Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Arra vajon gondoltak már, hogy alkalmazzanak egy formatervezőt?
-
Amacs
aktív tag
még az, hogy harmatgyenge ez a cpu, de ráadásul Maximum Turbo Power azt mondja, hogy 55 W.
először nem értettem, hogy miért is van ehhez 90w-os táp, minek ennyire túlméretezni, de végül ez sok mindent megmagyaráz, csak azt például nem, hogy se egymagos teljesítmény, de pedig többmagos nincs.
az i3-tól felfele már egész korrektek. sőt találtam olyan tesztet, ahol nagyon korrektek voltak, de azért ha egy ilyen kis házba befűtesz rendszeresen 55w-tal, akkor ott nem fog pihenni a ventilátor. -
tasiadam
veterán
U mi fasza kis nas/hazi szefver alap, akar a cerkas. Keveset kajal, de ad 6 threadet, vegtelen ramot es 2 nvme slot. Elegge kene
-
Graphics
Jómunkásember
Jók ezek a logótlanított termékfotók...

"Crucial"

"Samsung"
De azért a szériaszám ott maradt és a típusazonosító

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Ixion77
addikt
Tulajdonképpen tetszik.
...gondoltam, de aztán megnéztem mit tud egy Intel Celeron 7305 proci. Mert hát manapság 15W már egész sok mindenre elég.
Csakhogy ez nem egy mai darab. 2022 elején jelent meg, és finoman szólva sem egy erőgép. Például egy 9W-os 164U úgy otthagyja hogy még a visszapillantóban sem látszik.Ha kellően olcsó lesz, biztosan kell majd valakinek, de nem nekem.
Kérek egy 164U-s passzív gépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
akkor viszont gondolom nem fognak sokat boost-olni. egyébként pofás kis darabok, már vártam mikor lépi meg valaki, hogy száműzze a légkavarót ebben a kategóriában.