Hirdetés

2019. január 22., kedd

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5146) MatthewJohn9


MatthewJohn9
(újonc)

üdv történt egy olyan incidens hogy eladtam egy videó kártyát szemjélyesen vették meg budapesten a videokártyárol videot csinnáltam hogy minedn rendben van vele semmi gondja az illető megvásárolta 1 nap garanciát vállaltam rá mivel nem uj kártyárol volt szo és bármit lehet csinálni vele hogy utána rámondjuk hogy hibás az ur 3 nap után rám irt hogy sehogy sem jo a kártya én probáltam segitewni neki mivel telefon számomat leadtam neki igy felhivott segitettem neki sajnos neki akkor sem mnüködött nálam müködött ő szerette vfolna hoghy vissza vásároljam én ebbe nem mentem bele mert ha bármit ő elrontott rajta akkor vissza vásároltam a rossz kártyát
ő leminuszolt és kaptam egy olyan hozzászólást ami sajnos rontja az üzletemet
eddig a pontig nem volt minuszom semmi negativ komment
és jelentettem megengedték hogy értékeljem értékeltem és a moderátorok eltávolitották !!!! nem tudom milyxen jogon tették ezt mert ha az enyémet leveszikakkor az övét is vegyék le !!!!!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.