Új hozzászólás Aktív témák
-
MrMutavics
lelkes újonc
Riot Games nagy leépítése igazán meglepő és szomorú hír. A túlzott projektek és fenntarthatatlanná vált költségek mögötti döntés rávilágít a játékfejlesztők általános kihívásaira a digitális játékok piacán. Remélhetőleg a koncentráció a meghatározó címekre hozza meg a várt változást, bár a lol szerintem menthetetlen
-
Komplikato
veterán
Szóval egymást követő években kétszer is nyomtak egy gyökkettes szorzót az árakon és most csodálkoznak, hogy nincs annyi eladás? Vajon miért?
-
-Skylake-
addikt
mondjuk itt most pont nem latok problemat. marmint konkretan leirta, hogy azert epitenek le mert egy csomo projectet kukaznak ami fut, mert tul sok fut. most nyilvan akit felvettek egy XYZ jatek fejlesztesere, azt nincs hova rakni ha ugy dontenek hogy oke, ez hulyeseg, XYZ jatek kuka. szoval nem ugy epitenek le, hogy majd 530-al kevesebb emberen oszlik el a munka, hanem konkretan megszunik maga az a tevekenyseg amire 530 embert felvettek.
nyilvan ez szar meg minden, de mondjuk azt nem ertem mi koze a fizetesehez vagy premiumahoz amit btw PONT azert kap, hogy a ceg ne nyelje a penzt hanem termelje. marpedig ezekszerint nem termeli, mert olyan projectekbe oltek bele amiket veghez sem visznek vegul, szoval abbol penz egy forint nem lesz mar soha.
en sem szeretem latni ezeket a tomeges elbocsajtasokat, de azert azt megertem, ha azert rugnak ki embereket mert ugy ahogy van megszunik a termek amin dolgoztak. most mit kellene csinalni oszinten ? azert megtartani dollarmilliokat elnyelo projectet hogy ne legyen kirugva ? vagy a projecteket megszuntetni es beultetni oket oda ahova nincs rajuk szukseg es kifizetni millio dollar munkabereket havonta olyan emberekert akik igazabol nem is dolgoznak ?
en szivesen hallgatom hogy szerinted itt mi lett volna jo megoldas. -
tibaimp
nagyúr
De azért Dylan Jadeja biztos felvette az év végi kötelező pár millió dolláros prémiumát az tuti....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest