Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Parci #6116 üzenetére

    Vannak termékeim, amik nem kelnek el 1 hónap alatt, sőt 2 alatt sem, de a 3. vagy 4.-ben igen. A termék itt van raktáron, de mivel pl. kuriózum, nem biztos, hogy hamar elviszik. Ettől még a hirdetés semmivel nem rosszabb, mint egy olyan, ami 3 hete van fent csak. Hova rohanunk, hogy 1 hónapon belül el kell adjunk mindent? Aki kereskedő, az tudja, hogy mindig van/lesz olyan terméke, ami tovább van raktáron, nincs ezzel semmi baj.

    Ezért nekem nem stimmel ez a magyarázat, hogy friss hirdetések legyenek fent. Nyilván arról van szó, hogy pénz legyen belőle nektek mint szolgáltatónak, gond még ezzel sem lenne. DE: itt a szponzorált hirdetések is jelen vannak, azaz a bannerek, stb, amikből a többi hirdetési oldal (és ti is) pénzt csinál magának. Tehát két forrásból jön a bevétel ;] ez a tuti üzlet.

    Amúgy mivel kis országban élünk, nézzük meg, mi a helyzet vaterán és jófogáson, nagyon más nincs is, ami érdemben említhető lenne.

    Vatera: 9.-Ft termékfeltöltési díj minden termék után, plusz elég komoly jutalék az eladott termék után, DE csak akkor, ha sikeres üzletet közvetítettek az eladónak

    Jófogás: ingyenes, korlátlan számú hirdetés adható fel, nincs jutalék eladás után sem

    Hardverapró: 250.- Ft / hirdetés, 8 ingyenes van, de nagyon lekorlátozott lehetőségekkel, aki tényleg szeretne eladni, annak ki kell fizetnie a 250.-Ft-ot

    Ez a helyzet most sajnos. A HA lett a legdrágább hirdetési oldal.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák