Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni:

Tizenéve Sony fulhallgatókat használok, legutóbb egy Linkbuds S-t. Szeretem a Sonyk hangzását, főleg a basszus tekintetében, de sajnos ez a fajta kialakítás nem illeszkedik jól a fülembe, bizonytalanul áll főleg sport közben, többször kiesett már és most az akku is megadta magát.

Kipróbáltam egy rövid időre egy száras soundcore liberty 4-et, szerintem a súlyelosztas miatt de kényelmesebb viselet volt, viszont a hangzással nem voltam teljesen kibékülve.
    A tesztek alapján amit kinéztem: oneplus buds 4.

A keret 50ezer körül van, iPhone-nal és ipaddel használnám 90%-ban, anc nem baj ha van de nem prioritás.

Létezik linkbuds fit modell, de nem vagyok benne biztos, hogy az jobban illeszkedne.

Ha tudtok hangminőségben ebben az árkategoriában jobbat, mint a Sony, az anc-ről le tudok mondani.
    Mit gondoltok?

Leírom, hátha valakinek segítség:

Végül a Sony Linkbuds S-t egy Oneplus buds 4-ra cseréltem Aliról 76 usd-ért. Tartottam attól, hogy gagyi lesz de hatalmasat csalódtam. ANC-t főleg fűnyíráshoz használom és legalább olyan jónak bizonyult, mint a Sonyé, a tok masszívabb és a szár miatt sport közben is biztosabban áll a fülemben, jobb a súlyelosztása.

A hangminőségen sokat segített az EQ állítgatása, de amúgy sem szól rosszabbul, mint a régi, bár nem vagyok annyira vájt fülű. Csatlakozási problémát eddig nem tapasztaltam, amúgy iPhone-nal és Ipaddel használom.
    Összességében meg vagyok elégedve.

Most elindult a vezerhangya, hogy emeljek a zene minőségén egy vezetékessel, de ebbe még nem ártottam bele magam :D

Új hozzászólás Aktív témák