teljesen jól kezelhető. Érintő felülete is jobb, talán a számváltáshoz a duplakoppot veszi néha szimplának és megállítja zenét.

    Egyetlen negatívum a telefonálás vele, én jól hallok, de engem nem mindig értettek rendesen, de ezt be tudom a formájának. Mondjuk ez nekem nem akkora probléma, mivel a másikkal tervezek, majd inkább telefonálni, ez meg marad zenehallgatásra, nagyrészt bringázás közbe.

    Pár kép:

    Innen rendeltem: [link]
    Aki Amazonról rendeli, ne felejtse el bepipálni a Vouchert: 10-20% kedvezmény van Mpow termékekre.

    Itt pedig a teszt ami miatt felfigyeltem rá:
    https://www.scarbir.com/tws/mpow-m30-review

    [ Szerkesztve ]

    divi#2208

Új hozzászólás Aktív témák