- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nálam nem jelentkezett (eddig) se bug se mikrolag. Nagy plazma így 1080p, minden epic, minden effekt max stabil 60 fps. Egyenlőre 20-25 óra után is próbálom megfejteni mi mire való...megvan 1-2 parazita meg pár képesség, de sztem sokat nem értek még.
Érdekes, hogy mintha csak érezné a game mikor jön az a pont ahol már nem tudok mit tenni ua minden, nem találok új utat majd meghalok és táádáám, új irányba rak.
Skyrim-en kívül nem játszom ilyen jellegű gamekkel (pontosítok fantasyval ált), de scifi-ben azonnal jöhet. Itt a gond a legtöbb játékben le van butítva a cfrafting része, itt...semmit sem értek
Még ez se ezek mik. Valami "holo-híd" jön létre?szerk: Skyrimben anno volt 200+ órám, fő szálat sem toltam ki (bezzeg 30-40 grafikai mod futott, azokban legalább jó voltam...
) mikor egy hozzáértő közölte velem hogy totál szarul fejlesztettem a karakterem, pl. a kard amit használok az 44-et sebez, 270 helyett...mert nem is való nekem. Imádtam, csak se wow se egyéb nem vonzott így ezek a dolgok khm...nem az erősségeim
-
NvidiaRTX
őstag
Végigvittem. Még aljasabb játék mint egy szoulszlájk.
Az aláírásomban lévő géppel max-on RT-vel 4K-ban DLSS Balanced-el 90-120FPS között mozgott.
Stuttering az rengeteg volt szóval csak a szokásos optimalizálatlan megjelenés.
Amire ezeket az új játékokat helyre pofozzák már végig is viszi az ember.
Így járt nálam a Dead Space, Deliver us Mars, Forspoken és most ez is.
Kíváncsi leszek az Atomic Heart-re hogy fog menni... a Hogwarts-ot meg inkább még el sem kezdem. -
DiamondBack
senior tag
Jöhetne gamepassba
-
Fitzgerald
veterán
Én is így vagyok vele. Roguelike nem az én műfajom, de a hangulata jónak tűnik.
Azt írják jó lett a pc port is. A Sonynak kötelező nyomni a jó portokat, ha valamilyen szinten kompetitívek akarnak maradni pc-n, főleg így, hogy a Game Pass-el nem tudnak versenyezni.
De nagyjából ezt is teszik most már 2 éve, elég igényesek ezek a Sony portok.
Én a The Last of Us Part 1-et várom igazán tőlük, de az még 6 hét. -
wjbhbdux
veterán
Nagyon jó a játékmenet, élvezetes a mozgás. Warframe óta nem díjazom a földön poroszkálást, ez végre kielégítő e téren
-
Maxxy10
addikt
Én PS-en csak magasabb FPS-t hiányoltam de akkor most pc-n végig tolom. Ha veszek egy ps5 kontrollert akkor ugyan azt a haptic feedbacket kapom mintha PS-en játszanék?
-
-
lordEVO
tag
Kihagyni belole a cross platform featuret a legnagyobb hiba volt. Havernak Pc van es jo lett volna vele tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged