- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
20700 - 20601
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-01-16 14:42 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Eddig nekem mindig sikerült, nem szaroztam, melegvíz, pöckölés, rázás és fújás. Vagy 10x sikerült. Most semmi nem segít. Egyszer már küldtek újat gariba, most még nem írtam nekik.
És elhiszem, hogy ezek is jó árak, de nem ilyen durva felhasználásra. Erre elég egy olcsóbb. -
L4D1K
őstag
Nem nem jutott, hanem felemás lett a meglévő ( hiába a bevált módszerem, hiába a kontakt spray tisztítás, hiába minden ), már a Technics akciózás után. 60-ért meg nem akarok semmit a fürdőkádban használni Még 40-ért sem. És igen, a(z ilyen ) nyerészkedés is zavar, de ez jelenleg nem oszt és nem szoroz. Ennyi a sztori, köszönöm a segítséget.
A nem jutottat nem neked írtam
Aprón van fent az80 elég jó áron.
Sajnálom h nem jött össze a javítás, nekem korábban izopropyl alkohollal sikerült felületi tisztítás után megoldani a hangerő csökkenést.
-
L4D1K
őstag
Nem kerestem.

Tetszik az önjelölt vájtfülek V-görbés káromlata, már-már gedeonos magasságokból zengnek le rám. Ennél csak a Earfun-os és Edifier-es temukirályok kognitív disszonanciától elcseppenő önigazolása érint meg mélyebben néha.
Ettől függetlenül akinek jó, az használjon bármit, nyilván nem én rontom el senki örömét. Közel száz fejes és füles után tőlem távol állnak a kortárs Technics termékek nagyon.Fogalmam sincs miről beszélsz, de full feleslegesen offolod a fórumot.
Nekem tetszik az az100 de tisztában vagyok vele, hogy ez messze nem a csúcs, szépen fog a Technics ceruza stb..
És engem amúgy tökre érdekelne, hogy a tapasztalatod alapján hova tudnád párhuzamba tenni - ~értsd: ird mikor hosszabban mit gondolsz róla és mihez hasonlítod.
Mert, már bocsi de csak azért mert leírod h a Technics a legalja és minden más is jobb (persze mindezt úgy hogy személyesem nem próbáltad), egy laikus számára mint pl én egy dolgot jelent: hiteltelen vagy.
Nem offolok tovább, és tényleg érdekel egy megalapozott vélemény tőled.
-
z123456z
őstag
Sztem páran keresni akarnak rajta, páran meg csak váltanak. Én is jó áron vettem az AZ100-t, és fel is raktam a 60ast elég nyomott áron (én 62e-ért vettem pl).
Függetlenül attól h nyilván lehet nyerészkedni is, attól még tényleg jó áron vannak fent (ha van még), garival stb...
Kapanyél
Lehet neked nem jutott
Nem nem jutott, hanem felemás lett a meglévő ( hiába a bevált módszerem, hiába a kontakt spray tisztítás, hiába minden ), már a Technics akciózás után. 60-ért meg nem akarok semmit a fürdőkádban használni Még 40-ért sem. És igen, a(z ilyen ) nyerészkedés is zavar, de ez jelenleg nem oszt és nem szoroz. Ennyi a sztori, köszönöm a segítséget.
-
Kapanyél
őstag
Sztem páran keresni akarnak rajta, páran meg csak váltanak. Én is jó áron vettem az AZ100-t, és fel is raktam a 60ast elég nyomott áron (én 62e-ért vettem pl).
Függetlenül attól h nyilván lehet nyerészkedni is, attól még tényleg jó áron vannak fent (ha van még), garival stb...
Kapanyél
Lehet neked nem jutott
Nem kerestem.

Tetszik az önjelölt vájtfülek V-görbés káromlata, már-már gedeonos magasságokból zengnek le rám. Ennél csak a Earfun-os és Edifier-es temukirályok kognitív disszonanciától elcseppenő önigazolása érint meg mélyebben néha.
Ettől függetlenül akinek jó, az használjon bármit, nyilván nem én rontom el senki örömét. Közel száz fejes és füles után tőlem távol állnak a kortárs Technics termékek nagyon. -
FoLey-v
addikt
-
mcs
veterán
-
L4D1K
őstag
Kapanyél
Lehet neked nem jutott
-
FoLey-v
addikt
-
mcs
veterán
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
-
mcs
veterán
Xiaomi 15T Pronál LC3-at nem találom.

Amúgy Technics EAH-AZ100 mondhatom nagyon baráti és jó hangzása van. Samsung 2 Prohoz hasonlítottam,mert ez a füles is nagyon jó,de kicsit tisztábban is szól,részletesebb mellesleg basszus is jobb. Mindkettőn dinamikára állítottam,mert nekem ez jön be a beállításban.
A kényelem szempontjából buds jobban passzol,de technics sem esik ki (bár lehet legkisebb gumit kéne ráraknom).Az applikációban be kell lőni az LE Audio módot, majd ezután újrakapcsolódik a füles, és az android AZ100 bt eszköz beállításában is aktiválni kell az LE Audiót.

-
FoLey-v
addikt
Én egyetlen olyan tesztet nem találtam Youtubeon, ahol lehúzták volna, pedig nagyon sokat néztem végig. Igen, jó pár tesztelőnek nem lett a kedvence amiatt, hogy a gyári hangzása nem a Harman görbét követi, de ettől még nem lett lehordva vállalhatatlan szutyoknak.

Több prezensz kiemeléshez érdemes LC3-ba kapcsolni, mert ott alapból is nagyobb hangsúlyt kap ott, mint LDAC-ban.Xiaomi 15T Pronál LC3-at nem találom.

Amúgy Technics EAH-AZ100 mondhatom nagyon baráti és jó hangzása van. Samsung 2 Prohoz hasonlítottam,mert ez a füles is nagyon jó,de kicsit tisztábban is szól,részletesebb mellesleg basszus is jobb. Mindkettőn dinamikára állítottam,mert nekem ez jön be a beállításban.
A kényelem szempontjából buds jobban passzol,de technics sem esik ki (bár lehet legkisebb gumit kéne ráraknom). -
-NoVa-
veterán
Megtaláltad mind a két cikket, amiben magasztalják? Az összes YT csatorna lehúzta az összehasonlító tesztjeikben. Higiéniai okokból fülhallgatót nem próbáltam, de a fejhallgatóik botrányosak, amik alapján hitelt adok azoknak a teszteknek, amik engem elértek.
Ebben az ársávban már van kínálat bőven: Final, Fiio biztosan lemossa minden tekintetben, de talán még a hulladékkategóriás anker-baseus vonal is.
Én inkább hiszem el azt, mint adjak az itteni véleményekre, amik jellemzően egyetlen vásárlás tapasztalatain alapulnak annak minden pszichológiai-szubjektív hozadékával. Mintha az nCore tizenéves gémerei és az akkugyári sormunkás alkotta önjelölt filmesztéták és művelt kritikusok véleménye alapján dönteném el, hogy érdemes-e valamit letölteni vagy sem.
Köszönöm, ezt a kritikát vártam, teljes mértékben megérdemlem. Csak az a kérdésem, hogy miért írod ezt láthatóan értő, értelmező visszaolvasás nélkül? Avagy miért hiszel random, jellemzően durván előretolt magasközepű hangképen szocializált random youtubernek, és komolyabb termékpalettán relatív elhelyezve a hangzást részletesen leíró tapasztalatlan fórumozó senkiknek meg nem?
-
mcs
veterán
Megtaláltad mind a két cikket, amiben magasztalják? Az összes YT csatorna lehúzta az összehasonlító tesztjeikben. Higiéniai okokból fülhallgatót nem próbáltam, de a fejhallgatóik botrányosak, amik alapján hitelt adok azoknak a teszteknek, amik engem elértek.
Ebben az ársávban már van kínálat bőven: Final, Fiio biztosan lemossa minden tekintetben, de talán még a hulladékkategóriás anker-baseus vonal is.
Én inkább hiszem el azt, mint adjak az itteni véleményekre, amik jellemzően egyetlen vásárlás tapasztalatain alapulnak annak minden pszichológiai-szubjektív hozadékával. Mintha az nCore tizenéves gémerei és az akkugyári sormunkás alkotta önjelölt filmesztéták és művelt kritikusok véleménye alapján dönteném el, hogy érdemes-e valamit letölteni vagy sem.
Én egyetlen olyan tesztet nem találtam Youtubeon, ahol lehúzták volna, pedig nagyon sokat néztem végig. Igen, jó pár tesztelőnek nem lett a kedvence amiatt, hogy a gyári hangzása nem a Harman görbét követi, de ettől még nem lett lehordva vállalhatatlan szutyoknak.

Több prezensz kiemeléshez érdemes LC3-ba kapcsolni, mert ott alapból is nagyobb hangsúlyt kap ott, mint LDAC-ban. -
blueye
veterán
Nem fogadtad meg a tanácsomat, nem olvastál vissza.
Elég furcsa ez egy "őstag"-tól.
Többek között nekem is van Technics-em (most AZ100as) és még sok embernek itt, önmagamnak pedig hiszek
-
Kapanyél
őstag
Szvsz olvass vissza ebben a topic-ban

vagy
csak nézz el ide: [whathifi.com/reviews/technics-eah-az100]Megtaláltad mind a két cikket, amiben magasztalják? Az összes YT csatorna lehúzta az összehasonlító tesztjeikben. Higiéniai okokból fülhallgatót nem próbáltam, de a fejhallgatóik botrányosak, amik alapján hitelt adok azoknak a teszteknek, amik engem elértek.
-
blueye
veterán
-
Kapanyél
őstag
-
Skynet258
veterán
Igazából tök mindegy mennyiért vették az eladók, azt mérlegeld neked ennyit megér-e.
65k-ért adnak AZ100-at, az szerintem jó ár érte. Én 37k-ért vettem a Media-ba, vélhetően az eladó is ekörül, tehát keres rajta, ez tény (ment ennél lejjebb is az ára, csak már készleten nem volt sok helyen). Viszont az is, hogy te is lecsaphattál volna rá ennyiért, csak lemaradtál. És még így is jó áron tudod megvenni a mostani bolti árhoz képest.
-
mcs
veterán
-
z123456z
őstag
Felbukkant jópár Technics az aprón, ezek mennyibe mentek mediamarktban? Ha jól rémlik gombokért, ugye? A 40 és a 100 a kínálat.
-
Jim74
nagyúr
-
RedCactus
őstag
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm szépen
Gyerek elhagyta az SE2-t, gondoltam ha már venni kell, akkor legyen SE3. -
RedCactus
őstag
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Huawei Freebuds SE2 helyett az SE3 jó választás?
Köszönöm
-
FőDudu
veterán
Airpods Pro2 es Airpods Pro3 modellekre jott ki ujabb firmware.
Nehanyan arra panaszkodnak, hogy emeltek a basszuson, eltunt a magas.Nekem reggel meg 8B28 verzio volt (Airpods Pro2) - most valahogyan mar 8B39.
Pedig ma meg elo se kerult a taskabol a fules. Szoval ugy tunik meg toltes nelkul is megfrissiti magat.Nem vettem eszre valtozast. Talan valoban kicsit tobb a basszus. A magas nem lett kevesebb - vagy suket vagyok.
Meg mindig az egyik legjobb fulesem - ilyen tere semelyik masiknak nincs.
Erdekes modon ennek nem szamit annyira az illesztek.
Van tobb kulonbozo tipusom, probaltam kb minden meretben, nem sok valtozas van.
Az biztos, hogy az osszes nagyon puha - mar kb ovszer finomsagu.
Aztan van olyan aminel a gumi harang vissza hajlo resze mogott egy memoria habos gyuru van, sokat az sem valtoztat a hangzason.Szoval most is mukodik - nem sikerult elszurniuk.
(kivancsi leszek megmeri-e majd valamelyik tesztelo valoban valtozott-e a hangkep).Az biztos, hogy az akusztikus zene nagyon jol megy neki.
-
FoLey-v
addikt
Ami biztos, hogy a Technics hangja sokkal kevésbé lesz fárasztó a Samsunghoz képest, mert nem tolja bele az ember képébe a ricsajosabb zenei effekteket. Nem fogod azt érezni, hogy például a taps döfködi a dobhártyádat, és egy magasabb ének szólam se fogja széthasítani. Vannak, akik ezt a hangolást kevésbé kedvelik, de pont emiatt hallgatható több órán keresztül is. Hajszál pontosan lőtték be azt a hangzásképet, amilyennek elképzelték a tervezői. ANCvel is átlag feletti, de nélküle végképp szuper.
Most Technicset használom. Még tapasztalnom kell vele.

-
FoLey-v
addikt
Igazából Samsung Buds 2 Prot tudom mondani tapasztalatról. Jól szól,kicsit több effektet tol,de van hangszínszabályzó állító is. Kényelmes is. A 3/4 pro szerintem annyival nem jobbak mint amennyivel drágább is.
-
mcs
veterán
Ami biztos, hogy a Technics hangja sokkal kevésbé lesz fárasztó a Samsunghoz képest, mert nem tolja bele az ember képébe a ricsajosabb zenei effekteket. Nem fogod azt érezni, hogy például a taps döfködi a dobhártyádat, és egy magasabb ének szólam se fogja széthasítani. Vannak, akik ezt a hangolást kevésbé kedvelik, de pont emiatt hallgatható több órán keresztül is. Hajszál pontosan lőtték be azt a hangzásképet, amilyennek elképzelték a tervezői. ANCvel is átlag feletti, de nélküle végképp szuper.
-
Lajmund
őstag
Legujjabb sztár a SOUNDPEATS Aura Nebula.
Samsung nem rossz de nem hoz annyira lázba. De azért majd írd meg mi a helyzet. Kell neki járatás hogy szebben szóljon. Én nagyon szeretem jó füles ahoz képest hogy vezeték nélküli. -
FoLey-v
addikt
Szia
Nekem Samsung Galaxy Buds 2 Pro van ha érdekel talán holnap meg is érkezik az100 füles és akkor tudom írni. A 3 és 4 olvasva tesztek/tapasztalatok alapján nem nagyon van előre lépés 2 prohoz képest.
-
-szabi-
addikt
Kinéztem az UGREEN FitBuds 2 fülhallgatót, hasonló árkategória.
-
FoLey-v
addikt
-
tucsok.
senior tag
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
-
tomee007007
addikt
Emag-on XM6 99.990 Ft
-
bostone
addikt
-
blueye
veterán
-
tucsok.
senior tag
-
FoLey-v
addikt
-
Lajmund
őstag
Hifiman Svanar, egykor 500 dolláros fülesről van tapasztalat? Jelen állás szerint a Technics AZ100 hosszú üzemidő és ANC miatt jön velem munkába és igásló lesz.
Mivel utcán, boltba futásnál, bicózásnál nem kell ANC, így nem elsődleges. Tetszik a Sony XM6, de kb. max fél áron venném, de inkább olcsóbban mert annyira nem győzött meg. És mivel jobb lenne munkába mint az AZ100 az ANC miatt a kevés üzemidő miatt elhasalt mert nem akarom minden nap nullára meríteni. AZ100 a 10 órával pont jó. Miért nem tesz a sony nagyobb aksit? Most ezzel a Svanarral szemezek, 50 körül elég szimpatikus a HIFI mód miatt. Ami nem tetszik, hogy nincs alkalmazás és utazásnál gyenge lenne az ANC, de akkor max vinném a százast, ami elég jól vizsgázott buszos utazásnál. Vajon a Svanar elég basszusos alapból? Kicsit para az app hiánya és a rövid vetőcső is. De nagyon csábító az építési minőség és a hardver miatt, és biztos elég lenne futkorászni és országúti bicózni. Ja, és nem lehet rajta hangerőt állítani, ami agyfasz... Oké, órán is tudok bicózás vagy futás közben, és ritkán kell általában, de azért így elb***ni egy ilyen prémium cuccot. Viszont 50-et lehet, megérne EU-ból rendelve.Bármennyire is csábító a Hifiman Svanar lemondok róluk. Sok helyen írják mondják hogy lapos a hangzásuk és kevés a sub bass bennük én meg inkább sporthoz és csavargáshoz venném amihez pörögősebb ütősebb zenéket hallgatok. Ehez az AZ100 tökéletes. Nincs alkalmazás ez felfoghatatlan és hogy hangerőt se lehet rajtuk állítani szinte nevetséges. Ha lenne alkalmazás kb instant venném de a soványka mély eltántorít. Nekem bejön a forma és a Dac és hangszóró ami benne van és a nagy aksi ami az AZ100-ban is van. De így 150.000ft-ért tuti nem venném de még 50-ért sem. Nagy kár érte mert lehetne nagyon jó is. Anc szar benne és az áteresztő mód is. Nem is tudom mire gondoltak. Szerintem nem nagyon vették pont ezek miatt ezért is adják ilyen olcsón. Többi riválisba meg nincs LDAC ami szintén kuka nálam. Szóval vissza régi felállás xm6 munkába max töltöm közbe félidőbe AZ100 meg itthonra. DE inkább várnom kéne hogy lecsengjen a vásárlási láz és ha jön a meleg tovább használom a DAC IEM kombót ami alapból jól izolál.
-
mcs
veterán
-
FoLey-v
addikt
Szép lesz az ezüst, hidd el
Hiszed neked.
-
tomee007007
addikt
-
FoLey-v
addikt
Ha AZ100 belefér, akkor az bőven veri hangminőségben az XM5-öt is

AZ100 belefér csak kár,hogy most nincs feketében,mert nekem is az lenne a jó.
-
tomee007007
addikt
Ha AZ100 belefér, akkor az bőven veri hangminőségben az XM5-öt is

-
FoLey-v
addikt
XM5 szerintem szinte biztos hogy jobb lenne mint a Buds 2 Pro
Buds 3 Pro/Buds 4 Prokat is veheted, ha alapvetően szeretted őket.
Ami még jó lehet a Technics AZ80, Huawei Freebuds Pro 4 vagy Pro 5.Ha a mikrofon sokat számít, akkor Huawei, Sony vagy Samsung.
De ez már az a szint, ahol érdemes teszteket olvasni/nézni.
A felsoroltak közül ki szeretném inkább próbálni a Technics vagy XM5 vonalat. A Buds 3/4 pro tesztek alapján nem nyújt sokkal többet mint a 2 Pro meg ugye száras nem az én világom.

tomee007007 & mcs Technics vagy XM5 közül fogok választani.
-
qnadam
veterán
-
mcs
veterán
-
Lajmund
őstag
Szerintem a Technics AZ100 simán megéri a teljes árát is, ha szereti az ember a kifinomult, meleg tónusú zenei hangzást. Az első firmware verziókkal a basszusa árnyalatnyival erősebb volt a kelleténél, de a mostanival már tényleg képtelenség belekötni, teljesen összeállt a hangzása. A forma is tökéletes, ha ki van tapasztalva, hogyan kell belecsavargatni az adott fülbe, és milyen illesztékekkel fekszik legstabilabban.
Jelenleg azt bánom hogy a feketét eladtam.
Most lenne 2 egyik munkába másik itthonra.. -
mcs
veterán
Sziasztok
Igaz nem írtam a telefont az egy Xiaomi 15T Pro lenne. Van ugye Samsung Galaxy Buds 2 Pro fülesem. Sajnos így utánanézve nem sok értelme van 3/4 prora váltani.
Lett ajánlva Technics eah-az100e,de kicsit sokallom. A sima változat is tudja?
Néztem még Sony WF-1000XM5 fülest is,mert annak hasonló a kialakítása mint budsnak.
Kényelmes,jó hangzású legyen meg jobb mint buds amit elvárok max. 60k értékig. Akár használtan is. De van olyan sejtésem,hogy nincs értelme Buds 2 Proról váltanom.Szerintem a Technics AZ100 simán megéri a teljes árát is, ha szereti az ember a kifinomult, meleg tónusú zenei hangzást. Az első firmware verziókkal a basszusa árnyalatnyival erősebb volt a kelleténél, de a mostanival már tényleg képtelenség belekötni, teljesen összeállt a hangzása. A forma is tökéletes, ha ki van tapasztalva, hogyan kell belecsavargatni az adott fülbe, és milyen illesztékekkel fekszik legstabilabban.
-
Lolek02
lelkes újonc
Rájöttem, csak akkor vannak ezek a szakadások, ha számgépről hallgatom a zenét és a telefonhoz csatlakozva állítgatom a hangszínt. Mert akkor a telefonhoz is kell kapcsolódnia Bt-on keresztül. Ha telefonról játszok le zenét akkor folyamatos a lejátszás.
-
Lajmund
őstag
Hifiman Svanar, egykor 500 dolláros fülesről van tapasztalat? Jelen állás szerint a Technics AZ100 hosszú üzemidő és ANC miatt jön velem munkába és igásló lesz.
Mivel utcán, boltba futásnál, bicózásnál nem kell ANC, így nem elsődleges. Tetszik a Sony XM6, de kb. max fél áron venném, de inkább olcsóbban mert annyira nem győzött meg. És mivel jobb lenne munkába mint az AZ100 az ANC miatt a kevés üzemidő miatt elhasalt mert nem akarom minden nap nullára meríteni. AZ100 a 10 órával pont jó. Miért nem tesz a sony nagyobb aksit? Most ezzel a Svanarral szemezek, 50 körül elég szimpatikus a HIFI mód miatt. Ami nem tetszik, hogy nincs alkalmazás és utazásnál gyenge lenne az ANC, de akkor max vinném a százast, ami elég jól vizsgázott buszos utazásnál. Vajon a Svanar elég basszusos alapból? Kicsit para az app hiánya és a rövid vetőcső is. De nagyon csábító az építési minőség és a hardver miatt, és biztos elég lenne futkorászni és országúti bicózni. Ja, és nem lehet rajta hangerőt állítani, ami agyfasz... Oké, órán is tudok bicózás vagy futás közben, és ritkán kell általában, de azért így elb***ni egy ilyen prémium cuccot. Viszont 50-et lehet, megérne EU-ból rendelve. -
tomee007007
addikt
Sziasztok
Igaz nem írtam a telefont az egy Xiaomi 15T Pro lenne. Van ugye Samsung Galaxy Buds 2 Pro fülesem. Sajnos így utánanézve nem sok értelme van 3/4 prora váltani.
Néztem még Sony WF-1000XM5 fülest is,mert annak hasonló a kialakítása mint budsnak.
Kényelmes,jó hangzású legyen meg jobb mint buds amit elvárok max. 60k értékig. Akár használtan is. De van olyan sejtésem,hogy nincs értelme Buds 2 Proról váltanom.Nálam van itthon Buds 2 Pro, XM5, és Huawei Freebuds Pro 4 a felsoroltak közül.
Bár a Buds már rég volt a fülembe, az XM5 és Freebuds Pro 4-nek jóval jobb a hangzása, minimum 1 kategóriával fentebbi, a funkciókról, ANC teljesítményről nem is beszélve. Ha ragaszkodsz a Buds erős basszusához, akkor a Freebuds Pro 4-et javaslom a gumiharang szettel használva (memóriahabos szett is jár hozzá).
Ha a kiegyensúlyozottabb, természetesebb hangzást részesíted előnyben, akkor XM5. Részletesség mindkettő jóval a Buds felett lesz. -
Janaboy
veterán
Sziasztok
Kényelmes,jó hangzású legyen meg jobb mint buds amit elvárok max. 60k értékig. Akár használtan is. De van olyan sejtésem,hogy nincs értelme Buds 2 Proról váltanom.XM5 szerintem szinte biztos hogy jobb lenne mint a Buds 2 Pro
Buds 3 Pro/Buds 4 Prokat is veheted, ha alapvetően szeretted őket.
Ami még jó lehet a Technics AZ80, Huawei Freebuds Pro 4 vagy Pro 5.Ha a mikrofon sokat számít, akkor Huawei, Sony vagy Samsung.
De ez már az a szint, ahol érdemes teszteket olvasni/nézni.
-
Janaboy
veterán
Megjött a Soundcore P31i füllhallgatóm. Feltelepítettem hozzá a telefonra az alkalmazást is. De amikor ott lépkedek a menüben vagy állítok valamit akkor a füllhallgató mindig elhallgat pár másodpercre. De még akkor is ha ki-be kapcsolom a telefont. Ez normális jelenség? Vagy csak ennél a típusnál működik így vagy az enyémnek van valami gondja? A firmware-kat frissítettem.
Nem normális jelenség, de láttam már hasonlót.
Alapvetően az appot amúgy se nyomkodja az ember állandóan. -
Janaboy
veterán
-
Lolek02
lelkes újonc
Megjött a Soundcore P31i füllhallgatóm. Feltelepítettem hozzá a telefonra az alkalmazást is. De amikor ott lépkedek a menüben vagy állítok valamit akkor a füllhallgató mindig elhallgat pár másodpercre. De még akkor is ha ki-be kapcsolom a telefont. Ez normális jelenség? Vagy csak ennél a típusnál működik így vagy az enyémnek van valami gondja? A firmware-kat frissítettem.
-
qnadam
veterán
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok
Kényelmes,jó hangzású legyen meg jobb mint buds amit elvárok max. 60k értékig. Akár használtan is. De van olyan sejtésem,hogy nincs értelme Buds 2 Proról váltanom. -
szaki58
senior tag
-
szaki58
senior tag
Tud LDAC-ot, bár szerintem itt nincs jelentősége. Ami viszont egy kicsit fáj, az a sávos EQ hiánya. Van az alkalmazásban EQ, de csak előre beállított, itt viszont a BASS jelőlésű kielégítően szól nekem.
-
szaki58
senior tag
Sokat kerestem azt a fülhallgatót, ami nem zár el a külvilágtól, de elfogadható hangot produkál figyelembe véve a fizikai korlátokat. Kifizettem egy rakás pénzt, de most jutottam el odáig, hogy egy olcsó de jó cuccot találtam.
Tehát az alap az, hogy ne zárja el a hallójáratot, de "valamennyi" testje legyen a hangnak. Egy fajta kialakításból sokat vettem, de mind kidobásra vár. Például (és az Anker is ilyen) [kép]
A másik kialakítás, ami már a Bose-hoz hasonlít az a clip kialakítás. ilyenem is volt, de addig hajlítgattam, míg mérgemben szét nem téptem: [link]
Ennek a Pill-nek már majdnem elfogadható volt a hangja, de nem ért be eléggé ahoz, hogy teltebb legyen a hang.
Ezeknek egységesen az a bajuk, hogy nem eléggé érnek be a hallójáratba, ezért nincs szinte semmi basszus, csak cincogás. Ha elkezdem hangszínszabályozni, akkor meg mielőtt nem jó, csak elfogadható lenne, piszkosul el kezd torzítani.
Megjegyzem, nagyon számít, hogy kinek mekkora füle van!! Ezért nem értem, hogy miért nem alakítják ki valamennyire fülhöz alakíthatóvá. nem kellene nagy ész hozzá, ha nekem is eszembe jut!
A második, ami clip kialakítású, már tűrhető volt, " de nem áz igázi" (ha valaki elég öreg ahoz, hogy halljon brachfeld Siegfridről)
Amit viszont hosszú keresgélés után találtam, nagyon tudom ajánlani! Olyan kialakítású (clip), ami hosszan, kényelmesen hordható, stabil sportolásnál is, és a fej kialakítása miatt enyhén benyúlik a hallójáratba, de nem zárja el azt. A fejéről H.G. Wells -Világok háborúja jut eszembe

Ez a füles az UGREEN WS218 ClipBuds Pro [link] . Az ára jó, a hangja tiszta, és a lehetőségekhez képest telt (a nálam jártakhoz képest mindenképpen a legjobb hang). Úgy gondolom, hogy hiába a nagy név, a fül alakja, mérete egy meghatározó dolog abban, hogy (főleg a clip kialakításnál, mert a többi sajnos semmire nem jó) Jó lesz, vagy nem. Adtam el olyant, ami cincogott, de mivel egy kisfülű hölgyhöz került, elégedett volt vele. Ennyi.
Elnézést, ha hosszú voltam, de ne dobjatok ki feleslegesen a semmiért annyi pénzt, mint én tettem.
-
Janaboy
veterán
Kevés a tapasztalat ezekkel a kampós fülesekkel.
A kínai verziókból érdemes ismertebb márkákat keresni Xiaomi, Redmi, Baseus, Anker, Earfun stbPéldául nemrég tesztelte a mobilarena.hu az Anker Soundcore AeroFit 2t.
Esetleg Earfun OpenJump. -
-szabi-
addikt
-
Janaboy
veterán
Hi
Jelenleg a harmadik olcsó kínai bt sport fülhallgatómat használom.
Az izzadság nem kíméli őket fogyó eszközök.
Sporthoz sosem kellett hifi minőség elég volt ha jól szólt.
Egy volt amivel elégedetlen voltam a többi rendben volt.
Viszont a jelenlegi aksija kezd fáradni ezért utódot kerestem.
Rendeltem egy olcsó kínait az amazonról, 24e vélemény 4,3 pont, gondoltam jó lesz.
Nem lett az. A hangja tragédia volt visszaküldtem.
Most rendeltem egy másikat 23e vélemény, 4,3 pont. Ez még rosszabb, mint az előző.
A mostani több éves összeizzadt cuccom is jobban szól.
Felmerült bennem a kérdés a korábbi olcsó fülesekhez képest mi ez a visszalépés?
Most vagy nálam van magasan a mérce vagy több ezer ember elégszik meg ezzel a Sokol rádió minőséggel?
Van egyáltalán bármi most az olcsó kategóriában ami elfogadható?Ilyen kampósat szeretnél?
-
bostone
addikt
- NoVa -
Köszönöm az eddigi TIP tippeket, megérkezett a már nem TWS Divinus Velvet két méretben: ML és L. Most a Sony-n Penon Liqueur Orange L van fent, és a füles beállítása is ezzel történt. A két illeszték, Velvet és Liqueur között kényelemben alig, de hangzásban lényeges különbség van.
A Liqueur teltebb mélyekkel rendelkezik, és visszafogottabb, kiegyenlítettebb a magasa az adott beállításban.
A DV egy picit kevesebb méllyel és több, részletesebb magassal bír ugyanazon beállításnál.
A mostani beállítás esetében nálam a Liqueur győz, két orrhosszal.Ebből következik a házi feladat
. Mindkét tiphez saját beállítást fogok rendelni, lehetőleg egyformára kihegyezve, és majd akkor mondok ítéletet. Amúgy is újra kell játszanom a tesztet a zajszürő miatt.Valószínű, hogy a tv-re a DV+Technics páros lesz a jobb, mert javítja a beszédérthetőséget.
Honnan rendelted az illesztékeket, hogy ilyen gyorsan megérkeztek?
Stabilan ülnek a csövön? Nem marad a füledben?
Említetted, hogy volt, amit csipesszel kellett kiműteni. -
zodo
nagyúr
Hi
Rendeltem egy olcsó kínait az amazonról, 24e vélemény 4,3 pont, gondoltam jó lesz.
Most rendeltem egy másikat 23e vélemény, 4,3 pont. Ez még rosszabb, mint az előző.
Felmerült bennem a kérdés a korábbi olcsó fülesekhez képest mi ez a visszalépés?
Most vagy nálam van magasan a mérce vagy több ezer ember elégszik meg ezzel a Sokol rádió minőséggel?
Van egyáltalán bármi most az olcsó kategóriában ami elfogadható?Biztos van ajánlott ebben a 10k ár sávban is, legalábbis régebben volt.
Értékeléseknél azért nem árt figyelembe venni fizetett vagy kuponra hajtók számát.Anno 6 éve vettem Haylou GT1 Plus-t talán 10k alatt volt, itteni ajánlásra és egyedül a "bogyó" mivolta zavart de ez volt az első BT fülesem, nem tudhattam.
EarFun Air Pro 4-t vettem 2 hete szintén ~25k, patika minden téren.
Mikrofont nem tudom mert nem telefonálók headset-en. -
Janaboy
veterán
sziasztok,
most lett elegem a Sennheiser Momentum Sportból.
alapvetően nem lenne bajom vele, a hangja is tetszik, stabilan a fülemben tud maradni (ezt a trükköt az előző soundcore liberty 4 nc nem tudta jobboldalt), az app is rendben van.viszont nem szimmetrikusan szól, a bal oldala változó mértékben, de mindig halkabb. nem a fülem miatt, nem is koszos, nem is az illeszkedés, a mélyek tűnnek el főleg balról.
szerintem szoftveres lehet, mert néha jobb lesz, ha lekapcsolódok róla és vissza.tehát ezt visszaküldöm a gyártónak, keresek valamit helyette, lehet valami egész egzotikus kínai cucc is, mert a héten pont tudok rendelni taobaoról.
mit vegyek?
Mennyit szánnál rá?
-
-szabi-
addikt
Hi
Van egyáltalán bármi most az olcsó kategóriában ami elfogadható? -
qnadam
veterán
sziasztok,
most lett elegem a Sennheiser Momentum Sportból.
alapvetően nem lenne bajom vele, a hangja is tetszik, stabilan a fülemben tud maradni (ezt a trükköt az előző soundcore liberty 4 nc nem tudta jobboldalt), az app is rendben van.viszont nem szimmetrikusan szól, a bal oldala változó mértékben, de mindig halkabb. nem a fülem miatt, nem is koszos, nem is az illeszkedés, a mélyek tűnnek el főleg balról.
szerintem szoftveres lehet, mert néha jobb lesz, ha lekapcsolódok róla és vissza.tehát ezt visszaküldöm a gyártónak, keresek valamit helyette, lehet valami egész egzotikus kínai cucc is, mert a héten pont tudok rendelni taobaoról.
mit vegyek?
-
vicze
félisten
Reklamálok tovább nekem se volt ez kerek..
A hálóból amúgy, van valami trükk kiszedni a fülzsírt?
IPA + fültisztító, mind a két oldalról. Csak óvatosan, ne nyomd át.
-
mcs
veterán
Vízzel áztatott ecsettel próbáld áttörölni a hálót.
-
PlatiaAmos
tag
Fú le se tudom írni ez hány szinten LOL.
Az XM6-os gumikon van védőháló.Mi a jó fene értelme lenne belső hálónak? Az egész lényege, hogy a vetőcsövet ne tömítse el a fül zsír. De mutassa nyugodtan, megsúgom nincs.
AI agent halucinál rendesen.

Összegzem, rosszat küldtek. A Sonynak nincs habszivacs illesztéke, amit annnak mondanak, az az eredeti, ami XM5 és 6-ra való.
-
mcs
veterán
Áááá, értem, azt gondoltam most jött valami új

Ennél újabbat már minek is adnának ki igazából, szépen ki lett pofozva.

Az LC3 sem azt a kőkemény 5 órát hozza üzemidőben, amit az útmutatóban írnak.
-
tomee007007
addikt
A legutóbbi firmware, mégújabb nem jött azóta. Csak anno még egy előző verzióval is kipróbáltam az LC3at, és lényegi változtatás nem történt ahhoz képest, mert megmaradt ugyanaz a hétköznapibb, Harmanosabb megszólalása. Csak az LDAC változott még kifinomultabb irányba a legutóbbi verzióval.
Áááá, értem, azt gondoltam most jött valami új

-
mcs
veterán
Köszönjük az infókat
Most jött új update?A legutóbbi firmware, mégújabb nem jött azóta. Csak anno még egy előző verzióval is kipróbáltam az LC3at, és lényegi változtatás nem történt ahhoz képest, mert megmaradt ugyanaz a hétköznapibb, Harmanosabb megszólalása. Csak az LDAC változott még kifinomultabb irányba a legutóbbi verzióval.
-
tomee007007
addikt
Most az új firmware-el bekapcsoltam ismét az LC3at a Technics AZ100on. Ahogy korábban is, most is kicsit elevenebb vele a prezensz tartomány, mint LDACban, és a hangerő is combosabb kb. 15%al. A delay elképesztő alacsony, mert számváltáskor a dugaszokat bökdösve szinte pillanatok alatt vált. Mindezen előnyök ellenére továbbra is az LDAC a legfinomabb és legdinamikusabb megszólalású.
Köszönjük az infókat
Most jött új update? -
mcs
veterán
Most az új firmware-el bekapcsoltam ismét az LC3at a Technics AZ100on. Ahogy korábban is, most is kicsit elevenebb vele a prezensz tartomány, mint LDACban, és a hangerő is combosabb kb. 15%al. A delay elképesztő alacsony, mert számváltáskor a dugaszokat bökdösve szinte pillanatok alatt vált. Mindezen előnyök ellenére továbbra is az LDAC a legfinomabb és legdinamikusabb megszólalású.
-
Lajmund
őstag
Samsung buds 4 pro-val van valakinek tapasztalata? Érdekelne hogy viszonyul pl az AZ100-hoz és xm6-hoz. ANC és hangminőség is érdekelne. Samsung telom van.
-
vicze
félisten
update: SONY WF-1000XM5 , garanciális még a fülhallgatóm kértem csere fülpárnákat, mert foszlottak a régiek. Megjöttek a héten a garanciális szett. Amiben nincs védőháló, írtam a Sony-nak, hogy lehetséges ez?
Első válasz:
Ezek a készletek nem rendelkeznek védőhálóval. A WF-1000XM5 fülhallgató egy belső beépített hálóval rendelkezik, amely a felhasználók számára nem látható.Válaszoltam nekik, hogy az enyém védőhálós volt amivel vásároltam, második válasz:
Mérnökeink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legjobb minőséget és kényelmet nyújtsák ügyfeleink számára, ezért lehetséges a változás az évek során.
Jelenleg rendelkezésre álló készletek nem tartalmaznak védőhálót, de helyette tudunk kínálni habszivacs fülhallgatópárnákat, melyeken van védőháló.
Kérem adja meg a preferált méretet, ha szeretne ilyet rendelni.Tényleg az új settek-ben nincs védőháló? Mi védi így a készüléket a fülzsírtól?
Fú le se tudom írni ez hány szinten LOL.
Az XM6-os gumikon van védőháló.Mi a jó fene értelme lenne belső hálónak? Az egész lényege, hogy a vetőcsövet ne tömítse el a fül zsír. De mutassa nyugodtan, megsúgom nincs.
AI agent halucinál rendesen.

Összegzem, rosszat küldtek. A Sonynak nincs habszivacs illesztéke, amit annnak mondanak, az az eredeti, ami XM5 és 6-ra való.
-
Don't Panic
őstag
Ez sony garanciális ügyfélszolgálat.
Hát jó... A központi szalon lehet ilyen esetben szerencsésebb
szerintem fuss neki újra ott ahol mondtam -
PlatiaAmos
tag
Ha oda elmész ott eredeti hálósat kapsz legalábbis amikor én vettem ott így volt telon megerdeklodod biztos megmondják.
Kikkel leveleztél? Hol vetted? Kihez szól a gari?
Nekem ez azért sántít mert XM6 is hálós nem hiszem , el hogy nincs eredeti hozzá való...XM5 hoz isEz sony garanciális ügyfélszolgálat.
-
L4D1K
őstag
A zajokat viszonylag jól csillapítják a buszon vagy vonaton a beszűrődő menetzajokat és a zene hallgatása alacsonyabb hangerőn is már elég jó szokott lenni.
A beszédhangot nem csillapítják eléggé pl valaki kihangosítva beszél a telefonon vagy hangosabban beszélgetnek az eléggé beszűrődik és pl podkasztok hallgatása közben biztosan zavaró tud lenni.En ugy tapasztaltam a magas hangokat a gumiharang / szigeteles oltja ki, a tobbit meg az ANC.
Pl, nalam most nem tokeletes a szigeteles, ezert a hangosabb gepelest siman hallom meg pl ha vki zorog egy zacsival.Az irodai hatter hangot meg nem
-
Lajmund
őstag
Ebben én is tudok segíteni.
Nyugatinál gyakran elsétálok egy ilyen csoda mellett. Ennek a dübörgő hangját sztem semmilyen anc nem fogja elnyomni, de 25-30%os zene hangerő mellett én már nem hallottam.
Ha gondolod csinálok neked vele egy felvételt
Jöhet minden kíváncsi vagyok. Nagy a dilemma. IEM+DAC ami elég csemege. Vagy ANC sony.
-
fekete-puma
kezdő
Ebben én is tudok segíteni.
Nyugatinál gyakran elsétálok egy ilyen csoda mellett. Ennek a dübörgő hangját sztem semmilyen anc nem fogja elnyomni, de 25-30%os zene hangerő mellett én már nem hallottam.
A zajokat viszonylag jól csillapítják a buszon vagy vonaton a beszűrődő menetzajokat és a zene hallgatása alacsonyabb hangerőn is már elég jó szokott lenni.
A beszédhangot nem csillapítják eléggé pl valaki kihangosítva beszél a telefonon vagy hangosabban beszélgetnek az eléggé beszűrődik és pl podkasztok hallgatása közben biztosan zavaró tud lenni. -
L4D1K
őstag
Jöhet minden.
Mondjuk engem kimondottan az érdekel hogy amikor kimegyek termelésbe ott mennyire tud hallkítani a gép hangokon. Ott elég nagy zaj van. Kb mintha a buszon a motor mellett ülnél közvetlenül.
Akg elég jó ebben. De ugye az fejes 40mm-es hangszóróval.
Hangzás is érdekelne majd hogy mi a véleményed. Még van idő. Csak melegben fogok munkába visszatérni fülesre. Akg nagyon bejött!Ebben én is tudok segíteni.
-
Don't Panic
őstag
update: SONY WF-1000XM5 , garanciális még a fülhallgatóm kértem csere fülpárnákat, mert foszlottak a régiek. Megjöttek a héten a garanciális szett. Amiben nincs védőháló, írtam a Sony-nak, hogy lehetséges ez?
Első válasz:
Ezek a készletek nem rendelkeznek védőhálóval. A WF-1000XM5 fülhallgató egy belső beépített hálóval rendelkezik, amely a felhasználók számára nem látható.Válaszoltam nekik, hogy az enyém védőhálós volt amivel vásároltam, második válasz:
Mérnökeink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legjobb minőséget és kényelmet nyújtsák ügyfeleink számára, ezért lehetséges a változás az évek során.
Jelenleg rendelkezésre álló készletek nem tartalmaznak védőhálót, de helyette tudunk kínálni habszivacs fülhallgatópárnákat, melyeken van védőháló.
Kérem adja meg a preferált méretet, ha szeretne ilyet rendelni.Tényleg az új settek-ben nincs védőháló? Mi védi így a készüléket a fülzsírtól?
Ha oda elmész ott eredeti hálósat kapsz legalábbis amikor én vettem ott így volt telon megerdeklodod biztos megmondják.
Kikkel leveleztél? Hol vetted? Kihez szól a gari?
Nekem ez azért sántít mert XM6 is hálós nem hiszem , el hogy nincs eredeti hozzá való...XM5 hoz is -
PlatiaAmos
tag
CAMCORDER KFT.
1111 Budapest, Budafoki út 35
Ide bemész kifizeted és pár napra rá átveszed az eredeti illesztéketupdate: SONY WF-1000XM5 , garanciális még a fülhallgatóm kértem csere fülpárnákat, mert foszlottak a régiek. Megjöttek a héten a garanciális szett. Amiben nincs védőháló, írtam a Sony-nak, hogy lehetséges ez?
Első válasz:
-
Lajmund
őstag
Köszönöm
Azért magammal vittem a dokihoz jövet-menet az XM6-ot, szerintem valamivel jobban teljesít, kifonomultabb, mint az AZ100 ANC fronton, de mondjuk a Bose QC Ultra TWS-től messze van. Itthon is próbálgattam, a beszédhangokat meglepően nem túl hatékonyan oltotta ki....
Egyébként az office környezeti zajkoltás érdekel az AZ100 vs. XM vs. N9 témában, vagy mondjuk a tömegközlekedés zajai is?Jöhet minden.
Mondjuk engem kimondottan az érdekel hogy amikor kimegyek termelésbe ott mennyire tud hallkítani a gép hangokon. Ott elég nagy zaj van. Kb mintha a buszon a motor mellett ülnél közvetlenül.
Akg elég jó ebben. De ugye az fejes 40mm-es hangszóróval.
Hangzás is érdekelne majd hogy mi a véleményed. Még van idő. Csak melegben fogok munkába visszatérni fülesre. Akg nagyon bejött! -
tomee007007
addikt
Első az egészség majd ha jobban leszel.
Nekem még ráér. Jelenleg IEM+DAC vs ANC sony lázba égek.
Megy a nézelődés olvasgatás és minden percét élvezem. Sonyt csak akkor venném ha beesne kicsit az ára. Jó nem egy AZ100 szintjére de azért lejjebb mint a 120 ami alirol egy Fiio btr15 DAC plusz Dunu x-Koto Ito. És jelenleg az utobbi kombó csábítobb.
De elvagyok még munkába az AKG N9 fejessel ami igencsak szépen szól és jó benne az ANC is. Jobbulást addig is. 
Köszönöm
Azért magammal vittem a dokihoz jövet-menet az XM6-ot, szerintem valamivel jobban teljesít, kifonomultabb, mint az AZ100 ANC fronton, de mondjuk a Bose QC Ultra TWS-től messze van. Itthon is próbálgattam, a beszédhangokat meglepően nem túl hatékonyan oltotta ki....
Egyébként az office környezeti zajkoltás érdekel az AZ100 vs. XM vs. N9 témában, vagy mondjuk a tömegközlekedés zajai is? -
Lajmund
őstag
Kérek még egy kis időt mert közben lebetegedtem, kb egy hétig nem tudom élesben tesztelni az ANC-t

Első az egészség majd ha jobban leszel.
Nekem még ráér. Jelenleg IEM+DAC vs ANC sony lázba égek.
Megy a nézelődés olvasgatás és minden percét élvezem. Sonyt csak akkor venném ha beesne kicsit az ára. Jó nem egy AZ100 szintjére de azért lejjebb mint a 120 ami alirol egy Fiio btr15 DAC plusz Dunu x-Koto Ito. És jelenleg az utobbi kombó csábítobb.
De elvagyok még munkába az AKG N9 fejessel ami igencsak szépen szól és jó benne az ANC is. Jobbulást addig is. 
-
tomee007007
addikt
Kíváncsi vagyok én is. Az érdekelne hogy mit tud az AZ100 és az AKG N9 hibrid mellett. Ugye ezek vannak és az AKG ANC és hangzás annyira jó hogy gondolkodok munkába is egy jó ANC Twsen. Mondjuk teli áron nem esne jól megvenni akkor már inkább DAC IEM kombó olyan ami jól izolál alapból mint a KZ ZAR csak ugye hangzásba jobb.
Kérek még egy kis időt mert közben lebetegedtem, kb egy hétig nem tudom élesben tesztelni az ANC-t

-
FoLey-v
addikt
Lehet a 3 Prot fogom megvenni és majd meglátjuk. De azért a teszteket előtte elolvasom.
-
blueye
veterán
Én is jó teszteket olvastam (ezért is terveztem venni), nem próbáltam csak kézbe fogtam, így nem releváns a véleményem. De úgy látom itt sem vettek sokan.
3Pro volt nekem (2-es is), az jól szól. -
arpivw81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
20700 - 20601
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhető Magyarországon a Honor Magic V6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Szinte Új/Újszerű (hiányos) SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (64868) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új/Újszerű/Használt SteelSeries Apex Pro TKL (64856/64859) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Audigy RX hangkártya Garanciás
- Corsair Scimitar Elite Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Corsair Ironclaw RGB Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5311,100% AKKSI
- LG 43UQ751C0LF 109 cm / 43 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335U / 16GB DDR5 / FHD+ IPS / Helyszíni Garancia 2027-ig

65k-ért adnak AZ100-at, az szerintem jó ár érte. Én 37k-ért vettem a Media-ba, vélhetően az eladó is ekörül, tehát keres rajta, ez tény (ment ennél lejjebb is az ára, csak már készleten nem volt sok helyen). Viszont az is, hogy te is lecsaphattál volna rá ennyiért, csak lemaradtál. És még így is jó áron tudod megvenni a mostani bolti árhoz képest.