Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• captainnemo
    senior tag

SONY WF-1000XM6 / Hifiman Svanar Wireless

Nagy mértékben eme fórum tanácsai alapján vásároltam egy XM6-os Sony TWS-t. Hááááát... mondjuk úgy hogy messze nem azt kaptam amit elvárnék, pláne ezen az áron. Az ANC vállalható, a hangzás erős közepes és kifejezetten unalmas, a tér leképzés viszont egyszerűen BOTRÁNYOS. Néha mintha monóban hallgatnám a zenét. Mindez LDAC mellett... Nagyon nem vagyok vele elégedett.

Némi információ gyűjtés után, próbaképpen (official store-ból, komoly árengedménnyel) vettem egy Hifiman Svanar Wireless-t, akciósan 160 EUR-ért. Hazavittem, felraktam a fülemre, elindítottam valami zenét - és B+ !!! Csak ennyit bírtam mondani.

Olyan tér leképzést kaptam, amire BT-n még csak nem is számítottam. Elképesztően levegős, széles színpad, remek szeparáció, és még némi színpad mélység is. Na ez igen!

Persze kb. erre számít az ember ettől a márkától, Hifiman + R2R nagyjából ezt sugallja. A hangzás értékelésével még várok, kicsit járatom, R2R-nek kell a bejáratás. De a Sonyt már most is veri.

Összességében azt kell hogy mondjam, hogy FELE ÁRON összehasonlíthatatlanul komolyabb hangminőséget kaptam. Innentől a Sony legfeljebb metrózós ANC fülesnek lesz jó. Vagy még annak sem.

A végére azért egy negatívum: az az ezüst fényezés nagyon durván ízléstelen. Na de nem nézem, hanem hallgatom :D

Ha ANC szempontból veted össze őket?

Új hozzászólás Aktív témák