Hirdetés
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- IFA 2026: AI-torony az asztalon, új Thinkbookok a hordtáskában
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
K.B. 2 hete nekem is visszaérkezett a pénz a számlámra.Nem egy nagy összeg,de ha adják akkor míért ne fogadnám el?
Elég sokat vásároltam náluk,volt hasznos és haszontalan dolog is,meg volt 1-2 olyan is mikor vissza akartam küldeni,de nem kellett,pénzt visszakaptam a szemetet meg megtarthattam.
Amióta van ez az adó azóta egy csomagot nem rendeltem, ( nem is tervezek ) legalább nem költöm a pénzem felesleges dolgokra,mert sajnos nálam ez már szokássá vált a vége felé hogyha nem is kell semmi akkor is rendelek valamit,vagy ha kellett 1 valami akkor vegyek még hozzá mást is hogy elérjem a költési limitet..........
Neked mennyi idő telt el a benyújtás és az utalás közt?
-
perge666
veterán
K.B. 2 hete nekem is visszaérkezett a pénz a számlámra.Nem egy nagy összeg,de ha adják akkor míért ne fogadnám el?
Elég sokat vásároltam náluk,volt hasznos és haszontalan dolog is,meg volt 1-2 olyan is mikor vissza akartam küldeni,de nem kellett,pénzt visszakaptam a szemetet meg megtarthattam.
Amióta van ez az adó azóta egy csomagot nem rendeltem, ( nem is tervezek ) legalább nem költöm a pénzem felesleges dolgokra,mert sajnos nálam ez már szokássá vált a vége felé hogyha nem is kell semmi akkor is rendelek valamit,vagy ha kellett 1 valami akkor vegyek még hozzá mást is hogy elérjem a költési limitet..........
-
Balu117
junior tag
Egy volt kollégám szétszivatta a Temut: rengeteget rendelt tőlük és miután megkapta a csomagot, élt az elállás/reklamálás jogával. Tízből legalább nyolcszor visszakapta az árát a terméknek és nem kellett visszaküldenie...
A feleségem is csinált már ilyet. De általában akkor amikor nem az jött amit rendelt.
pl gyereknek ilyen építő valami pár száz forint 48 részes.
/valójában egy marék valami/
matrica szett sok darab /jött kb 10/
Meg ilyen hülyeségek. Ha nem az jött akkor visszatérítés, a gyereknek meg tetszett a kisebb készlet is. -
Met
nagyúr
-
Balu117
junior tag
-
Met
nagyúr
-
Balu117
junior tag
-
moha bácsi
csendes tag
Abban mindenkivel egyetértek, hogy a volt kollégám magatartása elítélendő, nem biztatok senkit sem a követésére, szimplán elmeséltem, hogyan viselkedett.
-
dabadab
titán
Tudom, hogy nem szép a volt kollégám hozzáállása, de most meg valahogy mindenki szegény Temut sajnálja, pedig egy aljas, tisztességtelen vállalat. Nem véletlenül büntették meg keményen.
Csak hát attól, hogy a Temu nem túl tisztességes, a kollégád még semmivel se lesz kevésbé tisztességtelen.
-
Narxis
nagyúr
A becsületes vásárlók nem csak a csalók miatt szívtak, hanem a Temu agresszív, tisztességtelen piaci magatartása miatt főleg. Emiatt nem kell őket sajnálni. Amennyi e-hulladékot, meg egyéb hulladékot árulnak, hadd ne mondjam, milyen munkafeltételek mellett dolgoztatott/kizsákmányolt emberekkel, brutál környezetszennyezéssel előállítva-szállítva, felfordul az ember gyomra tőlük...

Részemről le is zárnám ezt a parttalan vitát... Bőven megérdemlik a rájuk szabott büntetést.Oké de szerintem nem egyről beszéltünk, én sose védtem a Temut

-
moha bácsi
csendes tag
A becsületes vásárlók nem csak a csalók miatt szívtak, hanem a Temu agresszív, tisztességtelen piaci magatartása miatt főleg. Emiatt nem kell őket sajnálni. Amennyi e-hulladékot, meg egyéb hulladékot árulnak, hadd ne mondjam, milyen munkafeltételek mellett dolgoztatott/kizsákmányolt emberekkel, brutál környezetszennyezéssel előállítva-szállítva, felfordul az ember gyomra tőlük...

Részemről le is zárnám ezt a parttalan vitát... Bőven megérdemlik a rájuk szabott büntetést. -
headhunter
addikt
-
Narxis
nagyúr
Tudom, hogy nem szép a volt kollégám hozzáállása, de most meg valahogy mindenki szegény Temut sajnálja, pedig egy aljas, tisztességtelen vállalat. Nem véletlenül büntették meg keményen.
Én nem láttam ilyen Temu sajnálást ellenben arra már volt példa, hogy a becsületes vásárlók szívtak a csalók miatt.
-
moha bácsi
csendes tag
-
Narxis
nagyúr
Egy volt kollégám szétszivatta a Temut: rengeteget rendelt tőlük és miután megkapta a csomagot, élt az elállás/reklamálás jogával. Tízből legalább nyolcszor visszakapta az árát a terméknek és nem kellett visszaküldenie...
Ez egy mocsok hozzáállás, miatta szív majd az aki nem erre használja ezt a lehetőséget.
-
Graphics
Jómunkásember
Azt nem csinálnám.
Amúgy nem voltam ilyen genya, csak két fiók votl, egy nekem egy az asszonynak.
-
jeni
félisten
Ez valahol lehúzás a volt kollégád részéről .
-
moha bácsi
csendes tag
-
rendszerinti
lelkes újonc
Fúúú de gyűlölöm a temut. Soha semmit nem vettem, a spam áradatuk szánalmas. A youtube is tele van ezzel.
-
N€T0X|N
őstag
Én elsőre arra gyanakodtam, hogy a Temu direkt olyan mailer beállításokat használ, hogy spambe menjenek ezek a levelek (nálam a rendes rendelés visszagiazoló levelek, updatek nem kerülnek spambe, de ez igen), hogy minél kevesebben éljenek vele, de ők eközben a törvényi kötelezettségüknek megfeleljenek (értesítették az ügyfelet). De nem, mert a nem claimelt összeget az államháztartásba kell befizetniük. Akkor meg már jobb "ingyen" reklám nekik, ha a vásárlók kapják vissza a pénzt, mert azzal megint csak forgalmat tudnak generálni a visszatérő vásárlókból.
Elsőre a megfogalmazása alapján én is azt hittem, hogy valami átverészet, mert túl sok ilyen szar jön naponta, bár nem nagyon fordul elő, hogy ne a spam-be kerüljön az olyasmi és ez nálam egyik fiók esetében se oda ment.
-
D@reeo
aktív tag
2023 november és 2024 szeptember közt vásároltál? Én egyelőre a temu oldalán nem találtam meg, hogy lehet eljutni arra az oldalra, igaz nem is kerestem, mert csak egy bizonyos eldobható gépről szoktam oda belépni, ha valami szutykotkellene rendelnem.
Esetleg próbáld meg ezt a linket, hátha redirektál (az egyedi payment_ticket-t a végéről töröltem):
https://app.temu.com/cmsg_transit.html?_cmsg_biz=9023&_cmsg_channel=mail&_cmsg_locale=90~hu~HUF&payment_ticket= -
D@reeo
aktív tag
Nincs már meg.
Őszintén szólva ha nem olvasok erről a GVH döntésről korábban akkor 100% spamnak néztem volna, egyszerűen mert pont ilyenek a spamok. Adj meg bármilyen adatot és küldök pénzt... A környezetemben nem csak én cselekedtem így, de mondjuk én lustaságból. Más azt mondta, hogy "kétezer forintért nem kockáztatok".
Kíváncsi vagyok hányan kérték ezt a 2ezer forintot a jogosultak köréből. Szerintem sokan tuti spamnak tekintették, ezért kezdte egy idő után a gmail oda tenni.Én elsőre arra gyanakodtam, hogy a Temu direkt olyan mailer beállításokat használ, hogy spambe menjenek ezek a levelek (nálam a rendes rendelés visszagiazoló levelek, updatek nem kerülnek spambe, de ez igen), hogy minél kevesebben éljenek vele, de ők eközben a törvényi kötelezettségüknek megfeleljenek (értesítették az ügyfelet). De nem, mert a nem claimelt összeget az államháztartásba kell befizetniük. Akkor meg már jobb "ingyen" reklám nekik, ha a vásárlók kapják vissza a pénzt, mert azzal megint csak forgalmat tudnak generálni a visszatérő vásárlókból.
-
Graphics
Jómunkásember
Volt 20 fiókom, most egész jól jött ez a kis zsebpénz.
-
jeni
félisten
Nekem is vannak vásárlásaim de ilyen - bocsánat kérő ,fizetni szeretnék - levelek a Temu részéről nem érkezett .
-
N€T0X|N
őstag
Nekem két emailről is volt regim, úgyhogy 2x2000 jött, ugyanarra a számlára.

-
Narxis
nagyúr
Nincs már meg.
Őszintén szólva ha nem olvasok erről a GVH döntésről korábban akkor 100% spamnak néztem volna, egyszerűen mert pont ilyenek a spamok. Adj meg bármilyen adatot és küldök pénzt... A környezetemben nem csak én cselekedtem így, de mondjuk én lustaságból. Más azt mondta, hogy "kétezer forintért nem kockáztatok".
Kíváncsi vagyok hányan kérték ezt a 2ezer forintot a jogosultak köréből. Szerintem sokan tuti spamnak tekintették, ezért kezdte egy idő után a gmail oda tenni. -
Met
nagyúr
-
Prodidzsáj
tag
Megkaptam az emailt, már meg is kaptam a 2 mátyást paypalra.
-
Narxis
nagyúr
Nekem nem tette spamba de kitöröltem, nem volt kedvem vesződni vele.
-
Met
nagyúr
"Természetesen" a fiók törlése után az összes temus e-mail-t is töröltem.
Vásárlás: 2024.05.13.
Fiók törlés: 2024.09.12.Bankszámla kivonaton sem találtam rendelésszámot.
Akkor ennyi.
-
headhunter
addikt
-
Met
nagyúr
Rendelésszámot kér, de azt törölt fiók esetén honnan tudom előkeríteni?
Az visszaigazoló email sincs meg amit a rendelés után kaptál?
-
headhunter
addikt
-
D@reeo
aktív tag
Törölt fióknál is küldenek e-mail-t?
Ezt sajnos nem tudom. Ha újra beregisztralsz ugyan azzal a fiókkal szerintem a chat support tud válaszolni.
-
headhunter
addikt
Törölt fióknál is küldenek e-mail-t?
-
Met
nagyúr
Nálam nem került a kéretlen levelek közé.
Sőt, már a 2k-t is megkaptam a TEMU-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Witcher topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC
- Apple Airpods Pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- EliteBook 845 G10 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- TCL 27G64 QD-Mini LED QHD 27 Gamer Monitor 2027.09.11-ig garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játkokkal garanciával hibátlan működés
- TCL TAB A1Plus 128GB Space Blue - Újszerű, használt
- ÚJ-BONTATLAN! Lenovo Legion 9 - Intel Core U9 275HX 64GB 2TB RTX 5090 24GB OLED 240Hz 3 év garancia!

Kíváncsi vagyok hányan kérték ezt a 2ezer forintot a jogosultak köréből. Szerintem sokan tuti spamnak tekintették, ezért kezdte egy idő után a gmail oda tenni.