Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz MageRG #23310 üzenetére

    A gondolatmenetedben azt nem veszed figyelembe, hogy az abortusz nem egy C vitamin tabletta. Tél van, hideg van, nem öltözök fel rendesen, aztán max ha megbetegedek majd napi 3-4000mg C vitamin csipkebogyóteával és rendbe jövök.
    Ha kicsit közelítünk, akkor arról beszélünk, hogy a gyereket nem öltöztetem fel rendesen télen, mert ha megbetegszik kicsit szarul van, de a C vitamin és gyógyszer helyrehozza, nem nagy ügy.
    Az abortusz ismert módja szerint a gyerek belehal, szóval nagy ügy. Innentől kezdve nem kifogás, hogy hülye voltam, nem használtam gumit, a pasim azt ígérte, hogy majd időben kihúzza, boci szemek, hogy van olyan mint orgazmus előtti ejakuláció, orgazmus által kiváltott peteérés, stb.
    Tudom nem nagy divat a használati útmutatók elolvasása, de ha valakinek részegségében, vagy mert férfi ember nem olvas használati útmutatót levágja a gép a kezét ingyen jár az új kar?
    Ha valaki 16 éves korában felcsináltatja magát mert hülye, az a minimum, hogy akkor kihord és örökbead. Nincs turbó módszer, ennek a gyógyulási ideje 9 hónap és nem 12 hét.
    Ezért kell vizsgálni az anya és apa! Felelősségét. Mert azért tegyük hozzá, hogy valszeg nem a nő volt az aki alá akart bújni a másiknak.

    Igen, előfordulhatnak egyéb okból nem várt terhességek, pl, hogy az ismert módszerek közül talán csak a vazektómia ami 100%-os. De itt is lehet olyat mondani, hogy bociszem, hogy egész héten hánytál úgy szedted be a tablettát, majd kihánytad, s azt hitted, hogy hatni fog? Most csodálkozol? Nem kéne...
    Normális párkapcsolatban erről kellene beszélni, hogy figyi, ok védekezünk, de így is marad 1% esélye a gyereknek, szóval ha gumiszakadás van, akkor mi lesz? Esemény utáni tabletta, várunk 1 hónapot s ha kell akkor abortusz, vagy örülünk? Ha nagyon belegondolsz, akkor ha a válasz nem az örülünk, akkor elgondolkodtató, hogy minek vagy olyannal aki biztos nem akar tőled gyereket. Ha a válasz, hogy azért mert te se, akkor ugye a válasz vazektómia...

    Igen, ezek felett ott van a veszélyeztetett terhesség, nemi erőszakból eredő, biztos betegséggel, fogyatékkal születő stb.
    Lehet azt mondani, hogy mond mi a statisztika, de az bármit is változtat? Mármint mi a különbség a közt, ha a terhességmegszakítások 10% vagy 90%-a vezethető arra vissza, hogy a felek nem gondolkodtak előre, és nem védekeztek megfelelően. Most a méltó ateista hozzáállás, hogyha 10% akkor azt az életmennyiséget nem éri meg megmenteni? Ugye ez csak vicc?

Új hozzászólás Aktív témák