- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
-
20900 - 20801
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-01-16 14:42 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Galaxy buds 2-met cserélném valami jobb fülesre.
Earfun air pro 4 és 4+-t néztem ki utódnak. Droidos telefonnal lenne használva, illetve céges laptoppal. Zajszűrése mennyire jó ezeknek? 3 gyerkőcöt kellene tompítani amikor megbeszélek teamsen.
Köszi a segítséget!Ha Teams fontos ne azt vedd.
Inkabb Oneplus Buds 4 vagy Huawei Freebuds 7i.EarFunal azért vannak negatív visszajelzések, hogy a mikrofon nem a legjobb.
-
Luck Dragon
támogató
Sziasztok!
Earfun air pro 4 és 4+-t néztem ki utódnak. Droidos telefonnal lenne használva, illetve céges laptoppal. Zajszűrése mennyire jó ezeknek? 3 gyerkőcöt kellene tompítani amikor megbeszélek teamsen.
Köszi a segítséget!Nálam így nézett ki a dolog hasonló elképzelés mellett: Galaxy Buds2 Pro → EarFun Air Pro 4+ → Anker Liberty 4 Pro.
Ha az ANC a fontos, inkább az Anker Liberty 4 NC vagy a 4 Pro.
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget! -
FoLey-v
addikt
Köszönöm a linket, szétnézek még én is
Majd ha megjön, mindenképp írj kérlek, mik a benyomások, főleg a hangzás tekintetében
Amint megérkezik fogok írni erről.
Lajmund
Chatgpt Spinfit CP360 és 1025 tws-t javasolta. Nekem az Azla nagyon tetszett volna,de azt írja nincs tapasztalat erről,hogy rá menne.
Most inkább ami passzol habszivacsot rendeltem. Majd kíváncsi leszek arra.
-
Lajmund
őstag
Nekem a spingfit neo bevállt abban a méretben ami a gyári is. A tokban is elfér. Fülbe kényelmes és sport közben se akar kiesni elég stabil és hosszútávon se zavar. Gyári nekem se jött be kényelem szempontjábol mert tompa és merev a vége és nem simul be szépen mint a spinfit. Hangba romlást de javulást se vettem észre.
AZ100 a király!
Mindenkinek is ajánlom. Engem még biciklin is tisztán hallottak forgalomba. -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
1. kérdés: mi most a legjobban ajánlott tws in-ear fülhallgató ~60k nagyságrendben, ha a szempontok mindössze a jó hangminőség zenére, és a jó hívásminőség telefonra/videókonferenciára?2. kérdés: az előző kérdés oka, hogy Jabra Elite 75t fülesem bal oldali egysége behalkult, kb. a normál hangeró 5-10%-át adja le (azaz nem teljesen némult el). Próbáltam már fogkefével finom dörzsölni a vetőcsőben. Próbáltam ugyanezt alkohollal megtámogatva. Próbáltam benyomogatni a töltéscsatlakozó melletti kis picike lyukat is. De egyelőre semmit nem változott a helyzett. Van ötlet, mit próbáljak még?
Huawei Freebuds Pro 5
Samsung Galaxy Buds3 ProBár ez már az összeg felett van:
Sony WF-1000XM5Viszont ajánlott teszteket nézni.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
1. kérdés: mi most a legjobban ajánlott tws in-ear fülhallgató ~60k nagyságrendben, ha a szempontok mindössze a jó hangminőség zenére, és a jó hívásminőség telefonra/videókonferenciára?2. kérdés: az előző kérdés oka, hogy Jabra Elite 75t fülesem bal oldali egysége behalkult, kb. a normál hangeró 5-10%-át adja le (azaz nem teljesen némult el). Próbáltam már fogkefével finom dörzsölni a vetőcsőben. Próbáltam ugyanezt alkohollal megtámogatva. Próbáltam benyomogatni a töltéscsatlakozó melletti kis picike lyukat is. De egyelőre semmit nem változott a helyzett. Van ötlet, mit próbáljak még?
-
tomee007007
addikt
-
FoLey-v
addikt
Követem én is most az illeszték témát, AZ100 gyárija nekem nagyon kényelmetlen, max fél órát bírok vele a fülben...
Próbáltam FiiO HS19-es szettből mindegyik harangot, azokkal nem volt baj kényelem szempontjából, de egyikkel sem érte el a gyári hangminőséget, szóval legalább azt ki tudjuk zárni
Most egyelőre ezt rendeltem meg. Mellé egy fajin kis faanyagmintájú tokot. Meglátjuk,hogy milyen lesz.
-
opr
nagyúr
Jó a bt kapcsolat. LDAC 990 kbps módban ritkán hajlamos icipicit megakadni, ha éppen valaminek sikerül beárnyékolnia a kapcsolatot, vagy a telefonomat nyúzza a háttérben valamilyen folyamat. Izmosabb telefonnal, mint a Galaxy A54esem, és izmosabb antennával szerintem egyszer sem akadna meg.
-
mcs
veterán
Jó a bt kapcsolat. LDAC 990 kbps módban ritkán hajlamos icipicit megakadni, ha éppen valaminek sikerül beárnyékolnia a kapcsolatot, vagy a telefonomat nyúzza a háttérben valamilyen folyamat. Izmosabb telefonnal, mint a Galaxy A54esem, és izmosabb antennával szerintem egyszer sem akadna meg.
-
FoLey-v
addikt
Követem én is most az illeszték témát, AZ100 gyárija nekem nagyon kényelmetlen, max fél órát bírok vele a fülben...
Próbáltam FiiO HS19-es szettből mindegyik harangot, azokkal nem volt baj kényelem szempontjából, de egyikkel sem érte el a gyári hangminőséget, szóval legalább azt ki tudjuk zárni
Jelenleg kettő variáns van vagy is három amit neten néztem utána. A habszivacsos technics tennmak alin 5,8k-ért van.
A másik kényelem,de sok mindenben nem változik spinfit cp1025 tws 5k. A harmadik amit említettem AZLA SednaEarfit Crystal 1-2 6-8k.
A többi ki van zárva.
-
blueye
veterán
-
tomee007007
addikt
-
opr
nagyúr
-
FoLey-v
addikt
Mi baj a gyárival? Vagy csak szétment?
Az diffúzoros, az alis meg csak egy plug. Nem mindegy.Semmi bajom a gyárival,de szeretnék még turbozni a hangminőségen.
Pl. AZLA SednaEarfit Crystal 2-nál azt írja chatgpt,hogy az van lényeges ugrás. -
Janaboy
veterán
Nekem Samsunggal stabil.
Egy dolgot érdemes észben tartani, hogy a mikrofonja ennek sem vmi acélos, csendes szobában még okés is, de irodában, kültéren már nem igazán.
-
opr
nagyúr

bt kapcsolat jo, nincs vele gond? Eredetileg a bose quietcomfortokat nezegettuk, de olyan sokan irtak folyamatos kapcsolodasi problemakrol meg fos szoftverrol, hogy azt elengedtuk inkabb. -
mcs
veterán
-
opr
nagyúr
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
blueye
veterán
Tele van vele a topic, keress rá!
-
opr
nagyúr
Uhhhh, lányom pont azon agyal, hogy olyat akar venni (mármint az eah-az100-at).
Leírnád röviden-tömören, hogy mik vele a tapasztalataid légyszi? Mi jó, mi nem jó, ilyesmi.
Teszteket elolvastuk nyilván, de az nagyon más, mint hosszú távon használni.
-
zolikaDB
veterán
Nekem is ilyen Soundpeats-em van.
Nem a legélesebb kés a fiókban, de valami 5000 huf alatt vettem alin.
Lehet ennyit sem ér
-
FoLey-v
addikt
-
Janaboy
veterán
Huawei, Oneplus, Samsung, Sony ezek jók mikrofonban.
Freebuds 7i érdekessége, hogy csontrezgéses mikrofon is van benne.
-
drr
őstag
Ez engem is érdekelne!
A Freebuds SE 2-t az asszonynak adtam és vettem helyette egy Soundpeats T3 Pro-t. Katasztrófa a mikrofonja... Vagy a 7i vagy a Oneplus Buds 4 amit venni szeretnék, bar már ezek ára is messze afölött van, amit szívesen adnék ki... -
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Van egy AKG N5 Hybrid fülhallgatóm.
A gumidugót szeretném lecserélni rajta valami más fajtára. Nem túl kényelmes ez nekem, airpods pro-m volt korábban azok olyan kényelmesek voltak, mintha a fülemben sem lennének.
AKG-ből az S kicsit kicsi, az M kicsit nagy. Esetleg egy picit puhább anyag is lehetne. Vannak olyan univerzális "eartip"-ek amikre esküsztök?A fülhallgató csonkja, amire rá kell tolni a gumidugót annak ezek a méretei:
A nagyobb átmérős perem: 0,66x0,58mm, a perem alatti rész 0,6x0,44mm
Nova a szakija ezeknek

-
Laby
őstag
Sziasztok!
A gumidugót szeretném lecserélni rajta valami más fajtára. Nem túl kényelmes ez nekem, airpods pro-m volt korábban azok olyan kényelmesek voltak, mintha a fülemben sem lennének.
AKG-ből az S kicsit kicsi, az M kicsit nagy. Esetleg egy picit puhább anyag is lehetne. Vannak olyan univerzális "eartip"-ek amikre esküsztök?A fülhallgató csonkja, amire rá kell tolni a gumidugót annak ezek a méretei:
A mértékegység cm akart lenni.
-
Laby
őstag
Sziasztok!
-
zolikaDB
veterán
Sajnos azért ennyi, mert egy kínai, rizsföldre bejelentett "kamucég" forgalmazza, nem az emag, ők itt csak kiszállítók, és semmyilen felelősséget nem fognak vállalni a termékért, ami vagy hamisítvány lesz, vagy rosszabb esetben meg sem kapod.
Emagról kizárólag "Forgalmazza a(z): eMAG" terméket szabad venni, esetleg olyat, amit megbízható magyar webshop forgalmaz ott.Ok, igazad van.
Alzán amúgy 30k körül megy. -
tomee007007
addikt
Sajnos azért ennyi, mert egy kínai, rizsföldre bejelentett "kamucég" forgalmazza, nem az emag, ők itt csak kiszállítók, és semmyilen felelősséget nem fognak vállalni a termékért, ami vagy hamisítvány lesz, vagy rosszabb esetben meg sem kapod.
Emagról kizárólag "Forgalmazza a(z): eMAG" terméket szabad venni, esetleg olyat, amit megbízható magyar webshop forgalmaz ott. -
zolikaDB
veterán
-
nobela
senior tag
Ez nem is kérdés, van itthon Arya Organic és HD600 is minőségi balanced kábelekkel, és minőségi forrással. Nem is ezt a szintet keresem, mert az képtelenség lenne.
-
mcs
veterán
Sziasztok,
Androidos telefonról a Tidal BT-n keresztül resamplingeli a zenét 48kHz-re, vagy kikerüli az Androidot és az eredeti mintavételezési frekvencián küldi ki a jelet?
Az foglalkoztat hogy vajon egy telefon > Tidal > BT (LDAC) > Sony WF-1000XM6 lánc milyen hangminőséget (és hangerőt) tud produkálni egy komoly asztali fejhallgatós cucchoz képest?
Hordozhatónak, utazás és mozgás közben tök jó egy mai prémium tws, de otthonra csak jobb egy valamire való vezetékes fejes. Nálam legalábbis biztosan tágasabb és részletezőbb a Meze 99 Neo a Technics AZ100hoz képest.
-
tomee007007
addikt
Szia!
Üdv itt is
Clip-esből jelenleg szerintem nincs veszteségmentes dongle-ös. Én Bose Ultra Open-t használok erre a célra, de zavaróan nagy a késése, érzésre bőven 3-400 ms.
Viszont úton van hozzám egy Baseus XC1, ha az megérkezik, arról tudok majd nyilatkozni
De biztosan lesz ott is valamennyi....
A Cetra Open-t néztem én is, de sehol sem dícsérték halálra....
Ha megis megbarátkoznál az in-ear kialakítással, akkor AKG N5, vagy Razer Hammerhead V3 Hyperspeed
Már járatódik a Baseus XC1 (open)...első benyomások, Bose Ultra Openhez hasonlítva:
- app egész jó, bár hol magyar, hol valamilyen szláv nyelvű,
- van LDAC, de sajnos ha az aktív, kb semmilyen beállítás nem elérhető, még egy sima EQ sem,
- anyagminőség, összeszerelés nagyon jó,
- kényelem remek, nem sokban marad el a Bose-tól, de a hangzást az illeszkedés sokkal nagyobb mértékben befolyásolja, mint az Ultra esetében,
- elég sok összehasonlító videót, tesztem néztem ahol hasonló clip-es, nyitott füleseket hasonlítottak össze, és hangzásban valahol 2-3. helyen végzett az XC1, messze megelőzve a Bose-t....alapvetően ezzel szkeptikus voltam, és az első óra hallgatás után (bár nyilván még melegszik) be is igazolódott, nagyon messze van a zenei teljesítménye az Ultra Open-től. A dinamika talán jobb, illetve a basszus is erősebb, de a részletesség, szeparáltság messze elmarad. LDAC-al ráadásul számomra kifejezetten rosszul szól, nagyon sötét, és túl meleg hangzású, és sokszor sáros.
Alapvetően játékra vettem ezt a fülest, lefutattam pár Dolby-s tesztvideómat (ugye Dolby licenszes a Baseus), ott már más volt a lány fekvése: nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott, és egy jóval részletesebb képet, mint a zenei előadásban. LL mód még kérdéses, ezt még este tesztelem Switch 2-vel, nálam a fő gond a Bose-nál az óriási késés volt, remélem ez rendben lesz. -
november@
tag
Sziasztok,
Mondanátok nekem személyes infót a Huawei Freebuds 7i-ről?
Belvárosi ( Budapest) zaját eltudja nyomni?
Mikrofonnal minden ok?
Most egy Huawei Freebuds SE 2 lóg egész nap a fülemben,jó a mikrofonja.
-Ennél sokkal jobb?
Köszi
-
nobela
senior tag
Köszi, ez biztató.
Ráadásul a nickedből ítélve esélyes hogy hasonló zenéket hallgatunk 😉
-
motown5l
senior tag
Sziasztok,
Androidos telefonról a Tidal BT-n keresztül resamplingeli a zenét 48kHz-re, vagy kikerüli az Androidot és az eredeti mintavételezési frekvencián küldi ki a jelet?
Az foglalkoztat hogy vajon egy telefon > Tidal > BT (LDAC) > Sony WF-1000XM6 lánc milyen hangminőséget (és hangerőt) tud produkálni egy komoly asztali fejhallgatós cucchoz képest?
Nekem is XM6 van. És Tidalt használok hozzá, LDAC vel. Androidos telefonnal.. Egy Z fold 7 el. Nem fogsz, benne csalódni..olyan hangerő lesz, ami, pont megfelelő lesz, neked.......
-
opr
nagyúr
Nem a mikrofonra gondoltam, de az már mostanra azért elég alap dolog, nem?
-
Paxker315
veterán
Üdv!
Faternak keresek valami olcsó airpods szerű fülest.
iPhone-al lenne használva, gyakorlatilag kizárólag hívásra, szóval a mikrofon minőség a legfontosabb. Agybadugós kialakítás kizáró ok.Mivel zajszűrés nem kell, zenehallgatás meg filmezés kb sose lesz rajta, ezért a hangminőség nem igazán számít. Nyilván az airpods lenne a triviális megoldás, de az most anyagilag nem fér bele neki.
Van valami jó cucc mondjuk aliexpressről, lehetőleg fillérekért, ami erre megfelelne neki?
Köszi!
"Mivel zajszűrés nem kell"
Pedig a beszélgetés másik oldalán levő fél szereti, ha a beszédhangot tisztán hallja, sistergés, karistolás nélkül. Szerintem sokat számít telefonhíváskor, hogy hallják az embert a másik oldalon.
-
tomp
félisten
Sziasztok,
Telefontól függ de meg tudod nézni adb-n keresztül.
Pl OnePlus-on a Tidal, Apple Music, USB Audio Player Pro appok(ezeket teszteltem) Direct PCM vonalat használnak azaz olyan audio-t küldenek a bluetooth encoder felé amilyen jön a szerverről. -
-NoVa-
veterán
Sziasztok,
Szűkebb, intimebb teret kapsz, kevésbé légies, de már nem tragikusan zárt, klausztrofób, nem teljesen lapos, élhető. Tudtommal 96KHz-re kapod a resamplét LDAC-nél, de simán tévedhetek, a kijelzős BT cuccaim 96KHz-et írnak. Nagyon nem kell a codecen lovagolni, a Xelento 2 wireless aptX-en is ég és föld hozzá képest, aptX HD-n végképp, de az sokszor annyiba kerül.
-
nobela
senior tag
Sziasztok,
-
captainnemo
senior tag
Rendben, próbálom a napokban, aztán írok

Akkor elsősorban ilyen edzőtermi zaj kiszűrésére kellene?Ha volt teszt akkor érdekel.

-
opr
nagyúr
On the Redmi Buds 8 Active, your voice has enough volume and great clarity.
It reduces background sounds a bit better than the Lite, and the Active is surprisingly good in handling wind, as your voice remains stable. The same can't be said of noise, however. If you're indoors in a noisy office environment, your own voice drops too easily.
Verdict: The Redmi Buds 8 Active is better for phone calls outside when there's a bit of wind
-
goranje
tag
Ha csak a telefonálás a szempont arra van egy külön topic a mono headsetekre, most a link nincs meg hirtelen.
Ha mindenképp twst szeretnél, akkor a Huawei Freebuds SE 3 jó lehet.
Az olcsó twseknek általában nagyon gyatra a mikrofonja, persze ettől lehet köztük jó, de ahhoz előbb érdemes tesztet olvasni.
Köszi! Átnézek oda is, oszt majd rágódok egy kicsit hogy mi is legyen.
L. -
Janaboy
veterán
Köszi! Megéri az 5-szörös árat mondjuk egy redmi buds 6 active-hoz képest? Annyival jobb a mikrofonja? Vagy úgy egyáltalán annyival jobb az egész?
Szerk: new bee nem gyárt airpods szerű, nem agybadugós cuccot. Ezek a régi típusú headsetek nagyon nem jönnek be neki, már felrakni is utálja őket. Pedig valószínűleg telefonálni tényleg jobbak, de ha ezt szereti, ezt szereti...
On the Redmi Buds 8 Active, your voice has enough volume and great clarity.
It reduces background sounds a bit better than the Lite, and the Active is surprisingly good in handling wind, as your voice remains stable. The same can't be said of noise, however. If you're indoors in a noisy office environment, your own voice drops too easily.
Verdict: The Redmi Buds 8 Active is better for phone calls outside when there's a bit of wind -
opr
nagyúr
Köszi! Megéri az 5-szörös árat mondjuk egy redmi buds 6 active-hoz képest? Annyival jobb a mikrofonja? Vagy úgy egyáltalán annyival jobb az egész?
Szerk: new bee nem gyárt airpods szerű, nem agybadugós cuccot. Ezek a régi típusú headsetek nagyon nem jönnek be neki, már felrakni is utálja őket. Pedig valószínűleg telefonálni tényleg jobbak, de ha ezt szereti, ezt szereti...
-
Janaboy
veterán
Üdv!
iPhone-al lenne használva, gyakorlatilag kizárólag hívásra, szóval a mikrofon minőség a legfontosabb. Agybadugós kialakítás kizáró ok.Mivel zajszűrés nem kell, zenehallgatás meg filmezés kb sose lesz rajta, ezért a hangminőség nem igazán számít. Nyilván az airpods lenne a triviális megoldás, de az most anyagilag nem fér bele neki.
Van valami jó cucc mondjuk aliexpressről, lehetőleg fillérekért, ami erre megfelelne neki?
Köszi!
Huawei Freebuds SE 3
De erre inkább a New Bee cuccokat ajánlom, ott a link eggyel feletted a topikhoz.
-
opr
nagyúr
Üdv!
Köszi!
-
blueye
veterán
Ha csak a telefonálás a szempont arra van egy külön topic a mono headsetekre, most a link nincs meg hirtelen.
Az olcsó twseknek általában nagyon gyatra a mikrofonja, persze ettől lehet köztük jó, de ahhoz előbb érdemes tesztet olvasni.
-
Janaboy
veterán
-
goranje
tag
Üdv:
Lg v50 hangszórója nagyon halk lett, de nem akarom még kidobni. Arra gondoltam hogy valami BT fülessel még jó lehet zajossal helyen is.
Esetleg valami ajánlat?
REDMI Buds 8 Active? mit kinéztem. Jó Lehel?
Szinte csak telefonálásra.
Kösz. -
mcs
veterán
Apad, vagy tapad az érintkező? Nem értem mire célzol.
Kék fény a leokézós, nem zöld? Bevallom nem olvastam el a használatit
AZ80nál jártam úgy, hogy nem pucoltam rendszeresen a bölcső érintkezőit, aztán bal oldalt olyan szinten folyt be a fülzsír az egyik érintkező mellé, hogy le is tapasztotta azt, és pont ezért nem töltötte a bal dugaszt. Gombos tűvel és fülpiszkával kotortam ki belőle a cuccot.

Amikor berakod az AZ100 dugaszait, akkor kék villanással jelzi vissza a led, hogy jól vannak betéve és töltődnek. Ha nem villan fel, akkor viszont gubanc van.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Amikor berakom a bölcsőbe a dugaszokat, egy icipicit mindig mozdítok rajtuk, és addig nem rakom zsebbe, amíg nem látom a kék fényes visszajelzést. Valamilyen okból kifolyólag ritkán előfordulhat, és nálam is előfordult már néhányszor, hogy nem vette rögtön valamelyik dugasz a töltést a bölcsőből. Nálad a bölcsőben nem apad le véletlenül valamelyik érintkező?
Apad, vagy tapad az érintkező? Nem értem mire célzol.
Kék fény a leokézós, nem zöld? Bevallom nem olvastam el a használatit
-
mcs
veterán
Behúztam a hüvely 7i-t. Tartottam tőle, de rendben van. Nej is örül, köszi a tippet!
Más: technics az100 rendszeresen csinálja - ha nem az appból kapcsolom ki, hanem csak berakom a bölcsőbe - hogy legközelebbi kivételkor a tok tök lemerült, a füles panaszkodik, hogy "rosszul raktam be". Ugye nem nagyon lehet rosszul berakni. Inkább mintha nem csatlakozna le a telóról. Nagyon bosszantó feature. De mióta direkt kikapcsolom eltevés előtt, nincs ilyen gond. Csak hát elég drága ahhoz, hogy igényeim legyenek

Amikor berakom a bölcsőbe a dugaszokat, egy icipicit mindig mozdítok rajtuk, és addig nem rakom zsebbe, amíg nem látom a kék fényes visszajelzést. Valamilyen okból kifolyólag ritkán előfordulhat, és nálam is előfordult már néhányszor, hogy nem vette rögtön valamelyik dugasz a töltést a bölcsőből. Nálad a bölcsőben nem apad le véletlenül valamelyik érintkező?
-
RetepNyaraB
nagyúr
Behúztam a hüvely 7i-t. Tartottam tőle, de rendben van. Nej is örül, köszi a tippet!
Más: technics az100 rendszeresen csinálja - ha nem az appból kapcsolom ki, hanem csak berakom a bölcsőbe - hogy legközelebbi kivételkor a tok tök lemerült, a füles panaszkodik, hogy "rosszul raktam be". Ugye nem nagyon lehet rosszul berakni. Inkább mintha nem csatlakozna le a telóról. Nagyon bosszantó feature. De mióta direkt kikapcsolom eltevés előtt, nincs ilyen gond. Csak hát elég drága ahhoz, hogy igényeim legyenek

-
bostone
addikt
Nem használom, de az eszköz nincs az apple ökoszisztémához rögzítve, viszont egyes funkciók biztosan nem elérhetők.
Irodai használatra léteznek dedikált headset-ek, amelyek garantálják az igényeknek megfelelő feltételeket.
Mobil hívások lebonyolítására használom.
Ha az airpods a zsebemben van, amikor megcsörren a telefon, akkor is nyújt elegendő időt: mire a fülembe helyezem a párosodás már megtörtént.A samsung vagy a xiaomi is biztosan képes erre, de őket személyesen nem ismerem. Talán később.
Félreértés ne essék, én nem akarlak meggyőzni semmiről vagy rábeszélni semmire. Megakadt a szemem azon a mondaton, amely az airpods képességeit firtatta, holott egy jól kitalált, jól megalkotott, piacvezető, piacot megreformáló, tényleges és hasznos innovációkat nem nélkülöző műszaki termékről van szó.
Remélem nem ágyaztam meg magamnak a pokolban ezzel a hozzászólással.

-
Janaboy
veterán
Kollégák szokták használni Mac-el (is) az Airpodsokat, bár pontosan nem tudom melyik típust, talán sima Airpods 3-at és folyamat behallottuk a kollégákat amikor ő beszélt.
Lehet telefonnal nincs ilyen, de se WinPC-vel se Mac-el nem remekelt.Én egy Huawei Freebuds 5-t használok a Win-es géppel és ott nem panaszkodnak ilyenre.
Meg általában jó véleményekkel vannak a Huaweire. -
Antonio
senior tag
Ezt hol olvastad, hogy az AirPods hangminősége lehetne jobb?
Azt nem tudom, milyen kapcsolatot ápol ms pc-vel, teams környezetben, de iPhone mellé nem vennék mást.
Egyszerűbb behelyezni, viselni, kezelni, mint egy Technics AZ100-at. Észrevétlen marad hosszú távon is, ha megfelelő a hallójárattal rendelkezel. A zaj kizárása, beengedése páratlan. Hétköznapi használatra több pontban alkalmasabb. Zenében nincs akkora hátránya, mint sokan állítják. Sőt, én azt állítom, hogy a Technics nem jobb, de ez már egyedi igények kérdése.
köszönöm hogy ezt írtad, pont előtte újra kezdtem olvasni az APP3 leírásokat teszteket ahhol többek közt ugyanezeket írták/mondtak mint és hangmárnök is pozítivakat mondott a hangról eg kis háttér infóval körülírva. PC n (MS)Teamsel használod?
-
bostone
addikt
Szisztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos manapság már nem úgy van mint régen, munka/család 2 kisgyerek mellett nem jut annyi idő keresgélni teszteket olvasni, bár AI segíthet.
Szóval szeretnék egy tws fülest. Iphone 14 pro/ irodai környezet (PC/MS/Team chat) (home office/iroda esetleg a irodába jövet menet. Könnyű/stabil csatlakozás mind telefon (IOS) mind PC, kényelmes stabil elhelyezkedés a fülben (ne potyogjon ki). Jó lenne, ha az irodában mellettem ülő beszélő hangját is tudná szűrni ha kell , bár ezt elméletileg Teams is tudja igaz akkor elég robotos lesz a hang, feltételezem a fülesek ezt szűrést jobban végzik.Volt egy Jabra Elite 65t. Nem nagyon kellett használnom eddig,ill ha használtam is csendes nyugodt környezetben volt, de mostanában megváltoztak a körülmények, pl a hangokat és a beszédhangot nem tudja megszűrni Teams call közben és ez zavaró annak akivel beszélek ráadásul jobb füles nem is szól már.
Első körben Airpods pro 3 at néztem de ahogy utána olvasgattam, kiderült hogy nincsen neki Teams certifikáció, a teams hívasok/gyors csatlakozás problémás lehet + a hangminősége is lehetne jobb állítólag. Gyors olvasgatás után a Technics EAH-AZ80 /Technics EAH-AZ100 került a képbe. Ami a leírások alapján pont olyasmi, amit kerestem.
1.Bár gyorsan visszaolvasva itt a fórumon páran írták hogy beszédhangot nem szűrte olyan jól? erről valami friss vélemény?
2.Kérdés: érdemesebb beruházni AZ100 ra mert az kicsit drágább, mint elsőre gondoltam ( igazság szerint előszőr valami olcsóbb APP 3 verziókat néztem), de elég sok-mindenben jobb már AZ 80 nál holott az se rossz,.
3. Tudnátok ajánlani pár hasonló képességű/tudású/árú készüléket, aminek érdemes utánanézni?előre is köszönöm
Ezt hol olvastad, hogy az AirPods hangminősége lehetne jobb?
Azt nem tudom, milyen kapcsolatot ápol ms pc-vel, teams környezetben, de iPhone mellé nem vennék mást.
Egyszerűbb behelyezni, viselni, kezelni, mint egy Technics AZ100-at. Észrevétlen marad hosszú távon is, ha megfelelő a hallójárattal rendelkezel. A zaj kizárása, beengedése páratlan. Hétköznapi használatra több pontban alkalmasabb. Zenében nincs akkora hátránya, mint sokan állítják. Sőt, én azt állítom, hogy a Technics nem jobb, de ez már egyedi igények kérdése.
-
captainnemo
senior tag
Az "ami jól szűr, az mindent kiszűr" állításodat annyival azért kiegészíteném, hogy ez ANC és zajfrekevencia függő. Tegnap fejeztem be pont egy nagyobb, 14 féle gamer fejes és TWS ANC tesztjét, és bizony nem egyszer volt olyan hogy azonos ANC teljesítmény mellett az egyik fejes pl. a beszédhangot szűrte kicsit jobban, egy másik pedig pl. a ventillátor hangfrekvenciáját.
Az Ultra nyilván nem tartozik ide, az mindent IS kiszűr, kétszer
De azt most megmondhatom, hogy a Huawei azért nem fogja hozni ezt a szintet...Ok igazad van frekvencia függő, de persze az a "jó " a mindent is kiszűr.
, de hozza az pl. mx6-ot, az már jó szerintem. -
tomee007007
addikt
Elsősorban az ott szóló zene kiszűrése
De ami jól szűr, az mindent kiszűr. Én gyakorlatilag semmit sem hallok ha bent a fülemben a bose. ha valaki egy méterről beszél hozzám azt sem hallom. Ha mondjuk a szoláriumba beállok vele, és ott üvölt ventilátor, azt azért hallom, de alig.Az "ami jól szűr, az mindent kiszűr" állításodat annyival azért kiegészíteném, hogy ez ANC és zajfrekevencia függő. Tegnap fejeztem be pont egy nagyobb, 14 féle gamer fejes és TWS ANC tesztjét, és bizony nem egyszer volt olyan hogy azonos ANC teljesítmény mellett az egyik fejes pl. a beszédhangot szűrte kicsit jobban, egy másik pedig pl. a ventillátor hangfrekvenciáját.
Az Ultra nyilván nem tartozik ide, az mindent IS kiszűr, kétszer
De azt most megmondhatom, hogy a Huawei azért nem fogja hozni ezt a szintet... -
captainnemo
senior tag

Akkor elsősorban ilyen edzőtermi zaj kiszűrésére kellene?Elsősorban az ott szóló zene kiszűrése
De ami jól szűr, az mindent kiszűr. Én gyakorlatilag semmit sem hallok ha bent a fülemben a bose. ha valaki egy méterről beszél hozzám azt sem hallom. Ha mondjuk a szoláriumba beállok vele, és ott üvölt ventilátor, azt azért hallom, de alig. -
captainnemo
senior tag
-
tomee007007
addikt
MS Teams cert? Ez milyen értelemben érdekes?
Ha segít, össze tudom Neked hasonlítani QC Ultra 1gen, és XM6-al a Huawei ANC-jét

Ez nagyon érdekel. Köszi!

Akkor elsősorban ilyen edzőtermi zaj kiszűrésére kellene? -
captainnemo
senior tag
Sajna jól olvastad.
A Technics-nél többen is azt tapasztaljuk, hogy zajos közegben nem igazán alkalmas telefonhívásra.Ha ilyet keresel, azokra a Sony és a Huawei lesz a legjobb.
Sony XM5 vagy XM6.
Huawei Freebuds Pro 4 vagy 5Viszont ezek se igazán rendelkeznek tudtommal MS Teams cert-el, kérdés hogy ez milyen szempontból lényeges?

MS Teams cert? Ez milyen értelemben érdekes?
Ha segít, össze tudom Neked hasonlítani QC Ultra 1gen, és XM6-al a Huawei ANC-jét

Ez nagyon érdekel. Köszi!
-
Janaboy
veterán
Hát pedig nem jó sajnos. Valamit tompít de az nagyon kevés. A bose/airpod/sony mx-hez képest semmi gyakorlatilag.
Általában ez akkor van, amikor nem illeszkedik megfelelően.
Esetleg másik illesztékkel. -
Janaboy
veterán
Szisztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos manapság már nem úgy van mint régen, munka/család 2 kisgyerek mellett nem jut annyi idő keresgélni teszteket olvasni, bár AI segíthet.
Szóval szeretnék egy tws fülest. Iphone 14 pro/ irodai környezet (PC/MS/Team chat) (home office/iroda esetleg a irodába jövet menet. Könnyű/stabil csatlakozás mind telefon (IOS) mind PC, kényelmes stabil elhelyezkedés a fülben (ne potyogjon ki). Jó lenne, ha az irodában mellettem ülő beszélő hangját is tudná szűrni ha kell , bár ezt elméletileg Teams is tudja igaz akkor elég robotos lesz a hang, feltételezem a fülesek ezt szűrést jobban végzik.Volt egy Jabra Elite 65t. Nem nagyon kellett használnom eddig,ill ha használtam is csendes nyugodt környezetben volt, de mostanában megváltoztak a körülmények, pl a hangokat és a beszédhangot nem tudja megszűrni Teams call közben és ez zavaró annak akivel beszélek ráadásul jobb füles nem is szól már.
Első körben Airpods pro 3 at néztem de ahogy utána olvasgattam, kiderült hogy nincsen neki Teams certifikáció, a teams hívasok/gyors csatlakozás problémás lehet + a hangminősége is lehetne jobb állítólag. Gyors olvasgatás után a Technics EAH-AZ80 /Technics EAH-AZ100 került a képbe. Ami a leírások alapján pont olyasmi, amit kerestem.
1.Bár gyorsan visszaolvasva itt a fórumon páran írták hogy beszédhangot nem szűrte olyan jól? erről valami friss vélemény?
2.Kérdés: érdemesebb beruházni AZ100 ra mert az kicsit drágább, mint elsőre gondoltam ( igazság szerint előszőr valami olcsóbb APP 3 verziókat néztem), de elég sok-mindenben jobb már AZ 80 nál holott az se rossz,.
3. Tudnátok ajánlani pár hasonló képességű/tudású/árú készüléket, aminek érdemes utánanézni?előre is köszönöm
Sajna jól olvastad.
A Technics-nél többen is azt tapasztaljuk, hogy zajos közegben nem igazán alkalmas telefonhívásra.Ha ilyet keresel, azokra a Sony és a Huawei lesz a legjobb.
Sony XM5 vagy XM6.
Huawei Freebuds Pro 4 vagy 5Viszont ezek se igazán rendelkeznek tudtommal MS Teams cert-el, kérdés hogy ez milyen szempontból lényeges?

-
tomee007007
addikt
QC Ultra 1gen és 2gen ANC különbség?
Hát szerintem az van mindkettő jó. Lehet a gen 2 jobb, de nekem a gen 1 is jó volt, nem éreztem na most itt valami elementáris különbség lenne. De amúgy így voltam a sony mx6-al is, hogy na ez végre elég jó.
Samsung Galaxy Buds 4 Pro-et néztétek esetleg?
Hát nem, nincs olyan meg lehetne nézni/hallgatni valahol. De azért számomra kétséges ha a 3 ennyire gyenge, a 4 sokkal jobb lenne.
Ami nálam még van pálcikás kialakítású, az a Huawei Freebuds Pro 4, nagyon kényelmes, van LDAC, mikrofon parádés, akárcsak a hangminőség, de a Pro 5 is most jelent meg.
Szerintem jó hangú füles van bőven, de jó ANC kevés. A feleségem zenét hallgat, de elsősorban az az érdekes, jó ANC legyen, hogy pl. az edzőterem pusztítóan sz@r zenéjét eliminálja. Nem audiofil, de azért az észrevette a garmin óráról lejátszott zene hangminősége, (csak SBC ez egy "olcsóbb" garmin, pl. fenix 8 az talán LDAC), messze elmarad, telefonétól.
Szóval jó lehet a Huawei is, ha jó az ANC. Én befürödtem már azzal kapcsolatosan, hogy review alapján vásároltam (xiaomi buds 5 pro), de az ANC pocsék volt.
Az elérhető tesztek alapvetően igaznak tűnnek, amik azt a három termék sorozatot jelölik meg, amiket én is jónak találtam. bose qc ultra, sony mx, apple airpod pro. Aztán vége a dalnak.

A Freebuds Pro hangzására nagyon nagy hatással van, hogy melyik fülpárna szettet rakod rá, ugyanis adnak hozzá egy szett gumiharangot, és egy szett memóriahabosat: előbbivel az Ultrához nagyon hasonló dinamikus, de annál részletesebb hangképet fogsz kapni, a memóriahabossal pedig inkább a Sony XM széria természetességét nyújtja, szóval 2in1 füles

-
Öcsielvtárs
aktív tag
Hát pedig nem jó sajnos. Valamit tompít de az nagyon kevés. A bose/airpod/sony mx-hez képest semmi gyakorlatilag.
Nem akarom magam ismételni, sztem/nekem tökéletesen csendet csinál.
-
captainnemo
senior tag
Ne írjunk már ilyet, hogy nem jó a Samsung Buds 3 pro ANC-je. Lassan másfél éve használom naponta 1-1,5 órát, nálam kb. süketszobát csinál a BKV-n, mindegy, hogy metró, villamos. Valszeg csak nem megfelelő illesztékkel használja.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
A Basys a hibás bose qc ultra gen 1-et gariban cserélte bontatlan teljesen újra, két év garanciával. Időközben vettem egy bose qc ultra gen 2-őt, emiatt a feleségemnek akartam adni, akinek egy samsung buds pro 3 van. A samsung a telefonhoz legjobb választás volt ez, mivel a samsung SSC kódolását más gyártó nem támogatja. Viszont az anc nagyon gyenge, gyakorlatilag semmit sem ér. Kipróbálta a bose qc ultra 1-et, de sajnos a fülét nyomta a füles, annak ellenére, nekem a legkényelmesebb in-air füles amit valaha próbáltam, de az ő füle az enyémnél is kisebb.
Nekem az alábbi három in-ear fülesem volt, ahol jó az ANC. Számtalant próbáltam, de azok semmit sem értek.
-sony mx6
-bose qc ultra gen 1,2
-apple airpods proAz apple airpods pro szerintem jó lenne, mert biztosan kényelmes, és jó az ANC, viszont android alatt nem jó a támogatás.
Van olyan pálcikás kis méretű füles nagyon jó ANC-vel? A sony brutál jó, de ha az én fülemet nyomta az övét is fogja.
Ne írjunk már ilyet, hogy nem jó a Samsung Buds 3 pro ANC-je. Lassan másfél éve használom naponta 1-1,5 órát, nálam kb. süketszobát csinál a BKV-n, mindegy, hogy metró, villamos. Valszeg csak nem megfelelő illesztékkel használja.
-
captainnemo
senior tag
És azóta egyébként tapasztaltál még valami nagyobb különbséget a QC Ultra 1gen és 2 gen között? Ha jól emlékszem, amikor megjott Neked a 2gen, akkor írtad, hogy nagy ugrás nincs....
Pont a napokban tesztelgettem az AKG N5 ANC-jét, elég meggyőző volt, de az "bazinagy"...
Ami nálam még van pálcikás kialakítású, az a Huawei Freebuds Pro 4, nagyon kényelmes, van LDAC, mikrofon parádés, akárcsak a hangminőség, de a Pro 5 is most jelent meg.QC Ultra 1gen és 2gen ANC különbség?
Hát szerintem az van mindkettő jó. Lehet a gen 2 jobb, de nekem a gen 1 is jó volt, nem éreztem na most itt valami elementáris különbség lenne. De amúgy így voltam a sony mx6-al is, hogy na ez végre elég jó.
Hát nem, nincs olyan meg lehetne nézni/hallgatni valahol. De azért számomra kétséges ha a 3 ennyire gyenge, a 4 sokkal jobb lenne.
Ami nálam még van pálcikás kialakítású, az a Huawei Freebuds Pro 4, nagyon kényelmes, van LDAC, mikrofon parádés, akárcsak a hangminőség, de a Pro 5 is most jelent meg.
Szerintem jó hangú füles van bőven, de jó ANC kevés. A feleségem zenét hallgat, de elsősorban az az érdekes, jó ANC legyen, hogy pl. az edzőterem pusztítóan sz@r zenéjét eliminálja. Nem audiofil, de azért az észrevette a garmin óráról lejátszott zene hangminősége, (csak SBC ez egy "olcsóbb" garmin, pl. fenix 8 az talán LDAC), messze elmarad, telefonétól.
Szóval jó lehet a Huawei is, ha jó az ANC. Én befürödtem már azzal kapcsolatosan, hogy review alapján vásároltam (xiaomi buds 5 pro), de az ANC pocsék volt.
Az elérhető tesztek alapvetően igaznak tűnnek, amik azt a három termék sorozatot jelölik meg, amiket én is jónak találtam. bose qc ultra, sony mx, apple airpod pro. Aztán vége a dalnak.
-
tomee007007
addikt
A Basys a hibás bose qc ultra gen 1-et gariban cserélte bontatlan teljesen újra, két év garanciával. Időközben vettem egy bose qc ultra gen 2-őt, emiatt a feleségemnek akartam adni, akinek egy samsung buds pro 3 van. A samsung a telefonhoz legjobb választás volt ez, mivel a samsung SSC kódolását más gyártó nem támogatja. Viszont az anc nagyon gyenge, gyakorlatilag semmit sem ér. Kipróbálta a bose qc ultra 1-et, de sajnos a fülét nyomta a füles, annak ellenére, nekem a legkényelmesebb in-air füles amit valaha próbáltam, de az ő füle az enyémnél is kisebb.
Nekem az alábbi három in-ear fülesem volt, ahol jó az ANC. Számtalant próbáltam, de azok semmit sem értek.
-sony mx6
-bose qc ultra gen 1,2
-apple airpods proAz apple airpods pro szerintem jó lenne, mert biztosan kényelmes, és jó az ANC, viszont android alatt nem jó a támogatás.
Van olyan pálcikás kis méretű füles nagyon jó ANC-vel? A sony brutál jó, de ha az én fülemet nyomta az övét is fogja.
És azóta egyébként tapasztaltál még valami nagyobb különbséget a QC Ultra 1gen és 2 gen között? Ha jól emlékszem, amikor megjott Neked a 2gen, akkor írtad, hogy nagy ugrás nincs....
Pont a napokban tesztelgettem az AKG N5 ANC-jét, elég meggyőző volt, de az "bazinagy"...
Ami nálam még van pálcikás kialakítású, az a Huawei Freebuds Pro 4, nagyon kényelmes, van LDAC, mikrofon parádés, akárcsak a hangminőség, de a Pro 5 is most jelent meg. -
captainnemo
senior tag
A gariztatást semmiképp sem hagynám ki, nem egy pár ezer forintos eldobható füles azért...
A kényelem azért elég szubjektív, sok függ attól, kinek milyen a hallójárata, fülmérete, stb, de nekem pl. a Bose a in-ear legkényelmesebb TWS-em. XM6 nekem sokkal kényelmesebb már, mint az XM5 volt, de a Bose-nál nem.
Podcastokhoz azért annyira nem lesz releváns Neked a hangminőség, de az XM6 jóval több plusz funkcióval, és beállítási lehetőséggel rendelkezik, mint az Ultra Gen1/2.
Szóval nehéz a döntés...
-sony mx6
-bose qc ultra gen 1,2
-
Antonio
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
Baj az, hogy SG Buds Pro-k már keretek felül van.
Liberty 4 Pro-al szemezek leginkább .
Meg is rendeltem.
-
Luck Dragon
támogató
-
Seraph 16
őstag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, lassan megadja magát az SG Buds 2 Pro-m.
Kimondottan utazáshoz, zenére és podcastok hallgatására használnám.
A Buds 2 gyenge pontja az ANC volt, szeretném, hogy a következő választásom ezen a téren jobb legyen nála.Visszaolvasgatva: az EarFun Air Pro 4+ jó választás ezen a téren, vagy
Anker Soundcore Liberty 4 NC , esetleg más?
A keret max 40E , köszönöm a segítséget !
Buds pro van a családban, nekem van liberty 4 nc-m. Nem rossz a liberty, de hangminőségben szerintem visszalépés lenne neked.
-
ThorsHUN
őstag
A Freebuds 6 (nálam is scope-ban van, BF óta verem a fejem a falba, hogy nem vettem meg 30-ért) az EMAg-on szokott lenni 46K-ért és jön le belőle 15%... általában, most nyilván nem annyi

-
geotom
tag
-
Big_Boss
senior tag
Köszöntem szépen! -
Janaboy
veterán
Huawei Freebuds 6 jelenleg 46 a Mediaban.
Az Airpods 4 ANC 62-től indul.Ráadásul nekem az a tapasztalatom, hogy az Airpods-ok (mondjuk a 4-essel még nem volt ennyi tapasztalatom) jellemzően úgy begyűjtik az irodában a kollégák hangját, hogy kb használhatatlan volt..
-
Big_Boss
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
Szuper, köszönöm neked is az ajánlatokat!
Az első kettő árában még ide tenném Liberty 4 Pro-t is , esetleg arról mi a véleményed?
Samsung vonalat egyenlőre mellőzni szeretném, hozzátenném nem azért mert rossz lenne.
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
A Buds 2 gyenge pontja az ANC volt, szeretném, hogy a következő választásom ezen a téren jobb legyen nála.Visszaolvasgatva: az EarFun Air Pro 4+ jó választás ezen a téren, vagy
Oneplus buds 4
Huawei Freebuds 7iDe akár Galaxy Buds 3 pro (esetleg 4 pro).
-
Janaboy
veterán
Üdv.
Irodába keresek fülhallgatót, főleg podcast-hez, másodsorban zenehallgatáshoz.
A forrás egy iphone.
Ami a problémám, hogy egyáltalán nem szeretem a gumidugós füleseket, "half-ear" vagy "open-ear" kialakításút szeretnék. Adná magát a sima airpods 4, de érdekelne, hogy van-e más alternatíva max. 35-40 ezer forintig.Huawei Freebuds SE 3
Esetleg a Huawei Clipes cucca, de az szerintem drágább
Huawei Freebuds 6 is drágább sajnaXiaomi buds 5 is jó lehet.
-
Luck Dragon
támogató
-
Atomizer
tag
-
geotom
tag
Sziasztok!
Szia!
Nekem van mindkettő. Az Ankert össze sem lehet hasonlítani az EarFunn-al ANC terén. Köröket ver rá
-
lapalapa
őstag
Üdv.
A forrás egy iphone.
Ami a problémám, hogy egyáltalán nem szeretem a gumidugós füleseket, "half-ear" vagy "open-ear" kialakításút szeretnék. Adná magát a sima airpods 4, de érdekelne, hogy van-e más alternatíva max. 35-40 ezer forintig.Open dotsot használok irodába, qjó.
Mondjuk többe kerül mint a limit. . -
Luck Dragon
támogató
Sziasztok!
-
Big_Boss
senior tag
Üdv.
A forrás egy iphone.
Ami a problémám, hogy egyáltalán nem szeretem a gumidugós füleseket, "half-ear" vagy "open-ear" kialakításút szeretnék. Adná magát a sima airpods 4, de érdekelne, hogy van-e más alternatíva max. 35-40 ezer forintig. -
Janaboy
veterán
Sziasztok, kéne nejnek valami olcsó és jó tws. Hanghívás elsődleges prioritás.
Volt egy haylou w1, de befosott két-három év alatt. Van egy baseus bose koppintás klipsz, de rémes a hívásminősége. Mindegy, hogy itthonról, vagy Kínából.
Kicsit olvass vissza.
Amúgy Oneplus buds 4, Huawei Freebuds 7i.
Ezek jók mikrofonban.
Vagy half in earben Huawei Freebuds SE 3 esetleg Xiaomi Buds 5.Sajna az ettől olcsóbb kategóriában nem tudom melyik mikrofonja jó.
-
tomee007007
addikt
A 3. pisztolylövést kapod, mire az első hangja megjön, a PC-s BT kezelés nem halad a korral. Akadnak donglék alacsonyabb latencys protokollal, de egy vezetékes flathead earbud instant hangjához képest az is maga az örökkévalóság.
Clip-on még nincs vezetékesben sajnos, de az earbud sem izolál sokkal többet a külvilágtól.
A mai felsőkategóriás gamer dongle-ök 13-15 ms "késéssel" dolgoznak, azokkal már azért együtt lehet élni
De nyilván a vezetékes megoldás konvergál a leginkább a 0 ms-hoz... -
dzsi23
addikt
A 3. pisztolylövést kapod, mire az első hangja megjön, a PC-s BT kezelés nem halad a korral. Akadnak donglék alacsonyabb latencys protokollal, de egy vezetékes flathead earbud instant hangjához képest az is maga az örökkévalóság.
Clip-on még nincs vezetékesben sajnos, de az earbud sem izolál sokkal többet a külvilágtól.
Igen, de sajnos épp a vezetéket próbálom kiiktatni a kapcsolódási láncból. Ha a vezeték nem zavarna, most nem lennék itt.
tomee007007 #20799:
Köszi itt is segítséget!
Azt hiszem, várok az igazira, felesleges félmegoldásokra költenem. Amíg nincs clip-on "gamer" füles, elleszek a kábeles Eposszal.
Bár most már eléggé érdekelnek ezek a clip-onok, szóval nem kizárt, hogy becsúszik majd próbaképp egy olcsóbb darab.
Ha játékra nem is ideális egyelőre, legalább azt tesztelem, hogy milyen hallgatni/viselni. -
RetepNyaraB
nagyúr
Sziasztok, kéne nejnek valami olcsó és jó tws. Hanghívás elsődleges prioritás.
Volt egy haylou w1, de befosott két-három év alatt. Van egy baseus bose koppintás klipsz, de rémes a hívásminősége. Mindegy, hogy itthonról, vagy Kínából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
20900 - 20801
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhető Magyarországon a Honor Magic V6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay
- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szinte Új/Újszerű (hiányos) SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (64868) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új/Újszerű/Használt SteelSeries Apex Pro TKL (64856/64859) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Audigy RX hangkártya Garanciás
- Corsair Scimitar Elite Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Corsair Ironclaw RGB Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple AirPods Max 2 Midnight ! Új Bontatlan, 2028.05.14.-ig Garancia
- Eladó ÚJ BONTOTT SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT Pure OC 16GB GDDR6 128bit / 24 hó gyártói jótállás
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia