Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk nálam ez fura, hogy ekkora házat az asztalon lehet tartani, mert ugye az edzett üveg oldallap ott van rajta, amiből az következik, hogy csillámpóni is mehet bele bőven.
De most így beleolvasva az előttem lévő kommentekbe, másnak is feltűnt ez... Bár megjegyzem a fekete Fractal Design Torrent Compactnak mindkét oldalán üveg van... mi a ráknak???
-
ceia
őstag
Már nem is egy, hanem két üveg oldallap.. Nem értem, mire jó ez. Ki az, aki azt akarja nézegetni, hogy amiket betett, ott vannak? Gerjed a látványukra, mert drágák voltak? Nálam kizáró ok, ahogy a tetőn lévő kezelőszervek, aljzatok is.
-
Érdekes megoldás, nekem bejön.
-
Low Noise
senior tag
Ha vennék házat az Fractal Design Torent compact lenne, az Antecnél is megnézték a torrent szériát szerintem, aztán ez lett belőle...
-
pistabyte
tag
Nekem egy Antec nx600 van. Elég zárt típus,nem egy mesh,de különösebben nincs problémám a szellőzéssel. A hozzá járt ventik is egész korrektek, bár sajnos szabályozni nem lehet őket.
De ez elölről tényleg úgy néz ki mint valami autó hűtőrács
A ház szellőzése biztos korrekt lehet,de az előlap szerintem ormótlan és undorító -
-
Raysen623
addikt
Ha foglalkoznék még saját gép építéssel, és asztalon vagy földön tartanám a házat, akkor könnyen lehet ilyet vennék. Jól el lett találva.
-
icp1970
senior tag
Nagyon baba szerintem.Tetszik.
-
Pug
veterán
da szíííp BMW hűtőrács
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az előlapi kijelzővel érkező konstrukció belseje nem csak tágas és hozzáférhető, de az alkatrészeinket sem akarja megfőzni.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM 690 III Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest