- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
-
20100 - 20001
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-01-16 14:42 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Lehetőség van lemondani mediaban a rendelést a régi áron és regisztrálni egy újat?
-
blueye
veterán
-
Janaboy
veterán
-
blueye
veterán
-
tucsok.
senior tag
Végre megérkezett tegnap az AZ100. A következő sorokat úgy írom, hogy eddig az40-et használtam zenehallgatásra (mivel telefonálásra teljesen alkalmatlan a véleményem szerint a beszűrődő zaj miatt, arra egy New BEE M52 az Aliról tökéletes).
Az AZ100 beállítási lehetőségei az applikációban lenyűgöztek előnynek tartom az 5 méretben elérhető vetőcsöveket is. A füles ugye még bejáratos, de már most sokkal jobb a hangja mint az AZ40-nek, tudom ez nem meglepő, van tér a hangszerek elkülönülnek. Felfedeztem olyan hangokat a megszokott zenéimben amiket eddig nem hallottam (csak egy poweramp-ot használok EQ néllkül, minden beállítás natural). Kényelmes nem esik ki mozgás esetén sem a fülemből úgy érzem, hogy ennyit (82-ért az Emag-ról) megért. Meglátom hogy edzés közben, hogy teljesít.
-
harry3
őstag
-
Eversmann
senior tag
-
-NoVa-
veterán
Használok teljesen nyitott csővel planart, az XM5-nek sem volt baja, alkatfüggő.
De ha a waxguard kell mindenképp, Azla Sednaearfit Max.
-
mcs
veterán
-
blueye
veterán
-
mcs
veterán
Az csak akkor megy tele dzsuvával, ha nincsenek rendszeresen áttörölve a harangok minden használat után.
-
Paxker315
veterán
Hmm "előbb lő, aztán kérdez".
Új fülest kerestem SOS-be pár napja, végül az Anker P30i mellett döntöttem, ma át is vettem. A bolt fél év garit mondott ("tízezer forint alatti vásárlás esetén fél év gari", de amúgy 2 év a gyártói jótállás.
Álljak el a vásárlástól, és vegyek valami mást, vagy, használjam, és ha mégis baj lenne, próbáljam meg érvényesíteni a 2 évet a kereskedőnél? Utóbbi felé tendálok, mivel nem szeretnék most ezzel is foglalkozni még.
Nyilván már kibontottam-kipróbáltam, és normálisan nem kellene, hogy ennek gondja legyen, de az előző pár Anker life p2 mini-m esetén sem számítottam problémára, míg nem egy elejtés után random elkezdett lépkedni a számok közt, s arra ugyan lett volna még több, mint egy év gari (alis vásárlás), de, garanciáztatni anyagi csőd lett volna. Miért nem szeretik a magyar kiskerek a gyártói jótállást megadni?
rosszul öregedett.
A Life P2 mini tovabbra is problemamentesen mukodik, letiltottam a jobboldalin az erintesvezerlest, es siman megy 4-5 orat anomalia, kikapcsolas, leptetes nelkul.
-
vicze
félisten
XM6 + Pentaconn Coreir eartip...
Rézbetétes, hosszú csövű, és nagyon drága eartip. Két kiemelendő dolog. Egyrészt nekem ezzel működik úgy az ANC , ahogy 1-2 gyanúsan túl lelkes reviewer mesélt róla, teljes csönd. Halk zenével elautóztam a közeli boltba, bevásároltam, zéró beszűrődő külső hang. Ez most tényleg meg tudott lepni.
Másrészt ez azt is jelenti, hogy nagyon sokféle tippel kompatibilis a tokja, az XM5-öt ezzel nem lehetett betenni a helyére.
Azt kihagyod, hogy így 0 szűrő rács van, és idővel tökig fog menni fülzsírral. A vetőcső miatt részben kiszedhetelenül.
Gyakorlatilag nem lehet semmire le cserélni az illesztéket.
-
-NoVa-
veterán
XM6 + Pentaconn Coreir eartip...
Rézbetétes, hosszú csövű, és nagyon drága eartip. Két kiemelendő dolog. Egyrészt nekem ezzel működik úgy az ANC , ahogy 1-2 gyanúsan túl lelkes reviewer mesélt róla, teljes csönd. Halk zenével elautóztam a közeli boltba, bevásároltam, zéró beszűrődő külső hang. Ez most tényleg meg tudott lepni.
Másrészt ez azt is jelenti, hogy nagyon sokféle tippel kompatibilis a tokja, az XM5-öt ezzel nem lehetett betenni a helyére.
-
mcs
veterán
-
Eversmann
senior tag
Igen, a végére csak összejött...
Azért pezsgő arany sem lett volna rossz, de az sose ér ide

Át lett véve a Mediaból, már csak hozzám kell eljutnia
Várjuk a beszámolót
Grat -
mcs
veterán
Számomra ez vicces és jópofa, következő vásárláskor biztosan elsütöm. Szerintem az eladók is vigyorogni fognak rajta.

-
tabletta
tag
Gondolom, ez azért van, mert mindkettő ezüst színű. Hogyha egy árnyalatot hozzáadtak volna egy másik színbő is, már nem lenne kályhacső.
Nem állt szándékomban bárkinek is maradandó lelki traumát okozni ezzel a véleménnyel, úgyhogy, inkább élvezzétek a hangját!
-
mcs
veterán

A képen lévő ezüst AZ80 tokjára picit ferdén, bal oldalt lejtve nyomták rá a Technics feliratot.
tabletta: Örökre megjegyeztem a kályhacsövet. Egy következő Technics fülesemet majd erre hivatkozva rendelem, hogy a kályhacső színűt kérem.
-
tabletta
tag

Valószínűleg a pezsgő a legszebb, de olyant még nem is láttam.
Az ezüst tokja nekem kicsit kályhacső színű.
-
tomee007007
addikt

-
mcs
veterán
Mindig az az első dolgom
Nagyon várom már, de nem tudom még mikorra jut el hozzám, de legkésőbb szombaton, akkor beszámolok a benyomásokról
Legalább a végére csak sikerült besöpörnöd az ezüstöt.
Mintha egy ékszeres dobozt bontana az ember, aztán ékszert dugna a fülébe, de még a tok fedelébe gravírozott, arany színű Technics felirat sem egy utolsó látvány.
-
-NoVa-
veterán
Nalam pont az agyba dugos nem jo.
Valamiert elvesz a tererzet.Fura ezt leirni, de ha pl akarmelyik fulesen lazan illeszkedo szilikon harang van az sokkal tagabb teret eredmenyez (nalam, erzetre), mint egy tokeletesen zaro memoria habos szivacs illesztek.
Ugyanez, ha melyen fulbe dugom, vagy csak epp behelyezem (ugyanazt a fulest).
Nyilvan a ketto kozott a basszus is kulonbseg, de hallass bele a fentebb linkelt Airpods Pro tesztekbe. Meg telefonon is hallhato, hogy a Pro3 egy mosott szar a Pro2 hangjahoz kepest. Nem tudom maskepp leirni, mintha viz alol szolna.
Pedig azt mondjak jobb a Pro3, de en epp a fenti miatt ketlem.
Egyik kolleganak van, de meg nem volt lehetosegem meghallgatni.A teszten nem csilingel a magas, nincs ott a szellos ter. Nagyon hallhato azokon az osszehasonlitos teszteken amit a gumicsobe dugott mikrofon/fullhallgato parossal szemleltetett.
Kivancsi lennek, hogy csak nekem tunt fel egybol, vagy valamit benezek?
Nalam tererzetre az Airpods Pro2 az etalon. Annal szellosebb fulest meg nem hallottam.
A gyerek betegsegeket ki kell varni. En pl emlekszem amikor a B&W valami fulesek kozotti kommunikaciot szurt el es pont e miatt elvetettem a PI8 vasarlast. Vettem helyette H3 fulest, annak tenyleg jo a hangja. Meg akkor is ha az Airpods Pro2 tere szwrintem szellosebb.
A külső fül, kagyló, hallójárat mind szerepet játszik a hangképzésben. A térérzet onnan jön meg, hogy a fülkagylódról visszaverődő visszhangok, normál fő érkező hanghullámok időzítésbeli eltérései eltérnek, és ezt az agyad iránnyá, távolsággá tudja értelmezni bent. Ehhez borzasztóan feszes, gyors lecsengésű driver kell IEM-ben, és nagyon, nagyon jó időzítés, hogy vissza tudja adni. A drótos topicban szoktam anno emlegetni, hogy a SoftEARS RSV volt a legolcsóbb IEM-em, ami már meg tudta adni az előttem álló, nekem éneklő valós ember illúzióját rendesen. Az egy 720$-os cucc, szóval sejtheted, hogy alatta inkább csak jó dinamikát, jó részletességet, jó akármit kapsz, netán kevésbé szűk, kevésbé fejen belül szólást.
A hallójárat meg egészen változatos dolgokat művel a hanggal, így a beillesztési mélység, eartip mérete, vetőcső iránya végképp káoszt tud okozni. Elég megnézni, hogy míg nekem, meg itt jópár fórumozónak az AZ100-on a stock tuning teljesen jó, mennyire elborult EQ-kat állítanak be rajta pl a malájok extrém középemelésekkel, hogy aztán elégedetten dícsérjék.Na, a Sony és a Technics egészen jól ki tud tölteni egy autó beltér méretű teret hanggal, nem egy telefonfülkébe, vagy bukósisakba zárt méretű hanggal vagy bezárva. Nincs meg az a határozott méret, irány, definiált pozíció, amit egy high end drótos cucc megad, de jó irányba tapogatózik.
Az EQ beállításra egyébként tudom dícsérni a Sony megoldását, ahol feldob 6 féle hangzásvilágot, szól a zenéd, végignyomkodod, majd a kiválasztottra 6 féle finomabb iterációt, és az alapján belő neked egy 10 sávos EQ profilt. Nem mondom, hogy nem láttam jobbat, a Hiby magic 8ball tuningját mindenkinek tudnám ajánlani, ahol zenei kifejezésekkel rendelkező csúszkákat huzogatva komplex PEQ preseteket finomhangolsz, és olyan területeket befolyásol a változás, amit teljesen jól lefed a csúszka felett lévő felirat.
De a Beyer hallástesztje a zajból lassan megjelenő, vagy beleolvadó hangok lekövetésébel végképp nyerő, az is PEQ-t csinál valahol a rendszer mélyén, de olyan precizen találta telibe a preferált hangképemet, hogy az már-már a vezetékes + DAP használat rovására megy.Szóval a nyitott cuccok bevonják a fülkagylódat is a rendszerbe, ami, ha amúgy képességeiben szerényebb a driver, meg a meghajtás, meg a hangolás, vagy nem koherens a teljes lánc, akkor nagyon jót tesznek a térérzetnek. Egy flathead earbud, vagy a mostamság felfutó nyitott earclip kategória az egyszerű akkusztikai előnyei miatt nagyon olcsón is képes már tágas, szellős teret adni. Cserébe jó, textúrázott, erőteljes basszust, testes, vastag hangot csak drágán, és nagyon erős meghajtással. Vagy nagyon okos DSP trükkökkel, lásd Bose. Még egy óriási előnye a kategóriának, hogy szellőzik is a fül, és a hangnyomás nem direkt, így hosszú távon pihentetőbb, egészségesebb. De ez még felfutó ágazat most TWS-eknél, inkább 1-2 év múlva lesznek valóban kiforrott, jó hangú cuccok emberibb áron.
Nagyon súlyosbító körülmény a Bose mellett, hogy feleségkompatibilis mindkét értelmében. Egyfelől nem zavarja, hogy a fülemben van, mert hallom, válaszolok, kommunikálok, nem zárja ki, másfelől meg kényelmes, jól szól, és nem dugítja el a fülét, tehát van sajátja, szereti, használja. Szóval kétszer annyiba tud kerülni
-
FőDudu
veterán
Nekem a Harman csak akkor működik, ha iszonyat mélyre megy a vetőcső (Etymotic), különben inkább legyen laposabb. Testalkat, fülforma, minden is befolyásolja a hangot.
Aztán TWS-nél eleve csak DSP hangolás van, ott nincs kifogásom az EQ ellen, vezetékesnél egy fölösleges extra hibalehetőség a láncban, amit jól megválasztott analóg fizikai komponensekkel egyszerűbb finomítani.Kivittem az XM6-ot a vadonba, itthon azért extrém dolgokkal találkozik az ANC. Zajosabb étteremben (Vapiano) simán boldogult a tömeg hangjával, egészen halk zenébe sem szűrődött bele hallhatóan semmi ingerküszöböt elérő.
Szeles idő is akadt, egyéb utcazajok, ezekkel nincs gondja. Otthon a nappaliban a zongora az extrémebb, az nagyon nehezen szűrhető hirtelen hangokat ad ki :)Várok egy FW updatet amiben a két oldal közti időzítéshibákat javítják majd, mert előfordult 2x is a rengeteg ki-be rakosgatáskor, hogy az egyik oldal, ha később veszem elő a tokból, tizedmásodperces csúszásban volt a másiktól. Tokba vissza mindkettő, reconnect, megoldja, de ez elég amatőr hiba. Cserébe a hangját imádom. Nem tolakszik, nem sziszeg, van ereje a lábdobnak, teste, alapja a hangnak, tere, részletessége, egyensúlya.
Nalam pont az agyba dugos nem jo.
Valamiert elvesz a tererzet.Fura ezt leirni, de ha pl akarmelyik fulesen lazan illeszkedo szilikon harang van az sokkal tagabb teret eredmenyez (nalam, erzetre), mint egy tokeletesen zaro memoria habos szivacs illesztek.
Ugyanez, ha melyen fulbe dugom, vagy csak epp behelyezem (ugyanazt a fulest).
Nyilvan a ketto kozott a basszus is kulonbseg, de hallass bele a fentebb linkelt Airpods Pro tesztekbe. Meg telefonon is hallhato, hogy a Pro3 egy mosott szar a Pro2 hangjahoz kepest. Nem tudom maskepp leirni, mintha viz alol szolna.
Pedig azt mondjak jobb a Pro3, de en epp a fenti miatt ketlem.
Egyik kolleganak van, de meg nem volt lehetosegem meghallgatni.A teszten nem csilingel a magas, nincs ott a szellos ter. Nagyon hallhato azokon az osszehasonlitos teszteken amit a gumicsobe dugott mikrofon/fullhallgato parossal szemleltetett.
Kivancsi lennek, hogy csak nekem tunt fel egybol, vagy valamit benezek?
Nalam tererzetre az Airpods Pro2 az etalon. Annal szellosebb fulest meg nem hallottam.
A gyerek betegsegeket ki kell varni. En pl emlekszem amikor a B&W valami fulesek kozotti kommunikaciot szurt el es pont e miatt elvetettem a PI8 vasarlast. Vettem helyette H3 fulest, annak tenyleg jo a hangja. Meg akkor is ha az Airpods Pro2 tere szwrintem szellosebb.
-
tomee007007
addikt
Mindig az az első dolgom
Nagyon várom már, de nem tudom még mikorra jut el hozzám, de legkésőbb szombaton, akkor beszámolok a benyomásokról
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Shokz OpenDots One fülhallgatót lehet úgyis használni, hogy csak az egyiket viselem?
Pl. mert Telefonáláshoz elég, vagy a másikat töltöm éppen.
Lehet nagyon láma a kérdés, de nem értek hozzá. Vettem a napokban egy Silvercrest 5000 Ft-os fülhallgatót, és azok valahogy egymáshoz is párosodnak, külön is tudom őket használni.( ha fél órán belül nem potyognának ki a fülemből)
Előre is köszönöm szépen a segítségetNéztél mikrofon tesztet?
Ha nem, érdemes.Amúgy ebből a fajtából nézd meg a Huawei Clipet is, mobilarena.hu is most csinált belőle videót
Amúgy egy Huawei Freebuds SE 3 se maradna a füledben?
-
-NoVa-
veterán
Eq az alap.
Nem letezik olyan gyari fules ami barkinek ugyanolyan jol szolna. Egyszeruen nem vagyunk egyformak.
Anc nekem pont nem szamit.
Ha zenet hallgatok, akkor nincs zaj korulottem.Ha meg zaj van, akkor ugyis ott vagyok a kozepeben.
Nalam se tomeg kozlekedes, se mas zajforras nrm jatszik.Harman gorbe kornyeken mar tetszetos, megkockaztatom, hogy a GK kunten a korlataitol eltekintve majdnem tokeletes hangolasu az atlagnak.
Olcso, jol szol, stb. De az pl. nem vezetek nelkuli.
Nekem a Harman csak akkor működik, ha iszonyat mélyre megy a vetőcső (Etymotic), különben inkább legyen laposabb. Testalkat, fülforma, minden is befolyásolja a hangot.
Aztán TWS-nél eleve csak DSP hangolás van, ott nincs kifogásom az EQ ellen, vezetékesnél egy fölösleges extra hibalehetőség a láncban, amit jól megválasztott analóg fizikai komponensekkel egyszerűbb finomítani.Kivittem az XM6-ot a vadonba, itthon azért extrém dolgokkal találkozik az ANC. Zajosabb étteremben (Vapiano) simán boldogult a tömeg hangjával, egészen halk zenébe sem szűrődött bele hallhatóan semmi ingerküszöböt elérő.
Szeles idő is akadt, egyéb utcazajok, ezekkel nincs gondja. Otthon a nappaliban a zongora az extrémebb, az nagyon nehezen szűrhető hirtelen hangokat ad ki :)Várok egy FW updatet amiben a két oldal közti időzítéshibákat javítják majd, mert előfordult 2x is a rengeteg ki-be rakosgatáskor, hogy az egyik oldal, ha később veszem elő a tokból, tizedmásodperces csúszásban volt a másiktól. Tokba vissza mindkettő, reconnect, megoldja, de ez elég amatőr hiba. Cserébe a hangját imádom. Nem tolakszik, nem sziszeg, van ereje a lábdobnak, teste, alapja a hangnak, tere, részletessége, egyensúlya.
-
FőDudu
veterán
Nekem Oneplus buds 4 van ami alap beállítással nem nagy szám de 3D audio, golden sound és EQ beállítások után már elég jó. A redditen írták, hogy szerinte így már veri hangzásban az Airpods Pro2 fülesét.
Ezek nem Hifi cuccok, hogy EQ-val ne babráljuk...Eq az alap.
Nem letezik olyan gyari fules ami barkinek ugyanolyan jol szolna. Egyszeruen nem vagyunk egyformak.
Anc nekem pont nem szamit.
Ha zenet hallgatok, akkor nincs zaj korulottem.Ha meg zaj van, akkor ugyis ott vagyok a kozepeben.
Nalam se tomeg kozlekedes, se mas zajforras nrm jatszik.Harman gorbe kornyeken mar tetszetos, megkockaztatom, hogy a GK kunten a korlataitol eltekintve majdnem tokeletes hangolasu az atlagnak.
Olcso, jol szol, stb. De az pl. nem vezetek nelkuli.
-
fekete-puma
kezdő
Ez a Youtuber eleg erdekes mereseket csinal.
XM5 vs XM6
Airpods Pro2 vs Airpods Pro3Ami szerintem eleg jo, hogy rak be hangmintakat az eredeti es a 2 mert eszkoz felvetelevel. Igy akar sajat fullel meghallgathato a kulonbseg. Erdekesen mer, de legalabb nem bemondasra kell elhinni az eredmenyeket (ahogyan mas tesztelo eseten).
Nekem Oneplus buds 4 van ami alap beállítással nem nagy szám de 3D audio, golden sound és EQ beállítások után már elég jó. A redditen írták, hogy szerinte így már veri hangzásban az Airpods Pro2 fülesét.
Ezek nem Hifi cuccok, hogy EQ-val ne babráljuk... -
fekete-puma
kezdő
Sokaknak fontos a vezetek nelkuli toltes.
Almas tokokban meg magsafe is van, igy akar az orakhoz hasznalatos icipici toltovel is lehet tolteni oket - meg akkor is ha azok nem vizszintesen vannak

En sok ertelmet nem latom - de van az a cel kozonseg ahol ez is szukseges.
Nem vagyunk egyformak.(Nekem a hang a fontos, igy van Airpods Pro2 (raadasul az a vezetek nelkuli toltesen kivul Lightning csatis, igy az utobbit tuti nem hasznalom) meg Soundpeats H3 is. Utobbi mindenkeppen tobbet tud - de az almas integracio messze a legkenyelmesebb. Valtas eszkozok kozott eleg seamless. Viszont ott nincs rendes EQ a telefonrol - Macbook Pro eseten a Soundsource app tudja az AutoEq profilokat importalni igy oda lehet ekvalizalni ahol nekem tetszik. )
Mondjuk, én úgy vagyok vele, hogy milyen a hangzása mellé az ANC része, meg a telefonálás minősége, az ember inkább ezt gondolná, hogy számít.
-
FőDudu
veterán
Ez a Youtuber eleg erdekes mereseket csinal.
XM5 vs XM6
Airpods Pro2 vs Airpods Pro3Ami szerintem eleg jo, hogy rak be hangmintakat az eredeti es a 2 mert eszkoz felvetelevel. Igy akar sajat fullel meghallgathato a kulonbseg. Erdekesen mer, de legalabb nem bemondasra kell elhinni az eredmenyeket (ahogyan mas tesztelo eseten).
-
mcs
veterán
Köszönöm
Holnap elvileg átveszik nekem, csak még plusz idő lesz mire eljut hozzám
Majd rögtön frissítsd is le a firmware-t. Többek állítása szerint annyit javított, hogy az előző verziókkal már nem is releváns a képessége. Én annyit vettem észre, hogy hangzásban kicsit kiegyensúlyozottabb lett.

-
FőDudu
veterán
Nem mindegy? A feltöltött tokból töltöd őket vagy 3x is.
Sokaknak fontos a vezetek nelkuli toltes.
Almas tokokban meg magsafe is van, igy akar az orakhoz hasznalatos icipici toltovel is lehet tolteni oket - meg akkor is ha azok nem vizszintesen vannak

En sok ertelmet nem latom - de van az a cel kozonseg ahol ez is szukseges.
Nem vagyunk egyformak.(Nekem a hang a fontos, igy van Airpods Pro2 (raadasul az a vezetek nelkuli toltesen kivul Lightning csatis, igy az utobbit tuti nem hasznalom) meg Soundpeats H3 is. Utobbi mindenkeppen tobbet tud - de az almas integracio messze a legkenyelmesebb. Valtas eszkozok kozott eleg seamless. Viszont ott nincs rendes EQ a telefonrol - Macbook Pro eseten a Soundsource app tudja az AutoEq profilokat importalni igy oda lehet ekvalizalni ahol nekem tetszik. )
-
Rob Rob
aktív tag
Nem mindegy? A feltöltött tokból töltöd őket vagy 3x is.
Köszi a segítséget de ez inkább visszakérdezés volt. Megoldódott
-
fekete-puma
kezdő
-
Rob Rob
aktív tag
Nagyon ritkán van használva akkor mire fel a hosszú üzemidő?
Nagyon ritka használatra a vezetékes is megtenné és olcsóbb.
Edifier X5 Pro alá nem mennék.Köszi. És ez vezeték nélkül tölthető?
-
fekete-puma
kezdő
Nagyon ritkán van használva akkor mire fel a hosszú üzemidő?
Nagyon ritka használatra a vezetékes is megtenné és olcsóbb.
Edifier X5 Pro alá nem mennék. -
Darren82
tag
Sziasztok!
Nyitott füles mennyire hallható mások számára csendes környezetben? Természetesen nem bömböltetve, de alacsony hangerőn is kihallatszik?
Soundcore v30i és v20i terén valakinek van tapasztalat? A 30-as elvileg tisztább hangzást ad, de mélyre nem igazán megy, a 20-as mélyebbre megy, de sokkal elmosódottabb az egész. Természetesen nem audiofil hangzást várok, csak arra lennék kíváncsi hogy összességében melyik lenne jobb.
Előre is köszi a válaszokat!Halkabb üzemmódban nem tudom,mennyire hallatszik, de vonaton utazva, ha valaki mellettem ül, és nyitottat használ,hallatszik bőven..
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Shokz OpenDots One fülhallgatót lehet úgyis használni, hogy csak az egyiket viselem?
Pl. mert Telefonáláshoz elég, vagy a másikat töltöm éppen.
Lehet nagyon láma a kérdés, de nem értek hozzá. Vettem a napokban egy Silvercrest 5000 Ft-os fülhallgatót, és azok valahogy egymáshoz is párosodnak, külön is tudom őket használni.( ha fél órán belül nem potyognának ki a fülemből)
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
Rob Rob
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy fülest a következő paraméterekkel!
1:Vezeték nélküli tölthetőség
2: nagyon hosszú üzemidő
3: a lehető legolcsóbb mert nagyon ritkán van rá szükségem.
4: kompatibilis legyen s25ultraával.
Tudnátok ilyet ajánlani? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Nyitott füles mennyire hallható mások számára csendes környezetben? Természetesen nem bömböltetve, de alacsony hangerőn is kihallatszik?
Soundcore v30i és v20i terén valakinek van tapasztalat? A 30-as elvileg tisztább hangzást ad, de mélyre nem igazán megy, a 20-as mélyebbre megy, de sokkal elmosódottabb az egész. Természetesen nem audiofil hangzást várok, csak arra lennék kíváncsi hogy összességében melyik lenne jobb.
Előre is köszi a válaszokat! -
tomee007007
addikt
-
blueye
veterán
Nagyon szépen köszönöm a részletes összehasonlítást
Amennyi teszt tegnapig megjelent, kb mindenhol a természetességet emelték ki az XM6 legfőbb erényeként, az viszont kb 50-50%-ban megoszlott, ki melyiket hozta ki győztesnek AZ100 vs. XM6 csatában. De nyilván itt már nagyban függ az egyéni ízléstől is
Mindenesetre nagyon várom az AZ100-at, még pár nap mire el tudok menni érte de ezen az áron már nem tudtam ott hagyni
Erre figyelj!
"Az átvételre minden értesítéstől számítva 4 nap áll rendelkezésére, a foglalása az 5. napon automatikusan törlésre kerül." -
tomee007007
addikt
Az AZ100 kiemelkedő volt sub basszusban, de a mid bass arányaiban kevés volt hozzá. Az XM5 a mid basst csinálta jól, az XM6 a két jót együtt tudja. Teste, ereje, jó arányai vannak a basszusnak.
A magasa pedig tiszta, de nincs határig kihúzva. Az AZ100 majdnem fényes, világos, a Sony természetesebb, de nem folytott. Az AZ100 laposabb felső-középtartománya most már szerencsére a Sonynál is szempont lett.Aztán kinek mi. Az AZ100 jobban izolál, kisebb, szebb, zártabb, a Sony légiesebb, nyitottabb érzet. Ha az AZ100 tudta volna a Sony mikrofonjának a minőségét, nem cserélem le.
A szivacs eartipeket nem szeretem, még az XS is fájdalmasan nyomott 2 óra után, váltottam SpinFit CP100+ -ra. Az ANC-n ront, a komforton sokat javít, itt még szerintem kísérletezek.
Nagyon szépen köszönöm a részletes összehasonlítást
Amennyi teszt tegnapig megjelent, kb mindenhol a természetességet emelték ki az XM6 legfőbb erényeként, az viszont kb 50-50%-ban megoszlott, ki melyiket hozta ki győztesnek AZ100 vs. XM6 csatában. De nyilván itt már nagyban függ az egyéni ízléstől is
Mindenesetre nagyon várom az AZ100-at, még pár nap mire el tudok menni érte de ezen az áron már nem tudtam ott hagyni
-
Janaboy
veterán
Na szuper!
-
dlaj
őstag
Sikerült és jó is lett. Videót találtam róla, abban mutatta, hogy a tokjában és töltés alatt lévő fülhallgatókat egyszerre kell nyomni az érintő felületen pár másodpercig. Így most szól mindkettő!
Az én fülhallgatóm nem pont ilyen, így azt gondolom több fülhallgatót lehet így resetelni.
-
dlaj
őstag
-
Janaboy
veterán
-
-NoVa-
veterán
Kissé beluga forma. A mélyedés nagyon stabil kapaszkodót ad, amikor kiveszem a fülemből, jó a fogása (nedves kézzel is stabil), messzebbről jellegtelen fekete bogyó.
Hacsak nem jön ki valami szuperlapos, diszkrét, de nem kevésbé jó alternatíva, én egy darabig kész vagyok. Nincs kiemelkedő gyenge pontja, vagy kellemetlensége, koherens egész.
-
vicze
félisten
Szebb volt az XM5, de sokkal érthetőbb a telefonbeszélgetés zajos helyen. Piacon simán halkan beszéltem, nem szűrődött be mások beszéde, nem fikázta asszony.
A tokkal nincs bajom, asztalon pakolni jobb, zsebben nem rosszabb. Az éle nem zavaró, mert sarkai nincsenek.ANC hibátlan, semmi klausztrofób zárt érzet, top. Nem teljes izoláció, kényelmes csend, de halk zenével meghallom, ha szólnak hozzám közelről.
Hangminőség nekem az AZ100 felett, az első fél óra basszushiánya hamar elmúlt, hosszabb bejáratás után írok bővebbet.
Az EQ off és a lapos EQ között van változás, az XM5-nél nem volt. Picit a 4K régiót visszább fogtam, alul-felül emeltem, a Beyer ereje és tisztasága után itt kellett a mankó a Sonynak.Tágasabb, levegősebb tere van, mint az elődöknek, itt sincs hiányérzetem.
Aztán hosszabb használatban kialakul. Első benyomások alapján erős upgrade.ANC nyilván jobb, 3éves lassan az m5. Borzasztó jó volt a m5 mérte, mégha a hangja jelentősen el is maradt az elvárttól, M4 jobb. Annyiból amit írsz kb. az jön le, hogy még mindig nem érte el az M4 szintjét.
Ehhez jön, hogy mardt a cserélhetetlen illeszték, ami borzasztóan idegesít M5-ön is. M5-öt csak az ANC-je miatt használom elsősorban utazáskor. M6 nagyobb lett, nehezebb, csökkent az üzemidő, a tok iszonyatosan ronda és 0 értelme, konkrétan csak +műanyag. -
mcs
veterán
-
-NoVa-
veterán
Jaja. A Beyer száj mellett lógó, remek minőségű mikrofonja etalon, az AirPods Pro 3 szintúgy, de azok több külső zajt engednek át. A Sony tompább telefonálásnál, de teljesen kiszűr minden mást. Akad mikrofonösszevetés sok a youtubeon, de...
Ez picit egyéni anatómiafüggő. Bizonyos tónusokat jobban felkapnak a mikrofonok, vagy a fül szöge, távolsága, ahogy az is, mennyire áll ki a fülből. A pálcikás ideálisabb, a kiállóbbnak is egyszerűbb a dolga. Sajnos. Jobban szerettem az XM5 laposabb kialakítását.
Szóval akad egyénenként van szórás, de ezt hallani is a youtubeos mikrofonteszteknél. Mint ahogy az ANC is illeszkedésfüggő. -
dlaj
őstag
-
blueye
veterán
Köszi, akkor ezek szerint ugyanúgy használható de ha lehet nem ezt választja az ember.
-
-NoVa-
veterán
Anno írtam róla, hogy túlzottan hideg, érzelemmentes hangot állít elő a Technics AI szűrője, kiveszi a hangszíneket. Teamsre nem baj, családdal beszélni hátrányosabb.
Közben váltottam Penon Liqueiur eartipre, sokkal jobban izolál, kényelmes. Eddig semmin nem tetszett :)
-
blueye
veterán
Az AZ100 kiemelkedő volt sub basszusban, de a mid bass arányaiban kevés volt hozzá. Az XM5 a mid basst csinálta jól, az XM6 a két jót együtt tudja. Teste, ereje, jó arányai vannak a basszusnak.
A magasa pedig tiszta, de nincs határig kihúzva. Az AZ100 majdnem fényes, világos, a Sony természetesebb, de nem folytott. Az AZ100 laposabb felső-középtartománya most már szerencsére a Sonynál is szempont lett.Aztán kinek mi. Az AZ100 jobban izolál, kisebb, szebb, zártabb, a Sony légiesebb, nyitottabb érzet. Ha az AZ100 tudta volna a Sony mikrofonjának a minőségét, nem cserélem le.
A szivacs eartipeket nem szeretem, még az XS is fájdalmasan nyomott 2 óra után, váltottam SpinFit CP100+ -ra. Az ANC-n ront, a komforton sokat javít, itt még szerintem kísérletezek.
"Ha az AZ100 tudta volna a Sony mikrofonjának a minőségét, nem cserélem le." - eddig azt hittem hogy telefonálni is OK, én a 40-essel is egész jól telefonáltam ha kellett, igaz nem azt választom ha tudom hogy hosszabban fogok. Ezek szerint a 100-as gyengébb ebben?
-
-NoVa-
veterán
A "hangminőség AZ100 feletti" részt, ha tudod kifejtenéd kicsit bővebben?
Mert akkor az AZ100-at már el is engedtem
-
Don't Panic
őstag
-
blueye
veterán
Köszönjük a linket, én be is húztam, holnap át is veszem, emag rendelést meg lemondtam
XM6-ot meg bezsákolom, ha jön valami extrább színben
Én is elhatároztam, fel is tettem HAra 3 db TWSt

-
bostone
addikt
A momentum 4-et mindenki dobta?
-
tomee007007
addikt
Köszönjük a linket, én be is húztam, holnap át is veszem, emag rendelést meg lemondtam
XM6-ot meg bezsákolom, ha jön valami extrább színben
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
Kell teljes reset, ha nem javul akkor kakukk.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Van egy BlitzWolf fülhallgatóm, ami olyat produkál, hogy a Honor 400 Pro telefonomra csatlakoztatva csak a bal, a Samsung Tab S6-ra csatlakoztatva csak a jobb oldala szól. Mi lehet ennek az oka? Pár hónapja használtam legutóbb, akkor még minden rendben volt. -
tomee007007
addikt
Szebb volt az XM5, de sokkal érthetőbb a telefonbeszélgetés zajos helyen. Piacon simán halkan beszéltem, nem szűrődött be mások beszéde, nem fikázta asszony.
A tokkal nincs bajom, asztalon pakolni jobb, zsebben nem rosszabb. Az éle nem zavaró, mert sarkai nincsenek.ANC hibátlan, semmi klausztrofób zárt érzet, top. Nem teljes izoláció, kényelmes csend, de halk zenével meghallom, ha szólnak hozzám közelről.
Hangminőség nekem az AZ100 felett, az első fél óra basszushiánya hamar elmúlt, hosszabb bejáratás után írok bővebbet.
Az EQ off és a lapos EQ között van változás, az XM5-nél nem volt. Picit a 4K régiót visszább fogtam, alul-felül emeltem, a Beyer ereje és tisztasága után itt kellett a mankó a Sonynak.Tágasabb, levegősebb tere van, mint az elődöknek, itt sincs hiányérzetem.
Aztán hosszabb használatban kialakul. Első benyomások alapján erős upgrade.A "hangminőség AZ100 feletti" részt, ha tudod kifejtenéd kicsit bővebben?
Mert akkor az AZ100-at már el is engedtem
-
tomee007007
addikt
Ennek tomee007007 nem fog örülni.
Már mondom is le
-
-NoVa-
veterán
Aztán hosszabb használatban kialakul. Első benyomások alapján erős upgrade. -
Sonja
nagyúr
Ennek tomee007007 nem fog örülni.
-
blueye
veterán
Elmondhatatlanul nagy bajban vagyok. Nem tudok dönteni.
Gondolkodtam a Bose QC 2-n,(5-6 órás üzemidő nem a legjobb, plusz sok kapcsolódási problémáról olvastam) de közben kijött a Sony új fülese is. Néztem, hogy már Alzán kapható is, de az a baj, hogy még nincsenek összehasonlító videók, ami nélkül nehéz eldönteni hogy mégis milyen a hangzása (oké, hogy nagyjából körülírják). AZONBAN most a Mediában 72000Ft a Technics, ami Best Buy-nak tűnik ennyiért. iPhone mellé lenne (számításba jött az AirPods Pro3 is, egyszer már próbáltam, de a dinamikus EQ nekem nem jött be, nagyon inkonzisztens volt a hangzása, egyik szám tök jó volt, a másik kevésbé tiszta). A Technics-et egyszer próbáltam, de nálam nagyon gyenge volt a zajszűrés, nem tudom, hogy városban ez mennyi lesz zavaró. Nem tudom, hogy várható-e, hogy a Sony kombinálni tudja és jó ANC, üzemidő mellé (úgy vettem észre, hogy ezek adottak, mert az ANC és az üzemidő is jó) társul egy jó hangzás. Ha esetleg néztetek videókat, mit gondoltok a Sony hangzása közelíthet egy Techicshez? Úgy érzem, hogy ANC ide vagy oda, 72-ért a Technics tűnik az összes közül a legjobb választásnak. -
vicze
félisten
-
-NoVa-
veterán
-
harry3
őstag
Elmondhatatlanul nagy bajban vagyok. Nem tudok dönteni.
Gondolkodtam a Bose QC 2-n,(5-6 órás üzemidő nem a legjobb, plusz sok kapcsolódási problémáról olvastam) de közben kijött a Sony új fülese is. Néztem, hogy már Alzán kapható is, de az a baj, hogy még nincsenek összehasonlító videók, ami nélkül nehéz eldönteni hogy mégis milyen a hangzása (oké, hogy nagyjából körülírják). AZONBAN most a Mediában 72000Ft a Technics, ami Best Buy-nak tűnik ennyiért. iPhone mellé lenne (számításba jött az AirPods Pro3 is, egyszer már próbáltam, de a dinamikus EQ nekem nem jött be, nagyon inkonzisztens volt a hangzása, egyik szám tök jó volt, a másik kevésbé tiszta). A Technics-et egyszer próbáltam, de nálam nagyon gyenge volt a zajszűrés, nem tudom, hogy városban ez mennyi lesz zavaró. Nem tudom, hogy várható-e, hogy a Sony kombinálni tudja és jó ANC, üzemidő mellé (úgy vettem észre, hogy ezek adottak, mert az ANC és az üzemidő is jó) társul egy jó hangzás. Ha esetleg néztetek videókat, mit gondoltok a Sony hangzása közelíthet egy Techicshez? Úgy érzem, hogy ANC ide vagy oda, 72-ért a Technics tűnik az összes közül a legjobb választásnak. -
beci
őstag
-
kmarci25
veterán
-
beci
őstag
Sziasztok.
Tudtok esetleg olyan bt fülhallgatót,aminek van hallókészülék funkciója?
Anyukámnak keresnék tv nézéshez,mivel rosszabb a hallása mint apukámnak.
Kifejezett hallókészülék nem opció. Köszönöm. -
mcs
veterán
Tudooooom
Én igazából a pezsgőaranyat vártam volna nagyon, de mondom, ha már az elmúlt 10 hónapban nem hozták be, akkor már valószínűleg nem is jön, aztán úgy voltam vele, hogy ha egy árban a fekete és az ezüst, akkor nyilván ezüst... De ahogy #20015 Valkűrú
kolléga is írta, euronicsben 90 az ezüst, emagon 82 a fekete, és igazat adok #20019 blueye kollégának, úgysem én látom
Így az ezüstre nem fizettem ki azt a 8 ezernyi felárat 
#20018 tucsok: gratula, elvileg nekem is, nagyon várom, emag tegnap adta át a samdaynek
#20021 blueye: most még van, pont néztem. Éjféltől "Elektrohétvége akció" lesz, onnantól kérdéses, mennyi lesz az ára...
Igazából szeretni fogod ezt a feketét is.
Egyedüli kontrája, hogy ANCvel és nélküle kicsit eltér a hangszín, ezen kívül minden más stimmel. Nálam az ANC nélküli hangzása viszi a prímet, úgy vélem igazán kiemelkedőnek, és zárnak annyira jól a gumiharangok is, hogy nagyobb hangerőn nem zavar bele a külvilág. -
-NoVa-
veterán
Már tolták egy napot az XM6 kiszállítási idejét, holnapról vasárnapra. Azt sem hiszem el, de bizakodjunk.
-
tomee007007
addikt
Tudooooom
Én igazából a pezsgőaranyat vártam volna nagyon, de mondom, ha már az elmúlt 10 hónapban nem hozták be, akkor már valószínűleg nem is jön, aztán úgy voltam vele, hogy ha egy árban a fekete és az ezüst, akkor nyilván ezüst... De ahogy #20015 Valkűrú
kolléga is írta, euronicsben 90 az ezüst, emagon 82 a fekete, és igazat adok #20019 blueye kollégának, úgysem én látom
Így az ezüstre nem fizettem ki azt a 8 ezernyi felárat 
#20018 tucsok: gratula, elvileg nekem is, nagyon várom, emag tegnap adta át a samdaynek
#20021 blueye: most még van, pont néztem. Éjféltől "Elektrohétvége akció" lesz, onnantól kérdéses, mennyi lesz az ára...
-
blueye
veterán
-
bostone
addikt
Akkor mindenki is berendelte?
-
blueye
veterán
Én úgy vagyok ezzel hogy nem én látom hogy milyen szín van a fülemben (viszont én fizetem ki az árát)

-
mcs
veterán
Na fájdítsd kérlek a szívem
Médiában is csak pár helyen volt most ezüst, drágább is volt, ezért nyeltem egyet és duzzogva megelégszem a feketével
Addig, amíg nem látod meg élőben, nem lesz baj.
A feketét is kíváncsian bontottam, de az ezüst görbített őszintébb mosolyt az arcomra. Valahogy a Panasonic termékeknek különösen jól áll az ezüst szín és annak különféle árnyalatai.
-
arpivw81
tag
-
Valkűr
addikt
Technics AZ100 MediaMarkt-ban 91.100 Ft, akinek érdekes lehet

Van az olcsobban is ..
-
Eversmann
senior tag

Te rámentél már a Technics-re, vagy Freebuds mellé "felesleges" mégegy?
-
-NoVa-
veterán
WF1000xm6 háttt sok újat nem tudtam meg
a Geminis "integráció jópofa"
bolti átvétel pedig február 23.
A puding próbája az evés
Gemini nem érdekel, hangminőséget ne más dícsérrje, majd a saját fülem dönt. Arra mindenképp jó lesz, hogy...
Jelenleg a Beyerdynamic nem fizetett LDAC licenszért, van aptX HD, meg LHDC support a Xelento 2-nél. A Samsung meg kínának nem adott licenszbevételt, van LDAC, meg Scalable, közös halmaz nincs. Sima aptX-en szólogat (azaz már ott is felülmúl minden TWS-t, de önmagához képest visszaesés), de aptX HD-n hozza azt a hangot, amiben már el lehet rendesen veszni, nem akarom feltétlenül a drótos alternatívára váltani, egy szóval kifogástalan. Úgyhogy DAP-ot kell használnom egy BT füleshez a rendes hangminőségért, ami egy furcsa anomália

Ez persze esti otthoni zenehallgatásnál a legkevésbé sem probléma, de azért edzőterembe pl nem vinném, oda kell az XM6. Meg úgy általában arra, hogy legyen egy ANC-s cuccom azért, ne csak passzív izoláció. -
Don't Panic
őstag
WF1000xm6 háttt sok újat nem tudtam meg
a Geminis "integráció jópofa"
bolti átvétel pedig február 23.
A puding próbája az evés
-
tomee007007
addikt
Na fájdítsd kérlek a szívem
Médiában is csak pár helyen volt most ezüst, drágább is volt, ezért nyeltem egyet és duzzogva megelégszem a feketével
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt

Emag-on (emag által forglamazva) AZ100 fekete színben, kuponnal 82 ezer ft, erre már én sem tudtam nemet mondani, elvileg hétfőn érkezik
-
Janaboy
veterán
Valószínűleg olyan a fülem anatómiája.Minden amit eddig próbáltam, előbb utóbb kiesett.
Ezért keresnék olyan ajánlott fülhallgatót, aminek a "kampója", beleakaszkodik a fülkagylómba. Átmenetileg egy JBL zárt fejhallgatót használok, de hosszú távon nem túl kellemes.
Ilyesmire, vagy hasonlóra gondolok, de ezt az árat sokallom érte.
Vagy ez a típus
Vagy ez a fajtaE típusokra kérnék konkrét ajánlatot.
Köszönöm előre isEarfunnak is van clipes és a Huaweinek is, bár az nem olcsóbb.
De az Earfunnak nem tudom milyen a mikrofonja.
Meg talán a Soundcorenak is.Esetleg Huawei Freebuds SE 3?
-
balazs1956
senior tag
-
-NoVa-
veterán
Valószínűleg olyan a fülem anatómiája.Minden amit eddig próbáltam, előbb utóbb kiesett.
Ezért keresnék olyan ajánlott fülhallgatót, aminek a "kampója", beleakaszkodik a fülkagylómba. Átmenetileg egy JBL zárt fejhallgatót használok, de hosszú távon nem túl kellemes.
Vagy ez a típus
Köszönöm előre isShokz OpenDots ONE -t nézd meg, jófajta, dícsérik, nem csak reviewerek.
-
balazs1956
senior tag
Miért esik ki? Ez fontos, mindenkinek más a füle.
Ha a telefonálás is fontos és szánsz rá ennyit: [Huawei Freebuds 6]Valószínűleg olyan a fülem anatómiája.Minden amit eddig próbáltam, előbb utóbb kiesett.
Vagy ez a típus
Köszönöm előre is -
tomee007007
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
21086 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elérhető Magyarországon a Honor Magic V6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay
- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Óra topik
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Szinte Új/Újszerű (hiányos) SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (64868) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új/Újszerű/Használt SteelSeries Apex Pro TKL (64856/64859) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Audigy RX hangkártya Garanciás
- Corsair Scimitar Elite Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Corsair Ironclaw RGB Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Újszerű Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman N7 Plus V2 Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GTA 6 ELŐRENDELÉS! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK, 100% GARANCIA

Grat