- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
addikt
Kár értük, kiváló ügynökök voltak...
Lépés valóban logikus.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
KROK640
addikt
B560 és Z790 lapkatulajként nekem ezek pont kimaradtak, de a lépés logikus, igazából annyira, hogy azon csodálkozom a 700-asok gyártásával miért nem állt le rögtön a 600-asok gyártása?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Csajto
csendes újonc
Jó 5let volt anno h610be invesztálni, ha minden igaz 3 generációt fog támogatni, igaz nincs sok értelme K-s procit belerakni, de a midrange is sokat fejlődik ennyi idő alatt.
-
Csabis
tag
Persze, valóban logikus döntés..
Belépő szint 30~40k a 660 már 70~80 a 690 meg 100k felett vagy tulárazottam 3~400k . Semmi baj nincs ezzel csak aki pont a 690 nézte ki mert alternatíva lehet a 790 szemben.. pont pofára esik miattuk. Meg a feláras ddr4 is eléggé elmebeteg.. 790 esetén.
590 nem is nézem mert mind a mi napig 4~500 ezer ..a fullos atx deszka..
Alaplapot veszek , az mindig ATX méret.. nem cetliméret matx -
Csajto
csendes újonc
Az emberek 90%-a beakaszt egy GPUt, m.2-t, egy két régi hdd-sata ssd-t és kész. Arra nem kell ATX, havernak építettünk mATX AM5 konfigot, még a 4090 is beférne cipőkanállal... Az árak valóban elszálltak sajnos, én miniITX párti vagyok és nincs belőle olcsó de jól felszerelt lga1700 DDR4 csak ASRock de azoknak gyenge a vrm-je még z690 chipsetnél is.
-
Dragon3000
veterán
Nem hiszem, hogy az intel 3x annyit kaszálna az új lapokkal, elvégre chipset és max a wifi egység intel gyártmány, a többi már az alaplapgyártók dolga, így inkább ők kaszálnak vele sokat. Viszont az intelnek felszabadul a kapacitásának egy része, amin eddig ezek a chipsetek készültek és mehet a helyére más vagy az új chipsetek gyártását tudja növelni.
-
Ermac
tag
"Olcsó és jól szerelt" ez a kettő ütni szokta egymást
ITX amúgyis a drága dolgok közé tartozott, de tény és való igaz az h nagyon kevés az opciód ddr4 + ITX z690 piacon, ddr5-re mennek már ezek inkább, nekem egyébként Z77-es asrock lapom van már 10 éve, + régi ITX AM1 es lap is asrock azzal se volt sose bajom, ennyi pénzért AsRockot kapsz. Rog Strix Z690-I ddr5-el nem olcsó cucc de kapsz is érte vmit + VRM elég penge rajta, így ha jövőbe tervezel érdemes most rákölteni, hogy utána ne kelljen egy jó darabig.
We are Many You are but One
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az alaplapgyártók a következő negyedévtől már az újabb, 700-as sorozatú modellekre koncentrálhatnak.
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Jojjo károsultjai
- Jövedelem
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ROG STRIX B450-F GAMING II
- Beszámítás! MSI MEG X570 Unify X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE B550M AORUS ELITE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING B560M-PLUS alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest