Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    No srácok, megjött reggel a Baseus W07 -es füles.

    Ma egész nap nyüstöltem, így megosztanék némi tapasztalatot.

    Mindenképp ez a gumiharangos agybadugós kellett, mert a sima airpods féle kiesik a fülemből. Kicsi akartam hajazni az Apple féle Airpods Pro-ra is. Több jelentkező volt, de valahogy ez szúrta az oldalam, hogy kell. (iPhoneal használom.)
    15.900 forint volt szállítással itthonról, sajnos csak fekete volt.

    Első benyomás vegyes volt. Maga a kis doboza nagyon patent, jó minőség. A füleseket ki be rakva kis mágneses bepattanás is van. Szokásos módon a dobozt kinyitva azonnal csatlakozik a telefonhoz és onnantól működnek, kapcsolat stabil, egyszer sem szakadt meg.
    Ami csalódás volt, az a fülesek anyagminősége. Nagyon egyszerű műanyagból vannak. Bárki fogja meg otthon a tv távirányítót, na az az anyag fényesben.... szar na.
    Ami pozitív, hogy a gyártó 10 méter hatótávot mond, de ez igazából sokkal több. 15-20 méter is lehet és még simán ment a zenelejátszás. 15 méternél kezdett akadni úgy,hogy a garázsban bent volt a telefon, én meg félig a ház takarásába kisétáltam a kertbe. Nagy plusz pont.
    Az anyagminőség ellenére a gumiharangok jó minőségűek, jól szigetelnek. A viselése nagyon kényelmes. A régi Sennheiser fülesem volt ilyen.
    Fontos volt a telefonálási minőség és ebben kiváló, pedig féltem kicsit tőle. Próbáltam kint némi kis szélben, bent, csak az egyiket használva is, de minden esetben a másik oldalon lévő fél azt mondta, hogy teljesen jól ha, semmi negatívat nem vesz észre.
    Zene hangminőséget Spotifyvel próbáltam, mert nálam az ketyeg. A hangerő több, mint elég. 70% fölé semmilyen formában nem volt szükség tekerni. A mély elég hangsúlyos. Én a rock, blues, stb. vonalon mozgok, ott nekem van hiányérzetem. Lehet,hogy be kell járatni vagy ilyesmi, de nekem hiányzik egy kis dinamika. Egy kis jobb hangelosztás térben jó lenne, mert olyan egyszerű vagy nem is tudom ,hogy fogalmazhatnám meg a hangot, hogy mintha úgy egy kupacban hallanám. Nem vagyok zenész, hogy jól megfogalmazzam. :B De használható nagyon is. Alapzaj természetesen zéró, tiszta a hangzás teljesen.
    Ami számomra hiányosság a tapintás érzékelés. Egyik fülesen hármat koppintva a zene állj, zene indulj, másik oldalon a hangvezérés indítása. Elvileg valahogy a hívást is lehet fogadni, letenni, de még nem sikerült. Tök jó lenne ezek mellett esetleg a hangerőt változati vagy a lejátszásnál a következő számot kérni. De marad a Hey Siri, Play the next... és akkor körülötted néznek hülyén rád. :DDD
    Még egy fontos dolog: Próbáltam youtubeal és netflixel is és nem tapasztaltam késést a hang és a videó között.
    Szóval tud egy alapot, azt nagyon jól, nagyon korrektül. A csicsa, sok extra elmarad. Nem tudom, hogy ez-e a jobb vagy ha jobb anyagból lenne, több érintésvezérlést tudna és mellette kis késést észlelnék a youtube videó lejátszásánál. Mindenki döntse el maga. :)

    +hátrány a gyártói információ hiánya. Kibontáskor szembejön egy kis cetli a dobozában,hogy elsőre tedd bele a füleseket és tölds fel maxra. Felteszem töltőre, zölden világít. Most fogalmam sincs,hogy tölt-e vagy tele van. Ha tölt, akkor elalszik és onnan tudom,hogy feltöltődött? Esetleg tele van és azért zöld, ha majd lemerül és töltöm, akkor pirosan jelzi? Nincs infó... Ahogy az érintés vezérlésről sem. A reklám anyagból kell rájönnök vagy kopogtatod a cuccot.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák