Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk nálam ez fura, hogy ekkora házat az asztalon lehet tartani, mert ugye az edzett üveg oldallap ott van rajta, amiből az következik, hogy csillámpóni is mehet bele bőven.
De most így beleolvasva az előttem lévő kommentekbe, másnak is feltűnt ez... Bár megjegyzem a fekete Fractal Design Torrent Compactnak mindkét oldalán üveg van... mi a ráknak???
-
ceia
őstag
Már nem is egy, hanem két üveg oldallap.. Nem értem, mire jó ez. Ki az, aki azt akarja nézegetni, hogy amiket betett, ott vannak? Gerjed a látványukra, mert drágák voltak? Nálam kizáró ok, ahogy a tetőn lévő kezelőszervek, aljzatok is.
-
Duree
veterán
Érdekes megoldás, nekem bejön.
-
Low Noise
senior tag
Ha vennék házat az Fractal Design Torent compact lenne, az Antecnél is megnézték a torrent szériát szerintem, aztán ez lett belőle...
-
pistabyte
tag
Nekem egy Antec nx600 van. Elég zárt típus,nem egy mesh,de különösebben nincs problémám a szellőzéssel. A hozzá járt ventik is egész korrektek, bár sajnos szabályozni nem lehet őket.
De ez elölről tényleg úgy néz ki mint valami autó hűtőrács
A ház szellőzése biztos korrekt lehet,de az előlap szerintem ormótlan és undorító
-
Raysen623
veterán
Ha foglalkoznék még saját gép építéssel, és asztalon vagy földön tartanám a házat, akkor könnyen lehet ilyet vennék. Jól el lett találva.
-
icp1970
senior tag
Nagyon baba szerintem.Tetszik.
-
da szíííp BMW hűtőrács
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Lanboy Air óta talán ez az első Antec ház amiért pénzt adnék.