Hirdetés

Aktív témák

  • DaemonX

    HÁZIGAZDA

    Ez az új Hardverapró egy katasztrofális hulladék és nem feltétlenül az új felhasználói felület, hanem sokkal inkább annak megváltozott funkcionalitása miatt.

    1. Az UP-ok mostmár nem ingyenesek, egyetlen egy UP-ért is 200Ft-ot kell fizetni, míg régebben ez alanyi jogon járt mindenkinek ingyen, ráadásul 5 darab... naponta.

    2. A különböző kiemelési funkcióknak az ára is drasztikusan felment. Ez különösen nagy probléma a 3. és a 4. pont fényében.

    3. Az előzőekre való tekintettel két hirdetésemet megpróbáltam egybevonni, mert lényegében mindkettőben ugyanazt hirdetek, csak más modellt (PS4, illetve PS4 Pro), és gondoltam, hogy így majd meg tudok valamennyit spórolni, ha kiemelésre, vagy UP-ra költök. Erre fel a hirdetés szerkesztése után átláthatlan összevisszaság keletkezett a szépen, precízen tagolt és formázott hirdetési szövegemből. El kellett szarakodnom vele fél órát, hogy normálisan vissza tudjam állítani. Volt, hogy eltűnt az összes tagolás, és minden szöveg egymás után jött, volt, hogy teljesen megmagyarázhatatlan oknál fogva az ENTER-rel ütött új és/vagy üres sorokat figyelmen kívül hagyta a rendszer és bizonyos pontok a hirdetésben nem különültek el egymástól.

    4. Nem látok semmilyen lehetőséget arra, hogy formázzam és ezáltal tegyem átláthatóvá a hirdetésemet, ami marha nagy probléma, mert az előbb, amikor nekiálltam szerkeszteni azt, az összes formázás eltűnt róla. Nem tudok "félkövér", vagy "dőlt" betűtípust használni többek között, egy olyan hirdetésért, melyet kiemeltem, melyért pár napja fizettem, amiért pénzt adtam az oldalnak.

Aktív témák