Hirdetés
- Kormányos topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megpörgetné a PlayStation 5 eladásait a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Felújítva érkezett meg a korábbi AMD Software
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Faék egyszerűségű, inteles alaplapok jöttek a Biostartól
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Senkit nem erdekel?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Narxis
nagyúr
Borzasztóan zavaró az a káva. AMOLED helyett pedig IPS se biztos, hogy jó döntés. Az már csak az én véleményem, hogy ez az UI olyan kínai piacos. Korábban csak puritánnak éreztem, most már bazári is.
Szerintem ezt a tabletet a covidos lezárások szülték, akkor lódult meg újra a tablet piac is, azóta viszont újra folyamatosan csökkennek az eladások. Nem igazán lesz ennek jövője, márpedig az androidnak mint rendszernek is alkalmazkodnia kellene a nagyobb képernyőhöz.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
AxBattler
félisten
Engem pl. érdekelne, de tudomásom szerint nincs Mo-on hivatalos forgalmazás + márkaszerviz (hasonlóan a Chromebook-okhoz), és azért nem egy ár/érték bajnokok a Pixel telók.
Szóval nekem passz.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
AMOLED kijelző simán mehetne bele, tologassa a pixeleket, ha nem akar kiégni. Ennyiért meg pláne. Először is a retek OS-t kellene rendbetenni, ami a Hub-on fut, mert nem elég, hogy dadogós hulladék, néha olyan anomáliákat művel, hogy az eszem elhagynom. Van itthon Nest Hub, első generációs Hub, és egy raklap chromecast is, de időről-időre előjön valami faxság. Talán a Chromecast Audio az egyetlen olyan, amivel tényleg nincs baj, csak működik stabilan évek óta.
[ Szerkesztve ]
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Thom!
veterán
S7 tabletom van nagyon szeretem, munkára és szörfözésre használom ez a Pixel tablet kb. egy az egyben S7 Tab-nak néz ki kicsivel nagyobb kávával...Tensor 2 procival.
S9 OLED Tabletot várom nagyon.Pixel tablet nem rossz ha olcsón adják, de toll támogatás és opcióval hogy állunk mert én sokat használom azt is. Ha ez nincs hozzá nem ingazán értem a Google-t...
-
mad823
senior tag
Ha van otthon Nest Hub, akkor pontosan tudod, hogy egyrészt a tableten Android lesz, míg a jelenlegi Hubon hamarosan Fuchsia, de hardveresen is ég és föld a kettő, illetve az folyamatosan - és nappali fénynél nem kis fényerővel - működő kijelző helyett egy OLED teljesen életképtelen, de legalábbis igen rövid életű lenne, pixel tologatás ide vagy oda.
-
"Ha van otthon Nest Hub, akkor pontosan tudod, hogy egyrészt a tableten Android lesz, míg a jelenlegi Hubon hamarosan Fuchsia"
Oké, ez jogos. Jó eséllyel ettől a szoftveres anomáliák is megoldódnak majd. Ja, nem. Pontosan ugyanazok fogják fejleszteni, akik azt nem tudták eddig megoldani éveken át, hogy ha át akarod nevezni az eszközt, az 10/10 sikerüljön, ne kelljen hozzá FR mondjuk 10/3 alkalommal. Bocs, de nem nagyon bízok bennük, és akkor arról még nem beszéltem, amikor egy Spotify-t nem lehet úgy integrálni a rendszerbe, hogy lehetőség szerint ne essen szét néhány hónapon belül, kábé minden magyarázat nélkül a link egy "something went wrong" felkiáltással, amit aztán az unlink >> link vagy helyrehoz, vagy nem, és akkor (ttááádddáááádááááá) megint jöhet a FR. Nulláról való beállítással, mert a visszatöltött konfig ugyanúgy kifekteti az egészet.
"OLED teljesen életképtelen,"
Erre azért így nem vennék mérget. Éjjel eleve nem megy full fényerőn, és napközben is húzogatja a fényt, közel sem megy kiélezve mindig.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Frozen
őstag
kicsi ,az a vastag káva hát én tuti nem adnék érte egy vasat sem.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
nkmedve
őstag
Semmi extra nincs benne, egy szokásos kísérleti Google próbálkozás aminek valószínűleg sem utódja, sem normális hosszú távú támogatása nem lesz. Tablet vonalon csak erre képes a Google. Valaki emélkszik még a Pixel C-re? Arról is csak panaszokat lehetett hallani, majd nem is jött semmiféle utódja amin kijavították volna a hibákat. De a Nexus 7/10-nek sem volt sokkal jobb sorsa, bár a Nexus 7 legalább megélt egy második generációt, amire sikerült kijavítani a főbb gyermekbetegségeket.
Én nem látom, hogy a Google ezzel a tablettel komolyabban belépne a tabletbizniszbe, ahhoz nagyobbat kellett volna szóljon. -
Frozen
őstag
igazad van ,de azért az elmúlt napokban olvastam ,hogy ez a tablet vonal is elég erőssen csökken még a nagy gyártoknál is. Tulajdonképpen szerintem ami megy és aminek értelme van az a nagy kijelzős gépek amiből igazából csak 2 gyártó szállít. Bevallom összintén szerintem az emberek aközel 7" telefonokat használják inkább mint ezt a 7-12" körüli apró méreteket. Aminek pedig tényleg van értelme az a bőven nagyobb. De mivel nem tud vele a google ringbeszállni ezért szerintem el kelllene engedie ezt a vonalat.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
gaben88
őstag
Nekem tetszene, ha jó áron adják, bár a jelenlegi Apple eszközeim mellé nem annyira "férne be".
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad Pro 10.5, Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Pixel Tablet leginkább otthoni használatra készült, de nyilván hordozni is lehet.
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megmenti az iPhone 12-t a hatóságoktól az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányos topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley