Hirdetés

2018. szeptember 25., kedd

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4551) hattrickuser válasza Morris (#4550) üzenetére


hattrickuser
(tag)

Rendben, a figyelmeztetés akkor egyértelműen jogos volt, nem foglalkoznék vele a továbbiakban.

Azonban csak egy észrevétel; félkonfig szóra rákeresve több mint 120 találatot dob a rendszer eltérő kategóriákból, ez jóval több találat, mint amennyi néhány jelenleg aktív kategóriában feladott hirdetés van. Ez alapján úgy gondolom lenne létjogosultsága, mondhatnám nem tátongna üresen ez a kategória.

Érved alapján ennyi erővel komplett konfiguráció kategóriának sincs értelme, mert ki az aki pont azt az alaplapot keresi pont azzal a cpu-val, pont azzal a memóriával, pont azzal a stb... alkatrésszel.
Mondhatnám komplett gép vásárlásakor 7-8 komponens esetében, félkonfig esetében viszont csak 2-3 komponens esetében "kötsz kompromisszumot" vásárláskor.
Komplett gépet hirdetők esetében is az a tanács, hogy inkább hirdessék darabokban, mert nem lesz olyan ember, aki pont ezekből az alkatrészekből összeállított gépet szeretne venni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.