- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyelőre nem lesz friss csúcstábla a Xiaomi kínálatában
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Jujj... mintha a ZS-kategóriából lennének javítások ebben. Mintha valami kínai gagyi kártya lenne az összes nVidia cucc... Tényleg ennyire gáz a driver?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
HantekDSO
junior tag
Ez egyáltalán nem így van. Van olyan programom (aminek az összetettsége nagyságrendekkel marad el az NVIDIA driverétől), amit 9 éve írtam, de azóta is módosítgatom a felhasználók igényei szerint - és a mai napig (9 évnyi, napi szintű használat után!!!) buknak ki hibák... Szóval egy program - de főleg egy driver - SOHA nem lehet "befejezve"
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
MikeWazowski
veterán
Erről a vadászos játékról nem is hallottam még... tényleg 2019-es lenne?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tasiadam
veterán
válasz MikeWazowski #5 üzenetére
En nekem 700 oram van benne, ismerosemnek tobb ezer. 1 het mulva engine upgrade, emiatt a hype. Jelenleg am egy hulladek a jatek motorja. Nagyon sweaty es nehex jatszani. Kinaiak es oroszok meg streamerek a top jatekosok, nyilvan, csalnak is. En egyszer voltam top mmr-ben, jelenleg az 5-os MMR-ben vagyok, es a top 10% korul van. Sokan elkezdik, de rajonnek, nehez jatek, es ki is lepnek
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
válasz MikeWazowski #10 üzenetére
Ha megveszed, írj steamen, és gyorstalpalót tudunk adni
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
core i7
addikt
560.94 Telepítsétek
Aug 20.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen