- Az NVIDIA vezére szerint a kódolás ma már csak pötyögés
- ASRock lapok általában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Egyszerű utat kínál az új GeForce-ok titkolt hődiódájához a HWMonitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
Vagy amikor az apple elhagyta a kiegészítőket a telefonjainál, aztán jött a samsung és a xiaomi, hogy ők még csomagolnak mellé, majd a következő szériánál már a samsung is elhagyta, aztán manapság már a xiaomi sem ad fülest, töltőt és lehet már a tokot is kihagyja a csomagból...
adom
-
Dragon3000
nagyúr
Vagy amikor az apple elhagyta a kiegészítőket a telefonjainál, aztán jött a samsung és a xiaomi, hogy ők még csomagolnak mellé, majd a következő szériánál már a samsung is elhagyta, aztán manapság már a xiaomi sem ad fülest, töltőt és lehet már a tokot is kihagyja a csomagból...
-
KROK640
félisten
-
wasd.hu
senior tag
Mondjuk a dio1 zseni és fantasztikusan hozza az atmoszférát a grafika is. Nézz rá egy ps emulatoron, mehet egyszerre 2 player. Elfut bármin. Nálunk pl egy oledes Galaxy s2 tabon. Fantasztikus élmény mindmáig
-
Flashback
veterán
Nem reprezentatív persze a minta, bármi lehet.
33 éves gamer szomszédommal beszéltem azt mondta nem WoWozik mert az nagyon ronda. Akkor mint szólna a Diablo 1hez?
-
Busterftw
nagyúr
-
kilua
őstag
Szerettem a lemez játèkaimat. Az Imperium Galactica 2höz kapott könyv, a Starcraft Battle chest, Wow, Dio, Warhammerek, Unreal Tournament...

De már kb 16ève nem vettem dobozos játèkot.Ha belegondoltok változott a játèkipar is. Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt könyv olvasás közben (nem is nagyon olvasnak). Ezek a játèkok már nem kötik le őket.
Ha nincs percenkènt kèt dopamin löket a játèk nem piackèpes. A fogyasztási szokàsok megváltoztak.Igèny sincs a doboz játèkokra, lustàbbak annál hogy boltba menjenek

"Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt"
Tudod hány huszonéves van benne a retro konzol emulamátoros csoportokban? Sok.
-
Flashback
veterán
Szerettem a lemez játèkaimat. Az Imperium Galactica 2höz kapott könyv, a Starcraft Battle chest, Wow, Dio, Warhammerek, Unreal Tournament...

De már kb 16ève nem vettem dobozos játèkot.Ha belegondoltok változott a játèkipar is. Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt könyv olvasás közben (nem is nagyon olvasnak). Ezek a játèkok már nem kötik le őket.
Ha nincs percenkènt kèt dopamin löket a játèk nem piackèpes. A fogyasztási szokàsok megváltoztak.Igèny sincs a doboz játèkokra, lustàbbak annál hogy boltba menjenek

-
Busterftw
nagyúr
"Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot,"
Igen ezt látták, mert a digitális vásárlásba az AAA címek mellé beszámolták a dlc-ket, a mikrotranzakciót, az ingyenes játékot, az indie-t és a csak online játékokat. Ha csak a lemezen is megjelenő játékokat nézték volna, akkor kicsit mást láttak volna.A trend es az aranyok igy is tulnyomoan digitalis fele huznak. PC-n is ez jatszodott le.
Tehat oke, ha esetleg lemezesek aranya nagyobb (mondjuk erre a dlc, mikrotranzakcio stb-re nem talalok forrast), de meg igy is rettentoen keves %, romlo trenddel.
-
Cooper911
senior tag
Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan.
És csak gondolj bele, hogy amit tanítanak iskolában annak is egy része bullshit. 20on éve is mondták, hogyha xy-ról azt mondja majd a feljegyzés, hogy az fagylalt árus volt, akkor az lesz. Megkérdőjelezni a bünti miatt nem kérdőjelezi meg majd senki. A datacenter majd megmondja."Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan."
Anno nagyon jól szórakoztam a Hülyék paradicsoma (Idiocracy) című filmen. Mára rájöttem, hogy az egy dokumentum film ami a valós jövőt mutatja be. -
Cooper911
senior tag
Ja meg van fülhallgató csatlakozó és micro SD.
Ma már csak a Sony Xperia olyan, de amilyen sikeres a Sony Xperia látszik mennyire nem érdekli az embereket.
Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot, az meg használt piacon forog a lemez gyártás egyre drágább gondolom.
Lassan a switch 2 az egyetlen konzol fizikai játékokkal de szerintem az sem húzza 2030as években sokáig.
"Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot,"
Igen ezt látták, mert a digitális vásárlásba az AAA címek mellé beszámolták a dlc-ket, a mikrotranzakciót, az ingyenes játékot, az indie-t és a csak online játékokat. Ha csak a lemezen is megjelenő játékokat nézték volna, akkor kicsit mást láttak volna. -
wasd.hu
senior tag
Epp most olvastam, hogy elvileg a Minecraft bevetelekbol penzeltek az egesz Xbox portfoliot.
Minecraft profits used to fund Xbox games portfolioIgen, az egész átláthatatlan
https://x.com/ID_AA_Carmack/status/2075319665564234012 -
Busterftw
nagyúr
-
wasd.hu
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
-
jeni
félisten
Na akkor 2x meggondolja magát az ember vesz-e jövőre az aktuális új konzolt.
PS vagy az Xbox (ha ők is meglépik ezt). -
Busterftw
nagyúr
Az egyik hatarozatlan ideju hasznalati licensz, a PS Plus pedig elofizeteshez kotott hasznalati licensz.
Tehat egyik addig marad meg, amig a Sony vissza nem vonja, a masik pedig amig az aktiv elofizetesed tart.“PS Plus games are available only while you have an active subscription.”
-
jeni
félisten
Eltörölhetné magát is a Sony!
Arra kíváncsi lennék, hogy a digitális megvásárolt játékok és a PS Plus csomagban a két ugyanaz a játék jogilag azonos-e?
Ha lejár a PS Plus előfizetés akkor mi van az egyik és a másik esetében? -
wasd.hu
senior tag
Ha tovább folytatjátok boomerezni kezdenek. A kedvenc prosumereink
-
dongettó
tag
Elérkeztünk a forduló ponthoz, nulladik óràhoz ahogy szoktàk írni. Szépen lassan eltűnik, és a gyerekeink nem fognak semmit sem örökölni. Mert zenék, filmek, játékok, minden stream-ing lesz... Egy jó kis pont rendszer kell mint kínàba arcfelismerökkel. Szuper lesz a jövő. Transz humanizmus.. egyre több Cyborg ember lesz, Cyberpunk nem véletlen Story. Egyre több Cyborg film.
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek. Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan.
És csak gondolj bele, hogy amit tanítanak iskolában annak is egy része bullshit. 20on éve is mondták, hogyha xy-ról azt mondja majd a feljegyzés, hogy az fagylalt árus volt, akkor az lesz. Megkérdőjelezni a bünti miatt nem kérdőjelezi meg majd senki. A datacenter majd megmondja. -
Varázslóó
őstag
Elérkeztünk a forduló ponthoz, nulladik óràhoz ahogy szoktàk írni. Szépen lassan eltűnik, és a gyerekeink nem fognak semmit sem örökölni. Mert zenék, filmek, játékok, minden stream-ing lesz... Egy jó kis pont rendszer kell mint kínàba arcfelismerökkel. Szuper lesz a jövő. Transz humanizmus.. egyre több Cyborg ember lesz, Cyberpunk nem véletlen Story. Egyre több Cyborg film.
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek. -
laed
senior tag
A SONY VÉGLEG ELTÖRLI A LEMEZT
Nem inkább a meghajtót? Gondolom PC-hez a nyers lemezek ugyanúgy meglesznek....
-
wasd.hu
senior tag
Ez nem generációs kérdés. Lehet valaki fiatalon is kifejezetten érett és kritikus gondolkodású, enthusiast szintig is juthat. És idősebbekből is találsz elfogult fanboyt. Sajnos a bölcsesség nem elvárható, főleg szűkülő buborék alatt. Néha egészen elképesztő, milyen elszántan védik a buta narratívákat, üzleti, közönyös döntést, mintha személyes érdek fűződne hozzá.
-
KROK640
félisten
Pont így vagyok vele, még akkor is, ha valójában millenáris vagyok...
-
wasd.hu
senior tag
Ez csak egy degradáló hülyeség, valójában nincs korhoz kötve a szánalmas viselkedés. Arányait tekintve a nonsumer réteg demagóg is kiszámítható. Szefós dolog a saját tulajdonról lemondani és bedőlni a marketing bullshitnek.
-
Micsurin
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Mivel vertek at konkretan? Ott irjak a videoban, hogy ez csak a fizikai jatekokra vonatkozik.

-
ben2
senior tag
-
wasd.hu
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Közösségi autózás jó példa lesz erre, albérlet, tényleg semmid se lesz... zene - film hosszúévek óta ilyen, nem jó az irány...

-
Tin
veterán
A multik ilyenek, és láthatóan a politika is elengedte a szabályozást. Verseny meg nincs az XBOX letérdelésével. Annak is hogy tapsoltak az ellenzők, hát ez az ára.
-
KROK640
félisten
Én is emlékszem rá ... Simán átb*szták a tömeget.
Nekem nagyon nem tetszik amerre mennek a dolgok, szerintem 10 éven belül oda fogunk kifutni, hogy mindenért (is) fizetsz, de semmi sem lesz a tied (még az sem amit te hoztál létre). -
Eclips21
őstag
Ma már csak a Sony Xperia olyan, de amilyen sikeres a Sony Xperia látszik mennyire nem érdekli az embereket.
Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot, az meg használt piacon forog a lemez gyártás egyre drágább gondolom.
Lassan a switch 2 az egyetlen konzol fizikai játékokkal de szerintem az sem húzza 2030as években sokáig.
Switch 2-n vezették be a Game key card-t(persze van olyan káryta is amin rajta van a játék), ezek fizikai licensek amiket lehet adni venni, de nincs rajtuk adat, csak a licens hordozó. Ami szerintem tök király dolog és bevezethetné a Sony is.
-
30z.Samu
titán
A Nintendo már most megcsinálta, hogy digitálisan olcsóbb a játék, mint kártyán.
-
kilua
őstag
-
ben2
senior tag
Mint amikor a Samsung azzal reklámozta a tabletjeit, hogy bezzeg azokon fut a Flash.
-
thomasvold
őstag
Rendeltem is gyorsan egy drive-ot

-
Micsurin
nagyúr
For the p(l)ayers

-
Tin
veterán
Emlékszem, amikor azzal vettek piacot, hogy az ő konzoljaikon majd cserélhető a játék, odaadható a haveroknak, és nem kell internetkapcsolat ahhoz, hogy játssz.
Nem is volt olyan régen, mégis milyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Az NVIDIA vezére szerint a kódolás ma már csak pötyögés
- Dupla árat fizetsz az AI-ért, és nem is tudsz róla.
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300,13.3",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G9 I i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Nintendo Switch Okosítás és Szerviz - V1 / V2 / Lite / OLED - Picofly RP2040 plus modchip beépítés
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo IdeaPad Flex 5 2in1 Ryzen 5 7530U 16GB RAM 512SSD FHD+ Garancia
)