Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz MageRG #23318 üzenetére

    "Nem az az alaphelyzet, hogy van aki nem akart gyereket, mégis teherbe esett? Erre te attól függően hogy mennyire "hibás", mégis rákényszerítenéd, hogy szülje meg. Ez nem kényszerű szülőség?"

    Ezért kell védekezni. Ha ennek ellenére teherbe esett, akkor mehet az abortusz. Amúgy meg felelőtlenség, hisz nem tett ellene. A magzat oldalán meg kényszerű halál van, szerintem nem jó az, hogy ha a magzat szív az anya hibájából.

    "Basszus, abból látszik mennyire kifárasztásra játszol, hogy vissza kellett keresnem miből indult ez az egész. Akkor felejtsd el a jogot. Erkölcsileg mikortól ember egy sejtcsomó?
    Erkölcsileg mivel indokolható, hogy kisajátítsd egy másik ember testét?"

    El vagy tévedve. Én nem vitáztam erről, hogy honnan számítson személynek a sejtcsomó, mivel lényegtelen a mondanivalóm szempontjából. Nyilván 12 hét után ne lehessen már abortálni semmiképp sem, előtte meg igen, csak feltételekkel.

    "- Valószínűleg lyukas volt az óvszer.
    - Hol van az óvszer?
    - Kidobtuk.
    - A tárgyalást berekesztem.
    Szerintem gondold ezt át még egyszer. Erre mondtam, hogy van-e értelme."

    Az óvszer inkább a szexuális úton terjedő betegségek ellen való, na meg borzalom, vannak jobb megoldások is. A lényeg az lenne, hogy orvos írja fel, s nem veheted meg az áruházban. Ennek pedig ugye így van nyoma. Egyetlen probléma lehet, hogy nem mindenkinek van rá pénze, de ez pl állami támogatással megoldható rászorulók számára. Innentől meg csak az a kérdés, hogy fel van-e írva neki fogamzásgátló. Ha fel, akkor mehet az abortusz.

    "Akkor miért akarod szülésre kényszeríteni a nőket? Hogy másnak legyen gyereke?"

    Miért akarsz magzatokat megöletni? Ennyire utálod a gyerekeket? Na, pont ennyire demagóg ez a két kérdésed. Az alapvető cél nem az, hogy aki felelőtlen, az kényszerszülje meg a gyereket, hanem hogy legyenek felelősebbek, s védekezzenek, hogy eleve az abortusz kérdése se merüljön fel.

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák