Hirdetés

Aktív témák

  • prmcsk

    addikt

    válasz Sasos #3029 üzenetére

    Pont erről beszélek.

    Nem gondolom túl objektívnek a hsz.-odat, mert "rang" szerint érintve vagy a véleményedben.

    Akkor leírom érthetően:
    Tegyük fel, csaló szándékkal felregisztrálom magam ide. Tehetem, mert szénné liberalizált és laza törvényeink ismeretében, bizonyos értékhatárig még talán bátorító is ezen szándék. Nincs visszatartó erő. Az már csak saját hazám fikázása lenne, ha megkérdem ? Hogy van az például a közlekedésben, hogy hibákért büntető pontokat kaphatok, amit összeadnak és bizonyos szám után retorziók vannak. A csaló, esetleg több akciójának összegeit nem vonják össze, tehát csak arra kell vigyáznia, hogy egy csalás összege se legyen bűncselekményi határ.

    Visszatérve.
    Első lépésben meg kell szereznem a bizalmat, ez a beetetés.Felregisztráltam, majd csinálok még 5-10 új nicket más IP.-ről. Felrakok 10 kamu hirdetést, amit ezek, az általam generált kamu fantomok jól kamu megvesznek és hintik saját magamnak a pirosakat, mint bolond pék a lisztet. Ötven pont és mi kell még ?

    Ezt lehet kiiktatni azzal, hogy újonc nem pontozhat, de őt pontozhatják. A többit leírtam az előzőekben.
    Na hasonlít(satok) össze a "rangb@szókkal", akik arra recskáznak, hogy mi a titulusuk, meg a "lógójuk". Én is láttam itt sok emberkét, akik egy év alatt addiktok, vagy mások lettek. Mindezt úgy érték el, hogy bárhova beszellentettek valami rövidet, mert többre sem idejük, sem eszük nem volt, viszont gyűlt a hsz. Ne keverjetek már össze ezekkel. Remélem elhiszitek, hogy kilenc év alatt el lehet jutni az addiktságig úgy, hogy volt benne értelem.

    [ Szerkesztve ]

    "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Aktív témák