Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Parci #2141 üzenetére

    Nem szarom le, én is akkor írtam a hsz-emet amikor te a sajátodat, és közben nem láttam, hogy már válaszoltál.

    Az iq-mat ne kérdőjelezd meg, mert ezzel csak magadat minősíted. Ha ideges vagy megértem, de ezért nem kell másokat sértegetni. Nem ezt vártam tőled.

    A kritikát tudom nehéz elviselni, de ha valaki okosan tudja értelmezni, akkor profitálhat belőle. Ez a topic itt pont ezért van, ha jól gondolom azzal az értelmi képességgel, amivel meg vagyok áldva szerinted.

    Az értékelési rendszer nem sikerült, ezt majd idővel te is belátod, vagy azok akik döntenek.

    Végszónak annyi, hogy PONT ez a gondolkodás az, ami a legjobban árt az új HA-nak. Olyan lesz, mint amilyen lett a többi hirdetési oldal is. Hirdetünk majd persze, mert kell az a forgalom is ami innen jön, és meg fogjuk szokni akármit is csináltok vele. De a közösségnek nagyon nem tesz jót, és egy olyan jó oldal megy gallyra vele, amilyen az előző HA volt. Leírtam már korábban is - sok más fórumtársammal együtt - ami nem tetszik, stb. A mostani válaszod ébresztett rá arra, hogy fölöslegesen tépjük itt a szánkat. Te már csak számokat és profitot látsz, nem érdekelnek az egyéni vélemények, sőt nagyobb csoportoké sem, vagy már úgy belefáradtál, hogy ez jön ki belőled egy rosszabb napon. Részemről befejeztem ezt a fórumot, majd csak lesz valahogy. Time will Tell.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák