Új hozzászólás Aktív témák
-
Molyzsa
aktív tag
Magyarul, ha 1Gbps-en használom és semmi problémát nem tapasztalok ne is frissítsem majd az illesztőt....
Egyébként az ASUS 2023.01.31-én tett fel egy 2.1.2.3 verziószámú illesztőt... akkor ez még nem ez?..o.O..
-
Dr. Akula
nagyúr
Az én deszkámon Intel I219V (1 Gb) van + Aquantia AQC111C 5G (5 Gb), de ezek is dobálják terhelésnél a kapcsolatot. Ha látom hogy megakadt a net, már rutinból megyek az adapterekhez, letiltás + újraengedélyezés, és újra megy a net. Erre nincs valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
senior tag
Meg van járatva rendesen, a stabil sebességeket hálón belüli / netes (~közel gigabites) sebességekre értettem, gond nélkül pakolgatok több száz gigákat is ha kell. A játékot csak azért hoztam példaként, mert ott egy 10ms-es kiesést is észrevesz az ember és egyszer sem volt ilyen az elmúlt 9 hónapban. Letöltés és böngészés közben már nem biztos, hogy feltűnne.
iPhone 14 Pro | MacBook Air M1 | 12700 / 3070 PC |
-
Årpi
senior tag
Mondjuk a felhasználók jelentős részénél nem hiszem, hogy ez pörögne, mégis sokan számolnak be így is szakadásokról pl. Redditen. Féltem is, amikor anno megvettem a lapot
Szerintem még csak igazán meg sem kell izzasztani, hogy előjöjjön többeknél..sajnos
Kicsit demotiváló lehet, amikor 120k+ alaplap nem képes alap dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
senior tag
Én azt értem, technikailag teljesen igaz. Attól függetlenül meglepne, hogy ha problémát jelző Redditorok, fórumlakók 3-5%-ánál többnél 2.5 gigabiten zajlana az adatcsere. És sajnos még így is rengeteg problémát lehetett olvasni, a hiba valós, annak ellenére, hogy én pl. nem találkoztam vele.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Egész gépes cserét tervezek, érdekelne, hogy van-e valami infó a hibáról? Még mindíg jelen van? Elég sok lapon ez az Intel lan vezérlő van, így nem igazán szeretnék ilyet.
Épp most nézem, Asuséknál van tegnapi lan driver, elvileg ez javítja a hibát?[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyelőre a vállalat csak kerülőutat használ, de dolgoznak egy jobb megoldáson is.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest