Új hozzászólás Aktív témák

• basaja
    senior tag

Hali. Pár napja elhagytam az egyik fülesemet bringázás közben. Van otthon még pár, de gondoltam kipróbálok megint valami újat. :) 50$ körül/alatt nézelődtem mert ha megint elhagyom ne fájjon. Átnéztem a scarbir.com-ot és hármat néztem ki. Igazából semmi preferencia nincs, se telefonhívás, se zajszűrés. Szóljon jól. És ha lehet inkább az elektromos zenéknél (DnB, Hardstyle) mert tekerés közben inkább azt hallgatok. Szóval bass orientáltakat néztem. Tudom, nem próbál itt ki mindent, ezért HA valakinek van valamivel tapasztalata, vagy véleménye, azt megoszthatná.

Baseus Bass BC1: Ilyen kialakítású fülesem sosem volt. Clip-on. Nem tudom ez mennyire lehet stabil a fülön. Nyitott kialakítás, még is azt írják, hogy jó a basszus. Érdekesen hangzik. Bár én mindig a zárt fej/fülhallgatókat preferáltam.

Sony WF-C510: Ez a legolcsóbb. Van érdekes színekben (unom már a fekete-fehér füleseket.) És jókat írnak róla. Sony amin meg is lepődök. Mert a Sony mindig is jó volt, de szerintem ilyen olcsó kategóriába ők sose nyújtottak sokat. Mondjuk annyira nem vízálló, ami talán számíthat, bár én kétlem, hogy a fülembe "beázna" egy füles. Amit most elhagytam, az is csak IPX2-es volt, de ezzel nem is volt baj.

CMF Buds 2: Az elején azt írtam, hogy csak a hangzás a lényeg. És akkor megláttam ezt, hogy van belőle narancssárga , úúúú!! Ez nagyon menne a bringámhoz: [kép] Olyan vagyok mint a csajok.. :DDD Szerencsére jókat is írnak róla. Elég esélyes, hogy ez lesz a választott.

jó a Giant, nekem is az van. Bár az cross-trekking :D

Új hozzászólás Aktív témák