Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- UHD filmek lejátszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
adom
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (STEELSERIES ARCTIS 7-lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022)
-
Markk420
lelkes újonc
Hát nem tudom, a gameplay alapján vegyes érzelmeim vannak, de mindenképp megér egy próbát szerintem, persze kitudja mikor.
-
L3zl13
nagyúr
Blade runner 2049 hangulat még csak-csak átjött, de a Prey 2 trailerhez nem sokban hasonlított.
A játékmenet elég unalmas volt. És nem tudom, hogy ez a "megállok egyelhagyatott benzinkútnál hátha találok valami maradék üdítőt" történetet csak a trailerhez dobták össze, vagy tényleg ilyen baromságok lesznek a játékban, de nagyon mű volt a egész. A végén a duma meg mintha valami 80-as évek beli gagyi reklámól lett volna.Aki hülye, haljon meg!
-
thomeef
őstag
Hát, szerintem inkább a készítők nézzenek bele a tegnapi Atomic Heart gameplay revealbe, és kapcsolják le a villanyt
.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom ezen kívül miben fog még hasonlítani, de a keresgélésre/loot-olásra lehet mondani, hogy eléggé Prey 2 szerű volt (ami a Bathesda más játékainál, pl. a Dishonored-ben is hasonló). Amit még el tudok képzelni a gameplay alapján az a gyakori melee, mert kevés a lőszer (a Prey 2-ben is sokat kellett spórolni, a low-level ellenfeleket egy szál franciakulccsal pakolgatni), valamint, hogy ha lesz benne valami superpower/fejlődési rendszer esetleg az is hasonlíthat.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
A hírben említett Prey 2 az nem a Prey (2017), hanem ez [link]
És nem látok a kettő között semmi hasonlóságot.Aki hülye, haljon meg!
-
-
SunMount3r
nagyúr
Az lehet, úgy látszik ezt félre értettem, de ettől függetlenül én meg a végül elkészült Prey 2, meg e között láttam ezeket a hasonlóságokat, ez van. (Amúgy egyiket sem kellett volna igazából Prey 2-nek elnevezni, mert annyira elütnek az első résztől, de mondjuk a Prey még maradhatott volna, csak valami alcímmel, ami jelzi, nem igazi folytatások, hanem inkább valami spin-off szerűségek).
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Az eredeti Prey 2 azt hiszem az eredeti Prey-jel azonos univerzumban játszódott.
Aki hülye, haljon meg!
-
podtibi
aktív tag
Tetszetős. De nem tűnik elég közelinek, hogy egyáltalán ez kész lenni. Legalábbis a látottak alapján.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Blade Runner 2049 és az eredetileg törölt Prey 2 által ihletett játék megjelenési dátuma továbbra sem ismert sajnos.
- DIGI Mobil
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Apple notebookok
- UHD filmek lejátszása
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok