Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -NoVa-
    veterán

CMF Buds 2 vélemény:

16500ft-ért rendeltem. És ez szerelem volt első hallásra. Próbáltam már pár TWS-t, de ennyire még egy sem lepett meg első hallásra. Úgy, hogy igazából nagyon állítgatni se kellett ehhez. Magas zajszűrés mellett, Spatial audió (térhangzás) bekapcsolva, Ultra Bass beállítás 1-esen, vagy kikapcsolva. Equaliser Dirac Opteo-n. Így használom. Bár kicsit a Spotify is EQ-zva van nekem. Az előző füleshez kellett, és hagytam most is úgy.

Iszonyat jó, telt hangzása van a fülesnek. Szintén telt, és erős basszusokkal. Elektronikus, rap, trap zenékre a legjobb fülesem amim valaha volt. De tény, hogy folk, contry zenékre azért van jobb megoldás. Rock zenékkel sem rossz szerintem, de inkább közepes. Érdekes módon a zongora, hegedű is nagyon szépen szól. Ami kicsit meg tudja kavarni, az a basszusgitár.

Általánosságban ennyit tudok róla írni. Egyébként újra átolvasva a scarbir.com-os review-t, teljesen korrekt amit ott leírnak ezt meg tudom erősíteni.

Írtam, hogy bringázáshoz vettem ezt a fülest. Ami kicsit spéci felhasználási mód, szóval telefonhívás minősége, dizájn, meg ilyenek engem nem érdekelnek. Viszont tegnap el is mentem, tekertem vele egy órát. Az ANC-re voltam kíváncsi. És arra, hogy menet közben is szép erős, telt basszusa van e?. Utóbbira igen a válasz. Menet közben is nagyon jól szól. És szerencsére az ANC is teljesen jól működik. Itt ugye a szélzaj "hubogása" lehet a legnagyobb baj. Van/volt fülesem ami ilyen esetben használhatatlan ANC-vel. 30-35km/h-körül kezd el hallatszani a szélzaj. 30-50km/h között hallható. 75km/h-nál már durva. Ez teljesen elfogadható szerintem. Mert ilyen 30km/h órás utazótempó egyébként is a legjellemzőbb.
    Viszont természetesen nem fogom rendszeresen úgy használni, hogy mindkét fülem be van dugva bringázás közben. Így erős ANC-vel még a bringás komputerem csipogását sem hallom, ami csipogással jelez a radarral által ha jön mögöttem autó. Eddig is úgy tekertem legtöbbször, hogy csak a jobb fülem van bedugva.

Nem vagyok az a típus, aki védi a vásárlásait, de őszintén írom, hogy ez a füles nekem iszonyatosan bejön és meglepett. Főleg ilyen olcsón. Ez olyan "aztarohadt" szint volt így elsőre. :D De nem való minden stílusú zenékre. Szóval az irodába nem hoznám be például, mert egyébként rengeteg féle stílust hallgatok.

Radaros csipogós visszajelzős cuccra most jobban felkaptam a fejem, tetszős fejlesztés. Pártízezer km-t én is letekertem jellemzően fél fülbe dugott fülessel, most meg a Bose Ultra Opent nem győzöm imádni bringán is.

Új hozzászólás Aktív témák